Prečo by som mal?

26. nov 2023

Toto je skôr taký vylev, ani neviem, čo chcem počuť, ale fakt to nemám komu povedať. Keď sme sa s mužom zoznámili, bol to jeden super chlap, do voza, aj do koča, ale hlavne skromný chalan, ktorý si až tak neveril. Mal nejaké finančné problémy, ale nič strašné, spolu sme všetko zvládli, potreboval len ukázať, ako ma s peniazmi narábať, aby si aj niečo ušetril, aj splatil, čo mal, aj vyšiel s peniazmi celý mesiac.Prešlo pár rokov, mame všetko, o čom sníval hlavne on, no a z toho skromneho chlapa sa stal jeden nafukany horenos. Mala som sviatok, kúpil mi čokoládu, lebo ze nemá peniaze, poblahozelal slovami :všetko dobre k sviatku a tak. Nič, že ma má rád, že ho mrzí, že darček nemá alebo tak. Ale sebe objednal klobásky za 120 eur. Hovorím a to si si nemohol menej objednať a kúpiť mi aspoň kvet. Odpoved: prečo by som mal? A milión takýchto situácií. Riad neumyje, lebo prečo by mal. Veci v práčke nahadzane, on vytiahne moje veci z práčky, a opere len sebe. Lebo prečo by mal prať aj mne. Čokoľvek mu poviem, aby urobil pre nás, odpovie:prečo by som mal?

mamina7070
26. nov 2023

je to tvoj manzel ? ako mate riesene financie ?

pralinka25
26. nov 2023

ty si poloz otazku PRECO BY SOM MALA byt s tymto clovekom. naco? je to v skutku dobra otazka. treba si ju spravne polozit a este spravnejsie si na nu odpovedat. inak odpoved je jednoduhsia ako sa zda.

larisa
26. nov 2023

A prečo ty žiješ takým človekom, ked ani riad neumyje ? Nič pre rodinu neurobí.

culienka
26. nov 2023

Že vytiahne moje veci z pračky a operie len sebe. Však to horšie jak spolubyvajuci. No neviem hádam to nie je manžel. Však sa len ukázal, keď bol chudáčik tak si mu bola dobrá, nemohol tak vyskakovať a teraz už keď vie ako na to, tak Ti ukazuje že ta chudera si Ty.

cimage
26. nov 2023

Ved aj ty uvar sebe, ved preco by si varila aj pre neho. A dalsia vec, ze preco s nim zit? Ved to je magor len z toho co tu pises, ani stretnut ho netreba. Co je to za otazku, ze preco by som mal? Preto, ze spolu zijete, zalezi mu na tebe a chce ti pomoct?

seahorse27
26. nov 2023

Zijes s egoistom. Fakt sa mu to podarilo doteraz tajit? Asi si je tebou uplne isty, ked zacal ukazovat svoju skutocnu tvar…Skus rozhovor o tom, ako sa vo vztahu citis a co ti vadi. Ked nebude schopny zmeny, volila by som rozchod, lebo s takymto clovekom si neviem predstavit mat rodinu. Ten by aj vlastnemu decku od ust odtrhol…

alienkami
26. nov 2023

Pripomína mi to pesničku od Zagorovej Maluj zase obrázky. Asi by som odišla a na rozlúčku mu nechala túto pesničku. (Ak nemáte deti)

https://www.youtube.com/watch?v=0cy1ijruJhI
pribinak
26. nov 2023

Otras. Tu nie je ani čo povedať

dskjhfdlkdjhl
26. nov 2023

Vyuzil Ta, je to clovek ktory vie brat a nevie davat a toto ho (na rozdiel od lepsieho hospodarenia) asi nemas sancu naucit.

0silvia0
26. nov 2023

Asi by som skusila pouzivat tuto jeho vetu " a preco by som mala", snad sa spamata, ak nie, tak nie...

muchotrafka298
26. nov 2023

Ja som v soku, ze to uz fakt zeny nemaju ziadnu sebauctu a su s muzom len preto, aby neboli sami? Lebo s takymto chlapom by som nebola ani 5 minut. Takto sa partner urcite nechova.

grof_monte_christo
26. nov 2023

Je to prinajmenšom divné správanie. Nezatajila si nám niečo? Áno vám funguje intímny život?

marca12
26. nov 2023

Vidis ako zijete a ty sa cudujes,ze preco by mal? Zijete ako cudzi ludia,spolubyvajuci a tak ozaj neviem,preco by ti mal nieco davat k narodeninam,ked zvysok roka zijete tak ako zijete.

nifnea
26. nov 2023

Mate deti?

kubkovamama
26. nov 2023

Akože to prádlo von z práčky ma dorazilo.Ja som si tiež,sprostá,vselico nechala,vďakabohu ma niečo tam hore koplo a zdrhla som.Toto by ma strasne zamrzelo

trema
26. nov 2023

Je to proste zlatíčko 🥰

koniarova
26. nov 2023

No keby mi vybral prádlo z práčky a opral len svoje, tak to by bol koniec. Veď to na hlavu. 😂

maminkadeticiek
26. nov 2023

Takyto muz si zasluzi jedine.Zostat sam.

klip0
26. nov 2023

A dôvod prečo si s ním ?

bambi2225
26. nov 2023

a nevracia ti len nieco? neodpovedala si mu ty tak niekedy pri hadke, ze sa ho to dotklo a teraz ti to takto chce vratit? nepovedala si mu ty niekedy, ze "preco by som to robila?" ked islo onho? lebo mi to takto bezdovodne pride riadne odveci, toto normalny clovek nerobi. Bud mu preplo, je to magor a nema ta rad, alebo sa ho nieco velmi dotklo, co si mu povedala, alebo nechcela pre neho urobit a takto demonstruje zranene city...

stanulienkat
26. nov 2023

Troll? Anonymna otazka, akych je tu denne 100 a autorka neteaguje.

janage
26. nov 2023

Odpoveď. Na prečo by som mal.
Lebo milovaný manžel nemá problém milovanej žene dat darček aspoň v takej hodnote ako dopraje sebe.
Na ostatne: Lebo sme rodina a v rodine si ľudia navzájom pomáhajú, nerobia veci výlučne len sebe a pre seba.
Pripadne: No lebo ty predsa nie si debil, sebestredny egoista atď. Doplň čo pasuje.
Deti máte?

simsalabim
26. nov 2023

Vyberie tvoje veci z pracky??? To akoze vazne?! Ten chlap je na hlavu. A vlastne aj ty, ze si este s nim.

bloger
26. nov 2023

Prečo by si mala trpieť také správanie? To je tá správna otázka.

autor
26. nov 2023

Keď čítam vaše odpovede, len sa mi potvrdzuje to, ze toto není normálne. Ja nechápem ako sa z takého dobrého chlapa stal vďaka (podľa mňa tomu, že sa dostal k väčšiumu množstvu peňazí a už sa ma relativne dobre) taky arogantný debil. Doslova. On toto robí aj s riadom. Umyje len po sebe. Mne to tak príde, že som mu pomohla z najhoršieho a teraz mu není páru. Príde piatok večer a ja mu hovorim: zostaň s nami doma, kam ideš? Klasická odpoved: a prečo by som mal? A ja ze lebo sme rodina a chceme byť s tebou. A jemu je to jedno, odíde za kamarátmi. Ako takýto blbec není stále. Správa sa normálne a z času na čas prepne gombík a robí toto.

autor
26. nov 2023

Nie sme zobrati, mame 1 dieťa, mam svoje byvavanie, mala by som kam ísť, ale vzdávať sa bez boja nechcem. Viem aký bol super, ale toto chovanie nechápem.

autor
26. nov 2023

Nepovedala som mu nič také, za co by sa mohol uraziť a takto chovať. Rozmýšľam ale, či sa necíti menejcenny, keď zarobí menej ako ja. Pritom peniaze mame spoločne. Ja to proste nechápem.

mamina7070
26. nov 2023

skus mu urobit zrkadlo nevar jemu neper po nom nenakupuj mu a hlavne zacni delit peniaze na svoje a vezmi si priˇerany podiel aj z uspor
mozno sa spamata

dskjhfdlkdjhl
26. nov 2023

Tak ked bude mat svetlu chvilku (pises, ze vacsinou je normalny) a vtedy mu kludne, bez emocii, bez kriku, povedz, ze ta trapi, ako sa k tebe chova. A ak to nepomoze, tak mu prestan prat, varit a daj mu ochutnat jeho medicinku.

danica2711
26. nov 2023

nechceš sa vzdávať bez boja? A si si istá, že je o čo bojovať? Takto sa chová chlap, ktorý buď má ženu úúúúplne na háku alebo je úúúplný debil - s najväčšou pravdepodobnosťou kombinácia oboch. Radím vážny rozhovor, ak neprinesie výsledky (čo predpokladám), zbaľ seba a dieťa a odíď. Ak sa spýta, prečo odchádzaš, odpoveď je jednoduchá: a prečo by som mala zostávať?