ahojte mamky s muzom sme par rockov spolu a problem je ten ze nechce so mnou spavat a vcera mi po polroku konecne povedal preco ze ho ho nepritahujem a nema na mna proste chut povedal ze ani na ine ...ze mu vadia tie kila a vadia aj mne mam plus 18 po dvoch detoch ale do frasa staram sa mu o rit a deti domacnost ako mi moze povedat taku vec pri tom on nieje ziadny model tiez ma brucho a nieje najsexi na svete ,,,zranilo ma to ale mozno aj nakoplo lebo sa sama sebe tiez moc nepacim ...no mna zaujima ci aj vy ste taku krizu zazili v manzelstve a ci casom ste spolu opat nasli k sebe cestu..ked s nim sa neda rozpravat dlhsie ako 5 minut on zacne hned ze to nejde riesit ak mate doma takeho muza tak viete o com hovorim ...ako povedal ze ma miluje lubi vsetko len tie kila mu vadia a nevie sa premoct inu nema len ma zaujima ako najst cestu k sebe a nerozbit rodinu ...to nechceme ani jeden...stalo sa to?
@zuzana212722 ano viem presne,o com hovoris.my rok a pol spolu nespavame,ziadne intimnosti.jemu sa proste nechce.nerozprava sa o tom so mnou,absolutne ziadna rec s nim nie je.milenku vraj nema,pritahovat ho vraj pritahuje,chory vraj nie je,tak ja uz neviem...keby to aspon mal zaujem riesit.a poviem ti uprimne ja by som bola stastna,keby mi cokolvek povedal,len nech uz sakra viem dovod,preco spolu nespavame.mame sice pracovne a financne tazkosti,ale kto ich nema?to by potom skoro nikto nesexoval.s mojim sa ani jedna veta neda prehodil.on si mysli,ze je vsetko v poriadku.mna to uz zacina strasne srat.najradsej by som si nasla niekoho ineho,ale nechce sa mi ☹
@zuzana212722 tak sa dajte na chudnutie spolu ked ani on ni eje model....zacni varit viac zeleniny a prestan sa mu starat o rit a hotovo
@le4 a nas maju pritahovat tie vypasene prasata,co sa povaluju na gauci? asi tak by som na to odpovedala. chlapi od nas chcu nemozne a na seba sa pritom nepozru
@sunshineka no len kym som toto z neo dostala ako neviem co je horsie ci to ze to nevies alebo co ...na jednej strane on je tiez teraz pribraty ale jemu len brucho narastlo no neprestal ma pritahovat ...povedal ze ak schudnem isto sa mu chut na mna vrati...ja som zacala od toho momentu uplne inak zmyslat zacala som hned zo sebou robit ak to ma pomoct spravim to ale ja nviem ako moze nekto znovu zacat niekoho pritahovat ked ho uz nepritahuje...a tak ako dlho vy ste spolu nespali to uz nieje normalne tam bude nieco ine...ja uz by som toto netolerovala....
@sense on nechce chudnut jemu len pupok narastol ako inak je fajn nosi domov peniaz kupi co treba aj mne setri peniazky..vsetko v pohode len ten sex je cista katastrofa ..
...staráš sa mu o riť, deti a domácnosť... a o seba si sa zabudla starať... tvrdíš, že sa nepáčiš ani sama sebe, tak ako sa môžeš páčiť manželovi?
rob s tým niečo a nefňukaj, dievča ;)
žena má ostať ženou aj po dvoch deťoch...
ja kebyze nemam byt pre muza atraktivna, a nemal by na mna chut....tak na sebe sakra zamakam.... ja sama by som sa citila zle....a mat plus 18 kil...fuu...nechcem nikoho urazit...ale sama by som sa citila zle (popravde, ani neviem ako sa to da pri nespani, upratovani a inych cinnostiach, kedy som furt na nohach).....a neviem si rpedstavit tym apdom nemat sex s vlastnym muzom rok a pol!! taky vztah je rovno odsudeny na zanik....nehladajte chyby len na inych, ale aj na sebe...nik nie je bezchybny....normalni ludia si to vedia uvedomit a vedia sa o tom porozpravat....a tym apdom to aj spolu vyriesit......ono sa to da, len treba chciet, skus si jeho slova vziat a neurazat sa hned (neverim, ze nechces byt pre neho atraktivna) a tiez mu navrhnut tvoje videnie jeho chyb, co sa ti nepaci...ak sa chcete jeden druhemu pacit, tak spolu na sebe zapracujete...vela stastia!
@zuzana212722 netolerovala a co mam robit?
@bona_dea no ako povedala si to tak ako je inokedy by som sa obhajovala ale teraz mas do riti pravdu ja zase nemam sto kilo ale 70 kil je dost ked som mavala 55...vyprdla som sa na seba..
@sorciera24 no ja som nepovedala ze sme spolu nespali rok my spolu spavame asi raz za mesiac dokonca sme boli na pobyte a tam sme cely vikend robili len to...a pred dvoma mesiacmi ma poziadal o ruku len polroka mu takto hrabka ze moc nechce...rok a pol by som netolerovala to je uz moc..ale dakujem aj za tvoj nazor zena musi ostat zenou a hoci som nasrata za to ako to povedal mal pravdu a
@sorciera24 ja som clovek,ktory v prvom rade hlada chyby na sebe.ako prve som premyslala nad sebou,ci som sa zmenila.ale nezmenila som sa v nicom. a zeby za rok a pol nepovedal,co mu vadi? kazdy je mudry na cudzie problemy,no pri vlastnych je bezradny.
@sunshineka ako v prvom rade sa zamysliet ci ho lubis a ci ma este vas vztah sancu ci si ochotna pracovat na tom..a jeden uprimny rozhovor a ked nie poloz s otazku a potom aj jemu ci chce zit sam? vies si predstavit zivot bez sexu??a nebude tiez kilami alebo nieco ja nevim ale toto mi pride cez ciaru...chlap ma ocividne velky problem pusu ti da mile slovo povie??
no mne keby toto povie muž, tak hned by som mu ukázala a hned by som na sebe zamakala a schudla. Nehnevaj sa, ale práve kilá navyše a neatraktivnost su pre mužov dovod, prečo hladat potešenie inde. Je vela žien, ktoré si proste povedia, že čo, ved sa mu mám páčiť taká aká som a ved robím pre neho všetko, tak by ma mal milovať. Bohužial to mužovi nestačí, chce mať pri sebe krásnu ženu. A na druhej strane uprimne, ty si sama so sebou spokojná? Píšeš že nie, tak prečo s tým niečo neurobíš? Nechcem ta nijako uraziť, ale proste skus mu to ukázať a schudni, začni sa viac venovať sebe a nebud na neho taká naviazaná. On si potom uvedomí, že može o teba prísť.
@zenulkaaa a tak neviem v akom zmysle myslis naviazana lebo to tak nieje ako za ritou mu nechodim nevyvolavam mu do prace toto je fajn aj sam si zajde obcas niekde ...toto je v pohode...tie kila su tam to ano s tym sa da nieco robit...to musim ja pred rokom som mala obdobie ked som schudla ze uz mi do povodnej vahy chybalo par kilecok...ale zase som sa na to ...ja neviem ci fakt staci toto aby bol ten sex ci proste dostane chut na mna ked ju uz raz stratil
neverím,že ak zhodíš,tak sa všetko opraví akoby švihom zázračného pprútika..tam bude iný problém....ale ak sa ani sama sebe nepáčiš,tak skús s tým niečo robiť....a mimochodom manžel sa sám sebe páči? ako by sa cítil,ak by to isté počul on od teba-drahý,nepriťahuješ ma,si tlusťoch.....
@zuzana212722 myslela som to tak, že viac sa venuj sebe, zajdi si na nákupy, na kozmetiku, zacvičiť. Vidíš, píšeš že si schudla, tak ked to išlo vtedy, pojde to aj teraz. Nie je to len v kilách, je to v celkovom pocite ženy. Skús zmeniť líčenie, prípadne ak sa nelíčiš, začni s tým, zmen učes, inak sa obliekaj, atd. Jednoducho ukáž mu, že vieš byť krásna, sexi a že on bude ten, čo by mohol lutovat...
@tanapeta ale hej ja vieem len ked toto povie chlap zene tak jej to ublizi...ako ked chlapovi zena povie ze ma maly..proste ego...no vzdy som mala na vrch s chlapmi nebol problem bola som krasna zenska a vedela som to o sebe len po tych detoch som uplne zabudla ze zena ma sa aj starat o seba nie len o druhych..
@zenulkaaa ni nie ja sa licim rada a kadejako vlasy vsetko staram sa o toto len mam par kil naviac..
@zuzana212722 no mne by to od môjho neublížilo. Zasa sa nebudeme pretvarovať. Ak by mi to povedal, tak by som bola len rada, lebo by som vedela na čom som. Či by si bola radšej keby ti klamal ? Veď ti to povedal tvoj manžel, tvoj najbližší, tak prečo by mal byť zdvorilý? Keby mu to bolo jedno tak ti povie, dobre vyzeráš a má ťa na saláme...
@janinah nevravim svihom carovneho prutika ale snahou preto som sa pytala ci niekto zazil podobnu situaciu..ako iny problem chce si ma vziat poziadal ma o ruku na vyrocie uz vtedy sme spolu nejak extra nespavali bolo to 2 mesiace do zadu vravi ze ma miluje..ideme si riesit vlastne byvanie ...neviem ako si to myslela..
@zuzana212722 toto sa stalo aj kamoske.nevidela som ju cca pol roka po porode a ked som ju zbadala,bola som zhrozena.vyzerala ako chlap.kila navyse,neupraveny vzhlad a to som ju stretla v obchode.po case som sa dozvedela,ze jej chlap chodi za nejakou zenskou a uprimne povedane ani sa mu necudujem... len mi je trapne pred nou,lebo nemam srdce jej povedat,ze ju podvadza. ☹
@zuzana212722 raz som mala podobny problem. Tiez som pribrala. Potom som sa po roku niak nakopla schudla opeknela a skoncilo to tak ze ja som si teda nasla tiez lepsie "vypracovaneho". Urob to len cisto pre seba hned budes stastnejsia sebavedomejsia.
sakra, napisala som tu dlhy prispevok a niekam do nevratna som ho asi odpalila 🙂
no len som chcela, ze nie jemu ukazuj, ze vies byt krásna, ale SEBE!
pisala som tam trochu expresivne, ze ak ma byt motivaciou pupkaty, chlpaty, v trencloch a triku na gauci vyvaleny orangutan, ktory sa tvari ako alain delon, tak to je ta najhorsia motivacia. mas sa urobit krasnou pre vlastny pocit, vlastne sebavedomie, vyzarovanie, ktore tak budes sirit do okolia.
a s tym schudnutim. po 30-tke a porode som mala nejakych 15 kil navyse a prisiel moment, ze som sa nemohla pozriet na tu cudziu odstrasujucu osobu v zrkadle. prislo rozhodnutie a do roka boli kila aj s nejakym bonusom naviac dole. Zajtra budem mat o 20 viac a kila stale rovnake. takze sa to da, ale clovek k tomu rozhodnutiu a ceste k nemu musi dospiet sam, z vlastneho presvedcenia.
@sunshineka jezis toto by som zase nedopustila sa takto spustit ja milujem vonavky oblecenie malovacky vsetko a rada sa licim aj tak doma hocikedy koli sebe ale tie kila sa lepia a neviem ich dat dole
@dollynkaa tak super ale my mame deticky tak toto by som moc nechcela inak je nam spolu fajn len toto skripe a obcas by som zaskrtila ako normalka 🙂
@zuzana212722 myslela som to tak,že normálny zdravý chlap skočí aj na bosorku......pátrala by som po inej príčine,že vám intímny život nefunguje...nie som po troch deťoch žiadna manekýnka,mám 51r.,ale naposledy včera mi mm povedal,že mám sexi zadok 😉 ...takže aj ten tvoj by mohol povedať,že máš krásne oči aspoň...či ťa miluje,to netreba vravieť,to treba cítiť a žiť,a u vás?no neviem....
@janinah on mi povie ze som krasna ze ma lubi taku aka som ze mam peknu tvaricku a za zadok ma chyti...ale do toho sa mu uz neche..
@zuzana212722 a nemá zdravotný problém?
@janinah aj ja si myslim,ze problem je inde a nie v kilach.chyba je v chlapovi a jeho povrchnom zmyslani.
uprimne asi najviac pomoze zbavit sa tych kil... ak ine problemy nemate. muz to velmi oceni, uz len snaha sa mu bude ratat, nemusis byt ako modelka. pre muza to, ze sa zena o seba prestane starat, rovna sa, ze sa prestala starat onho a o ich vztah... aspon tak som citala nazory muzov, ale osobnu skusenost nemam, nepribrala som a vsetko nam klape.