Ahojte. S priateľom som už vyše dva roky a posledne dva mesiace sa správa chladne. Žiadne dotyky, pusa ani nic. Aj keď v posteli nám to klape. Naposledy mi povedal že nevie či ma miluje a či chce byť so mnou ale že keby sa chce so mnou rozísť tak sa rozíde. Hovorí že má zle obdobie. Povedala som mu teda že keď sa rozhodne ako to s nami bude nech mi napíše nakoľko spolu nebývame. Už je to týždeň čo sa mi neozval. A preto sa chcem spýtať aj chlapov či to znamená koniec alebo len naozaj potrebuje čas aby som mu začala chýbať
Vies co poradim ti, ked sa teda este nahodou ozve, tak mu rovno povedz, ze uz nemas zaujem a dovidenia. No naco ti je takyto? Len s nim stracas cas.
Ak je nerozhodny on, buď rozhodná ty a už sa neobzeraj späť. Toto je level škôlka, nezáujem...
Pravdepodobne mu ani nechýbaš, keď sa neozve. Na čo je taký vzťah?
Z neba samých blbcov zhadzujú mam taky pocit. Kopnúť do zadku. Mas nejaku hrdosť? Ci si v tom vztahu len ako jeho matrac? Sa zoberiete napríklad alebo otehotnies a zmizne lebo on ma chudak ťažké obdobie??? Vies co je jeho ťažké obdobie? Ze splasil nejaku hus a teraz ju testuje. Si na najlepšej ceste zničiť si zivot s hentakym blbcom s “ťažkým” obdobím.
Jeho rodina mi hovorí že nemá určite nejakú inú že je doma. Ale tak jeden nikdy nevie. Neviem čo si mám myslieť. Pretože už to trvá dlho. A zase takto to fungovať nebude
Jeho rodina je jeho rodina. Vždy budú stáť na jeho strane. Čiže s kľudom ti klamať môžu. Ty si len cudzia baba. Nič viac
Ženy...to vážne kopete svojich mužov do zadku pri každej kríze? Mladý ma možno naozaj len depku, zle obdobie a potrebuje byť sám so sebou. Ja mávam tiez také obdobia (akurát ich príbuzným narovini vysvetlim, toto je predpokladám mladý chalan, ktorý este na to nedozrel). Ved ak ho ma zakladatelka rada, je naozaj problém ist na pizzu a priamo sa s nim porozpravat? Takéto fázy su vo vzťahu bežné, je len na partneroch ako ich dokážu spracovať. Ale nerobte hneď z chlapa úplného kkta len preto, že je chvilkovo uzavretý...
Podľa mňa je v tom na 99% iná žena, čo mu pomotala hlavu a je zaľúbený do inej..je smutné že po dvoch rokoch nevie odrazu čo chce 😁 testuje inú a s tebou sa však rozísť nechce lebo ťa má ako rezervu.Nestracaj čas s poloblbom nestojí ti to za tie nervy nie je posledný chlap na svete ;)
@evora29 súhlasím s tebou len tu je ten rozdiel že chlapec sa týždeň neozve, nemá ani snahu sa ozvať ☝️
@evora29 no veď mňa to tiež napadlo preto som mu povedala že ma čas. A chcela som vedieť názor nejakého chlapa. Pretože nechcem ho poslať do riti zato že ma zle obdobie. Lebo ja neviem čo sa s ním deje. A jednoducho si myslím že keby ma naozaj nechce alebo má nejakú inú tak načo by bol so mnou
@evora29 a ja som sa s ním snažila porozprávat ale jediné čo mi hovoril že on nevie či ma chce a že jeho nič nebaví. Nebolo s ním vôbec reči. A minulý rok sa stalo že sme sa rozišli. Lebo mali sme zle obdobie dosť sme sa hádali a hovorilo sa že chcel inú. Len teraz sa nehádame tak neviem. Lebo hovorím si to isté že chcem mu dať čas nech si to dá do poriadku v hlave
@ivanka12311 a nad touto možnosťou som tiež uvažovala na koľko si kupoval nový telefón zmenil si heslo a nechce mi ho dať. A nemá ani jednu fotku v našom telefóne. Pri tom jeho heslo som mala dva roky a kľudne by mi dal hesla aj od všetkých sociálnych sietí. A veď nech si nechá to heslo ale je to divné
@lenka987654321 prečo by ti mal dávať svoj telefón?????? 🤨 To vážne? Ja som dlho pre dlho s mojim mužom ale vôbec ma nenapadá pýtať si jeho telefón. I keď on mi jo kľudne dá kedykoľvek. Ale nač by mi hol???? A načo je tebe jeho Phone?
@majcika ja som nenapísala že od neho pýtam telefón a nech mi ukazuje s kým si píše 🙂 ja len hovorim že dva roky mu nevadilo že viem jeho heslo ale zrazu ho vedieť nemôžem 🙂 a to je rozdiel
@lenka987654321 moja zlata on je davno rozhodnuty. Ale nerozhodol sa pre teba. Daj si dole okuliarky a vid realitu. Si davno v pase.
@evora29 no len tu je skor problem ten, ze po 2 rokoch by mal vzťah napredovať. Oni este spolu ani nebývajú a uz ma chlapec ťažké obdobie. Dnešní muži su trasoritky podaktorí. Keby kopal v bani a doma ho čakalo 5 deti, ktore musi uživiť a este hektár zemiakov na poli tak potom by som to mozno chápala. Ale takto??? A ano. Väčšina žien by svojich chlapov nakopala do riti lebo väčšina, ktorá tu zakladá témy o tom ake su nešťastne v manželstve maju doma presne takéto nezodpovedne vecne unavene ďalšie velke dieta. A pred svadbou sa správal podobne, len to prehliadali. Len uz su záväzky tak nakopať nejde len tak lahko. Dievca je slobodne, ma na vyber.
@vendulka80 my sme ešte mladý. A na jednej strane ho chápem že sa chce vyblázniť. Ale raz sme sa rozišli a chcel sa vrátiť naspäť. A to mi nejde do hlavy že načo sa vracal keď dobre vedel že je nevyblazneny. A máš pravdu že keď to je už teraz takéto že vymýšľa aké to bude keď budeme mať deti dom a nebude to len tak.
@lenka987654321 vies niekedy staci prečítať niektore príbehy a oci sa ti otvoria. A prave preto, ze si mlada, zaslúžiš si zit ako mladi ludia. Aj ty mas právo sa vybúriť napr.cestovanim, spoznávaním niecoho nového. A nie byt večne chapajuca a čakajúca “priateľka” o ktorú ocividne nestojí. Na to ta rodičia nechovali.
@vendulka80 mňa napadlo aj to že či nemá vo mne istotu. Lebo dobre vie že by som sa na nho nevykaslala. Ale teraz nad tým naozaj rozmyslam. Pretože nie som zlá frajerka. Ja mu nič nezakazujem ani mu nevyvolavam. A keď mi napíše tak sa bude musieť veľmi snažiť. Pretože ja som trpezlivá ale zas odtiaľ potiaľ
@lenka987654321 ja zase nerozumiem,ked uz to nie je jeho prvy odchod,preco sa mu tlacis do zadku. Sancu dostla,vratil sa raz...teraz zase blbe obdobie,nevie co chce-tak asi tazko teba. Znie to surovo,prepac,ale muz bud zenu chce alebo nechce. Mozes cakat,sance davat,prosit.....nema zmysel. Uz ho nechaj.....nekontaktuj. ak pride,bude chciet rozhovor,porizpravajte sa otvorene a uvidis. Ale natahovat toto neviem ci ma zmysel.
Zlá frajerka nie si? To by snáď mal posúdiť t oj frajer. Ale vzhľadom k tomu, že ste spolu dlho a nedokáže riešiť problémy, tak by som ho nechala odolávať. Ak sa oň neozýva, nepotrebuje a nechce ta
@terezka1947 no ja sa mu ozývať prvá nebudem určite pretože som mu jasné napísala že keď sa rozhodne nech mi napíše on a že ja mu písať nebudem. Lebo máš pravdu ja sa mu nebudem večne pchať do zadku. A čo som ochotná spraviť ako posledné je počkať na jeho rozhodnutie. Ale ja si začínam žiť svoj život. Pretože nemôžem sa na nho večne spoliehať a dúfať že to bude v poriadku
Nasľubuje ti blbosti a o mesiac to spravi znova. A zrazu budete spolu 5 rokov a nikam sa neposuniete. Roky ti prejdu a potom sa vezmete lebo tebe uz budu tikať biologické hodiny a on nic lepsie nenájde. On je citovo nestály a s takým človekom je tazky zivot. Netisni sa mu do zadku a maj svoju hrdosť. Lebo budes preňho len taka “podrz podaj”. Užívaj si zivot a nájdi si človeka, ktorý ta bude vediet oceniť a nosit na rukach. Žiaľ, to tupelo nestabilne to bohuzial nie je.
Bože dievča koľko máš rokov 17 ? Chlapec veľmi dobre vie čo chce a má ťa ťažko na háku už by som si hľadala iného, nevie ako ti to má povedať tak sa neozýva dam na to, že dačo nové sa mu črtá a určite tak už len rodine by sa zdôveroval keď bude s dákou chodiť pol roka možno o Tom budú vedieť, naivita strašna ale tak treba si odzit a budeš vediet. Vrátili ste sa raz nedávaj mu ďalšie šance poznám takých a tipni si ako to dopadlo
@majcika mal frajerku ktorá ho nikam nepúšťala stále mu vyvolávala a vypisovala a toto mu ja nerobím takže nemyslím si že som stíhačka
@vendulka80 nemyslím si že má inú. Lebo ráno skoro vstáva dochádza za prácou do druhého mesta takže nemyslím si že by mal inú. A s jeho rodinou mám dobrý vzťah takže neviem prečo by mi to tajili
@lenka987654321 nuž tak len si priznať, že ťa nechce
@lenka987654321 už to by mi prišlo divné že niečo tají 😔
@lenka987654321 jeho rodina o tom nemusi vediet staci ak na nejakej zoznamke mu nejaka pomotala hlavu a zatiak sa hud nestretli alebo sa stretni mozno raz
@lenka987654321 a ty oňho stojíš? Pri takýchto reakciách?