Praskli mi nervy, vrieskala som a teraz sú mi trápne pohľady susedov

3. aug 2021

Ahojte. Včera sme sa s priateľom hrozne pohádali (paradox na totálnej hovadine!). Praskli mi nervy, vrieskala som z plného hrdla, prevrátila som konferenčný stolík. Mám akurát aj PMS, plus hypotyreózu, takže niekedy ma ovládajú extrémne hormóny, no ale včera som vyvádzala neskutočne (pozor, nie je to u nás na dennom poriadku, hádame sa tak raz za pol roka, aj to nie v takejto intenzite, ako včera). Udobrení sme boli do 15 minút, ale tá hanba dnes ráno pred pohľadmi susedov... Ako sa cez to preniesť? Možno sa tu potrebujem len vyžalovať... Ako by ste to vy vnímali, keby počujete od susedov taký rev a treskot? Cítim sa ako prízemná primitívka teraz pred celým vchodom. Myslíte, že to berú tak, že "každému raz prasknú nervy" alebo ma majú za totálnu chuderu? Áno viem, musím sa ovládať, áno viem, na ženu sa to nehodí, áno viem, mala som na to myslieť skôr, áno viem, už je neskoro to riesiť... Všetko si uvedomujem. Nepotrebujem poučiť, len sa vyžalovať...

77daniela77
3. aug 2021

S*r na to a pouc sa do buducna....cas nevratis.

mondolina
3. aug 2021

zabudne sa na to rýchlo neboj, a pracuj na seba ovládaní, buď rada, že nezavolali políciu.

simca06022011
3. aug 2021

Ale no boze, tak sa stalo... co ta po susedoch 🙂 sa na tom zasmej, preco by si bola primitivka?? inde sa tiez hadaju :D
A inak preco by sa to na zenu nehodilo? na zenu sa to prave viac hodi ako na chlapa, temperament no... :D

pininka1
3. aug 2021

Prosim ta, kto sa nehada. Moji rodicia denne, s krikom a vreskom, jasne ze nam bolo so setrou trapne, ale kazdy nech si zametie pred vlastnym prahom najprv

trema
3. aug 2021

Kasli na to, susedia si nic nemyslia, mozno len, ze uz si toho mala dost a rupli ti nervy, to sa stava 🙂

maca1984
3. aug 2021

Vykašli sa na to.Ja počujem susedku celkom často "vrieskať" a nemyslím si že je chudera alebo čo.A stalo sa to už aj mne, dokonca na vonku-na záhrade,vybuchla som jak Etna..čo už, stáva sa.

maca1984
3. aug 2021

nie na vonku 😂 vonku..

sorak
3. aug 2021

Čo sa deje u vás,je len vaša vec. Pokial to nie je na dennom poriadku…nemajú sa so do coho starat

sissy27
3. aug 2021

tak susedia by ma trápili úplne najmenej, viac by ma trápilo, čo to narobí s mojim vzťahom a ako sa k tomu postaví partner... lebo sorry, žiť s takto labilným človekom nie je z dlhodobého hľadiska nič moc... A ver mi, dovolila si si to raz, dovolíš si aj druhý, tretí, štvrtý... pms a štítna žľaza sú lacné výhovorky.

elviku11
3. aug 2021

mam male deti, takze na pocit hanby pred susedmi som uz taka zvyknuta, ze to uz daaavno nevnimam 🙂

sense
3. aug 2021

Ako bolo by mi jedno co si myslia susedia, ale čo si myslí môj partner.. Tiež mám štítnu žľazu problémy aj pms mávam ale takto sa nesprávam... Takže teraz to hod za hlavu a popracuj na sebe... Aby to bola ozaj len jednorázová záležitosť...

asia83
3. aug 2021

@sissy27 Inak tiež ma prekvapilo, že ju zaujímajú reakcie susedov, a nie vlastnej rodiny.

autor
3. aug 2021

žijem s partnerom sama. samozrejme že ma zaujíma jeho názor, ale o tom tu debatovať nebudem a nepotrebujem. to sme si vyrozprávali doma všetko. ale toto si nemám s kým "vyrozprávať", lebo nebudem chodiť po susedoch a vysvetľovať.

elizabet173
3. aug 2021

vykašli sa na to, ako sa pozerajú susedia, každému raz prasknú nervy. Viac sa zameraj na to, prečo v hádke reaguješ tak, ako reaguješ. PMS, ani nič čo si opísala, nie je ospravedlnením. A popros partnera, keď sa budete najbližšie hádať, aby odišiel z miestnosti, možno ešte lepšie z bytu, že si to minule prepískla, ale popracuješ na tom, aby sa to už nikdy nezopakovalo.

len_nig
3. aug 2021

Naši susedia dom cez cestu sa hádajú každý deň a beriem to normálne 😂 nemyslím si o nich nič zlé. A keď to bolo výnimočné vôbec to nerieš 😊

bagre
3. aug 2021

stalo sa... niekto to má výnimočne, niekto na dennom poriadku.
Stalo sa to aj mne pred 15 rokmi, len letela stolička nie stolík 🙂 áno, tiež som sa cítila trápne, ale prešlo to časom. Každý má iste niečo, za čo by sa mohol hanbiť. Blbé je to, že tí, čo by sa mali najviac sú so sebou spokojní. A vždy sa nájdu aj takí, čo to pochopia, aj takí, čo vidia smietku u druhého ale u seba brvno nie...
Vieš, že u vás to bolo ojedinelé, kvôli blbosti a už ste si to poriešili... vybavená vec, iným sa netráp

mariejenka
3. aug 2021

Každá " senzácia" trvá 3 dni ,cize o chvíľu si na tvoj výstup, ak ho vôbec niekto počul, nik nespomenie.
Moj muz ma hlas ako megafón,a ked este chce nieco zvýrazniť,to ďakujem pekne...a ked sa na niečom doťahujeme, a vetracky su otvorené, aj susedia maju zábavu.

Bud v kľude,a ozaj do budúcna radsej do tym posratych 10 napočítaj, mne to pomáha.

diewcatqoo
3. aug 2021

V pohode.. kazdemu obcas rupnu nervy (aj ked ja osobne si neviem predstavit, ze by som po manzelovi jacala ako nepricetna a prevratila stolik). Myslim, ze susedom je to uplne fuk. Kym od vas tie hadky nepocuju dennodenne, kum sa pritom nemlatite, pripadne kym neporusujete nocny klud alebo kym si vulgarne nenadavate pred ich detmi, tak to ani nebudu riesit.

lubkavargova1
3. aug 2021

Klasika, my susedia si pomyslime svoje, ze tam vedla je riadna hysterka a to je asi tak maximalne vsetko....kazda slava trva tak max 3 dni....
Ja som minule pocula nasich susedovcov ako sexuju a ona si to riadne hlucne uzivala...no a my minule tiez...takze tolko asi...
Kazdy ma svoje trapenie a starosti a nie to, ze tam niekde sa niekto hadal....no boze

jana_eyre_2
3. aug 2021

Ja keď počujem vrieskať susedu, alebo kamošku, vždy mi padne kameň zo srdca že nie som jediná na svete čo sa vie nas rat (lebo na MK sú všetky vždy za každých okolností kľudne) 🤣🤣🤣 takže možno si niekoho ešte aj ukludnila..

majusqa77
3. aug 2021

u nas plati, ze ked zacnem kricat, aj u susedov deti upratuju :D

mikadooo
3. aug 2021

Ahoj ja si myslím že keď je to raz za pol roka, tak každý príčetný človek takýto krik spoza dverí úplne chápe. Iné by bolo, keby si takto vrieskala raz za týždeň, to už by som chápala že susedia už pozerajú a premýšľajú kde bude chyba. Ale raz za pol roka... Čo ja viem... Kto si raz za pol roka (alebo aj častejšie) nevymení poriadne nahlas názory so svojou polovičkou? Mne to príde úplne v poriadku, podľa mňa to susedia ani neriešia, respektíve do zajtra to bude zabudnuté... skôr ty sa bojíš, že to možno riešia 🙂. Pusti to kľudne z hlavy, proste si vybuchla, no bože... Ak sa ťa na to niekto opýta, vysvetlila by som, silné pms a hotovo - ženy pochopia, pre mužov veľká neznáma, takže tiež to nebudú ďalej riešiť 😁.

malva123
3. aug 2021

Uz sa nato vykasli,neznenis co bolo.Vyvaruj s

malva123
3. aug 2021

Tak este pokracovanie: vyvaruj sa tomu do buducna...ja jed vidim moju susedu ako sa tvari..a mimochodom ju pocujem co doma stvara..tak s tym mam sama problem co si mam o tom a o nej mysliet.Aj ked ma to vonkoncom nezaujima..nie je to prijemne ani susedom.Tak na sebe popracuj.

vanda323
3. aug 2021

A možno tá ani nikto nepočul, a keď aj počul, myslím že každý raz za čas vybuchne. Občas je toho na človeka veľa. Nestresuj sa kvôli susedom.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slavomira1980
3. aug 2021

Tvoja otazka: Myslíte, že to berú tak, že "každému raz prasknú nervy" alebo ma majú za totálnu chuderu?

Moja odpoved: mala by som ta za hystericku primitivku a drzala by som si od teba do buducna odstup. Zvysenie hlasu raz za cas je okay, to sa stane kazdemu ked mu rupnu nervy. Ale jacanie az to takej miery, ze sa nedokazes ovladat a prehadzujes doma stolik, prepac, takto sa spravaju iba primitivni ludia a psychopati. Som zena a mavam PMS, ale takto sa nespravam. Ani stitna zlaza nie je dovod na to, aby si hadzala stolikom. Vyhovorky...

slavomira1980
3. aug 2021

Dlhodobo si to pamatat nikto nebude, az taka dolezita podla mna nie si. Ale rozhodne to nepridalo na mienke tvojich susedov o tebe. Uz by som to nechala tak.

sam2
3. aug 2021

Necitala som ostatne komentare, ale neries. My mame taku susedu. Lubia sa jak kone, ale ked ju chyti rapel, tak to stoji za to 😂😂😂😂😂 inac je to fajn baba. Takze my neriesime. Len sa usmeje alebo si povieme, ze Maja si zasa ide solo 😂😂😂😂😂😂 je to raz za 2-3m 🤷‍♀️ Takze klud, absolutne neries susedov 😉 to ze niekomu utecu nervy je absolutne nermalne. Na mna tiez mozno susedia chceli parkrat volat socialku, ked sa tie dve moje tornada nevedeli spratat do koze 🤷‍♀️😂

luccija
3. aug 2021

Každému sa stane, ale prevracat konferenčný stolík?čo budeš robiť, keď prídu deti?mala by si sa viac ventilovať