Pre tie, ktoré si tiež nevážili samé seba

21. júl 2024

Už som tu písala. A aj keď ma niektoré zvozíte pod čiernu zem, musím povedať, že aj vďaka MK a mnohým ďalším článkom ktoré som si v priebehu štvrť roka začala študovať, som si uvedomila, že to môže byť aj inak. Že sú na svete i iní muži, než takých, ktorých som si vpúšťala do života. Že to bolo všetko tým, že som tie veci dopustila na svojom živote, lebo som sa bála odmietnutia, opustenia, zavrhnutia. Môj aktuálny,, nevzťah, "je pre mňa veľká prevýchova. Alebo moje zrkadlo? Chlap v zrelom veku bez štipky zodpovednosti? Prečo som to vôbec dopustila? Pretože som si nevážia samu seba (čo ani teraz nedokážem) a pre svoje chyby som sa snažila Nesúdiť a neodsudzovat tie jeho. Stále na to nemám právo, ibaže akosi zisťujem, že ja by som nemala trpeit a niesť zodpovednosť za jeho spackany život. On už rezignoval. A ja som sa dlho trápila tým, či ja vyhovie a budem dostatočná pre neho. Sama som si spackala život, ale nerezignovala som na všetko. Možno si treba uvedomiť i fakt, že už je 40tnik.Ano,je to individuálne, ale ten môj je 40tnik bez štipky zodpovednosti. A stretla som pomerne veľa takých. Preto som si i povedala, že naposledy vzťah so starším. Preto ma i oklamal na začiatku o svojom veku. Ale keď vyšla pravda najavo, vyšlo najavo i to, prečo sa správa ako sa správa. Už je rezignovany, nič sa mu nechce, nechce sa mu riešiť, dokazovať, snažiť sa.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
egonsk
21. júl 2024

chybu si uz objavila, to je dobry zaklad. Teraz uz len treba najst strategiu a vytvorit si nove plany a ciele za ktorymi si pojdes. Bezhlavo sa vrhat zo skaly do udolia nie je zdrave, pokial nemas dobry aeroplan, takze ako vravim, uvedomenie bolo zaklad, teraz na nom treba stavat.

mabenn
21. júl 2024

kolko mas rokov? len tak zo zvedavosti...

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lily246
21. júl 2024

Preboha prečo zabíjaš čas s nezodpovedným 40tnikom keď máš 28??? Na čo ti je o toľko starší a ešte aj neschopák? Máš krááásny vek, vzdelávaj sa, cestuj, chlapov rozumne vyberaj.

luccija
21. júl 2024

Nic...začať normálne žiť stretávať sa s druhými atď..bežný život.Mas 28 r veď to je krása načo by ti bol rezignovany problémový 40 tnik

adka176
21. júl 2024

Tiež si myslím, že v tomto veku ešte nemôžem rezignovať.... musíš sa vzchopiť a začať nový život... stretávať sa s ľuďmi, spoznávať aj iných... lebo takto budeš len prežívať nudný život s niekým, kto ťa len brzdí v tvojom osobnom rozvoji... začni konečne žiť...vyber si život, kým je ešte čas.... veľa šťastia 🍀