Prečo chlapi klamú?

24. dec 2021

Mala som priateľa 2 mesiace zo zaciatku to bolo krásne, boli sme obidvaja neskutočne zamilovany a po mesiaci prisiel obrat z jeho strany zmenil správanie zrazu co vsetko vravel uz neplati, tak doriti načo chlapy sľubujú velke veci ked to nevedia dodrzat ? Prečo maju vela reci ked to je daleko od reality... je mi z toho strasne smutno , ked sa vam clovek ukaze v tom najlepsiom svetle a potom sa zmeni... velmi to boli

cosmic_origin
24. dec 2021

Lebo niektorí ľudia sú idioti.

nnnuuunnn
24. dec 2021

Dám Ti radu, do pol roka vzťahu ani nemusíš brať chlapa vážne. Ak to bude trvať dlhšie, tak potom ho môžeš začať vôbec evidovať a brat trochu vážne.

lauristrk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sissy27
24. dec 2021

Proste prvý mesiac za neho hovorili hormóny a chtíč, po mesiaci sa hladina hormónov urovnala, ružové okuliare spadli a bolo po eufórii a veľkých plánoch. Nemuselo to byť prvoplánové klamstvo.

pribinak
24. dec 2021

Vieš ale to je aj o tebe. Nezhltnut aj s navijakom každú romantickú kravinu ktorú ti povie, tie zamilované ružové okuliare treba dať aspoň na chvíľu dolu a pozrieť sa reálne na toho princa
Niektoré ženy skôr milujú svoju romantickú predstavu a potom sú náramne sklamane

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
24. dec 2021

Hmm....a ženy prečo klamú?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pa3q
24. dec 2021

Každý normálny dospelý muž rozmýšľa nad rodinou a taký ako on prišiel na to že nie si ta práva pre neho. Len on to inak vníma. Radšej teraz tá bolesť ako keby už mate deti po rokoch. Si predstav keby máš byt s niekým koho nemáš už
rada lebo láska vyprchala... Čo by si spravila ty. Každý hľadá kým nenájde toho pravého.

autor
24. dec 2021

@pa3q takze je okej keď chlap slubuje a nakoniec to nesplni ? Mna keď niekto nezaujme tak mu neslubujem hory doly

pa3q
24. dec 2021

Proste ti sľuboval a ty si mu naletela. Ten kto chce normálny vzťah neslubuje hory doly. To iba nedozrety ktorý ešte nevie čo chce. Možno si len užívať chce.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
miadi
25. dec 2021

Chlapi. .. za muza musia hovorit činy. Slubotechnam sa vyhybaj.

deti95060810
25. dec 2021

chlap je lovec. natára, nadrísta toho veľa, aby dostal samičku - ženu tam kam on chce... Keď sa mu to podarí obzerá sa po ďalšej... a zas s veľkými rečami. 😉

carambolos
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
apolka77
25. dec 2021

Buď rada že tak skoro sa ukázal...ušetril ti drahocenný čas.

panelacikova
25. dec 2021

autorka: takí, čo toto robia, si chcú len zapichať, a to čím skôr. nič viac, nič menej. ty sa musíš obrniť a nenaletieť každému hlupákovi ako taká naivná hus. od chlapa je potrebné v úvode si držať mierny odstup a obrovský, čo sa týka citov a používať rozum. nie mať v hlave zamilované scenáre z telenoviel....

vilma7
25. dec 2021

On sa ti síce ukázal v najlepšom svetle, e to nebol on. To bol len ťah, ako si ťa namotať a potom sa už zrejme nedokázal pretvarovať ďalej.

danica2711
25. dec 2021

ale no tak... "velmi to boli", po dvoch mesiacoch? To si sa ešte nestihla ani poriadne zamilovať, rýchlo prišlo, rýchlo odíde... Hlavne si z toho zober ponaučenie do budúcnosti, že nemáš uveriť každému kalerábu, čo ti kto natlačí do hlavy

verkaveverka
25. dec 2021

Lebo majú ženy za naivne hlupane, chlapi sú vo vacsine rodení manipulátori a vedia vycítiť naivnu korisť s menším sebavedomím. Aj ja som taká bola a bývalý ma tak zmenil, momentálne mám naozaj niekoho, za koho hovoria veľké činy a nemá žiadne veľké reči. Ti, čo majú reči jak koza bobkov, ti hovno dajú a nikdy to nesplnia. Ten tvoj využíval manipulačnú techniku future-faking, aby ti kradol čas. Chlapi často používajú aj gaslighting, ghosting..Netreba veriť tým, čo príliš rýchlo povedia “milujem ta”, je to pekny oyeb. A účelovo sa snažia využívať akúkoľvek tvojmu traumu a slabosť proti tebe, netreba im nikdy hovoriť o zlých minulých vzťahoch alebo o zlom detstve, lebo pre takú špinu je to signal, že si naučená zlému zaobchádzaniu a že aj on s tebou tak môže. Alebo keď zanedbáva nejakú podstatnú oblasť, bude zanedbávať aj iné (svoj vzhľad napr. a ak je lakomý a sebec v sexe, bude lakomý a sebec aj v beznych veciach). Treba sa tváriť, že si mala skvelého otca a muži s tebou vždy zaobchádzali ako v bavlnke, aj keby to tak nebolo. A hlavne veriť svojej intuícii a rozumu, nemať ružové okuliare. Za chlapa hovoria len činy. Iba tie vypovedajú, na koľko si ťa váži.

kittykat22
25. dec 2021

ked je clovek zamilovany tak povie a slubi vela veci. Zamilovanost vyprcha a moze sa stat, ze partner zmeni nazor. Nemusi to byt nutne preto, lebo ta klame. Nebud smutna. Dat energiu do vztahu nie je nic zle. 2 mesiace nie je vobec zla doba. Oklepes sa a ides hladat dalej. Je fajn, ze sa ukazalo hned na zaciatku, ze to je blbe. Aspon si v neperspektivnom vztahu nestratila roky.

marca12
25. dec 2021

Chlap,ktory ti po par tyzdnoch slubuje hory doly,takeho kopni hned do zadku a chod kade lahsie. Skutky nas robia ludmi,nie slova

jana_eyre_2
25. dec 2021

Vždy keď mi niekto sľuboval po pár týždňoch stretávania hory doly, preháňal to s vyznaniami, zacala mi svietiť obrovská kontrolka.. vďaka tomu som sa vždy takýmto slubovacom dosť vyhla..
Mala som viac vzťahov, našťastie tie ktoré stoja za zmienku boli s uprimnymi a normalnymi mužmi, čo to proste len nevyšlo (našťastie)..

Ber to ako skúsenosť, nabuduce budeš vedieť že muža musís vybrať lepšie a najlepšie je, sa nezamilovat po takom mini čase, troška kontroluj svoje city..

elizabet173
25. dec 2021

prečo chlapi klamú? No preto, že im naivné ženy na to skáču

greywolf
25. dec 2021

Zeny su rovnake. To nieje o pohlaví ale o cloveku samotnom.

liljana
25. dec 2021

Vsade v prirode sa samcek predvadza, aby zaujal samicku na sex. Na tebe je zistit, co z toho su iba prazdne reci, alebo sa zial das opit rozkom a nevsimas si realitu. Aj muzi ti povedia, ze ak si zena vybera medzi frajerom s pozlatkom a muzom bez nasuchoreneho peria, vyberie si prveho. A potom sa stazuje kamaratkam.

sabca_m3
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karolinakr
25. dec 2021

Ked chce chlap dosťať ženu do postele, spraví všetko aj na hlavu sa postaví a potom...

cippi
25. dec 2021

To ako ludia si na svadbe slubuju v osiali, ze budu spolu vecne v dobrom aj zlom za kazdych okolnosti, nezistnu lasku a potom sa polovica rozvedie, tj minimalne polovica ludi nedrzi slub 🙂)). A ludia su nestali som zistil takmer vsetci, tj nikdy nie je nic iste 🙂.

sylvester01
25. dec 2021

urcite tu par zien bude utocit ale aj zeny salia a presne autorka tak ako to opisujes, a co urobim?? nic poslem ju kvode na nahnevany som presne tak ako to tu pises ty .takze aj take su zeny ne len muzi