Práca, láska verzus vzťah

123mamca
26. apr 2016

Čo je dôležité, stale robit mať pracu? alebo sa venovat jeden druhemu. Jasné že venovať sa ☹ Ja pracujem aj muž pracuje je to v poriadku. Ale zacal robit aj po vikendoch a to nemusí. .zase budem za zlú, ,že peniaze treba. .ale ale ako píšem málo sa mi venuje. Ja by som aj chcela aby sme chodili pravidelne spolu niekam aj s dietatom a nie že robime a keď ja mám volno cez víkend, to mávam len bud sobotu alebo v nedelu a nič s toho nemam. Ja sa citim málo ľubena nie on:(jemu to asi stačí že sme spolu večer v posteli. .myslím že sme spolu ked prídeme s práce. Ale mne je smutno, mám zmiešané pocity, či sa mám na neho hnevat alebo čo. A on ma pred jeho rodinou neobime nikdy, príde mi to akoby sa zamna hanbil alebo akoby sme neboli manzelia 😔😒

dominika6
26. apr 2016

@123mamca
a aký problém, si užívať jeden druhého, večer?
píšeš ,,ja mám volno cez víkend, to mávam len bud sobotu alebo v nedelu,,
väčšinou sú voľné víkendy sobotu a nedeľu..
z akého dôvodu si tvoj chlap zmyslel robiť navyše víkendy?

bonaqa2013
26. apr 2016

ak začal robiť cez výkendy a pritom by nemusel tak alebo si v práci našiel inú, alebo má troška iné hodnoty ako ty - chce rodinu zabezpečiť....Zatiaľ to nechaj tak, nedráždi hada bosou nohou...

123mamca
autor
26. apr 2016

Nič nedrazdim 😳s takeho dovodu že ma stale zakazky je šikovným nevie povedat ludom nie

123mamca
autor
26. apr 2016

@bonaqa2013 ale aku druhu teraz sa smejem. .viem kde pracuje tie vikendy. .

majaxy
26. apr 2016

@123mamca tak sa treba uvedomiť. Ty pracuješ víkendy fajn, on pracuje víkendy, nie je ti k dispozícii..Tak o čom? Určíme si spoločne priority? Ja a môj manžel, nie ja a MK...

lucijana2
26. apr 2016

@123mamca treba sa s nim v prvomrade porozpravat, co tebe vadi ze chces byt s nim castejsie a urcite nejake kompromisy najdete. Neverim tomu ze on by nechcel byt s Vami, treba len natom spolocne popracovat

nyusika
26. apr 2016

@123mamca to vies, pokial je to takto, asi je rad, ze ma zakazky.
dohodnite sa, ako dlho to bude takto rahat, po case, ked sa mu biznis super rozbehne, moze zamestnat niekoho a venovat sa viac rodine.

viem, ze toto je veeeelmi nepopularna veta, ale "co by ine dali za to, kebyze maju pracoviteho muza"

🙂

emilia25
26. apr 2016

No tiez si myslím ze peniaze nie su všetko.mnohe tu su dôkazom ze si doma len kľučky s manželmi podávajú a ked sa zbadajú su malo lubene muz si ju uz ani nevsimne a tém kopec.vzdy sa musí nsjst cas ns strsvenie krásneho romantického dňa aj popri práci.a tém kolegyne kolega je tu tiez dost ved su spolu viac ako muz a zena.

mamica
26. apr 2016

@emilia25 o tych podavani kluciek by som vedela rozpravat. Videla som to doma. Otec s mamou na striedacku do roboty, pomaly sa ani nestretavali az kym s tym mama nesekla a povedala si ze dost, ze nemieni otrocit a nenecha si takto utiect zivot pomedzi prsty. Nasla si novu pracu kde si mohla sama urcit kedy a kolko casu venuje praci a kolko rodine. Bolo to nieco uplne ine, nasi sa nam venovali viac a hlavne samy sebe sa venovali 🙂 co bolo pre mna alfou a omegou aby som bola stastna..

majkeel
26. apr 2016

@nyusika No a co by chlapi dali za pracovitu zenu, taku mozes hladat s lampasom za bieleho dna. 😉
Autorke: Ono je to tak, ze raz praca je a raz nie. Ked sa da, treba pracovat (a odkladat na horsie casy), ked sa neda pracovat, tak si vtedy tie uspory uzit.
Dohodnite sa, ze kazdy treti vikend bude venovany iba rodine a ked zakazky nebudu, tak to dobehnite. A ak sa da, vyuzi tento "blby" cas tiez zvysenou aktivitou v praci.

emilia25
26. apr 2016

@mamica presné o tom hovorím a manželia sa tymto odcudzis uz si nemajú ani co povedať a su uz len ako spolubyvsjuci.

beatex
26. apr 2016

presne je to o tom, že sa naháňame za peniazmi, za lepším materiálnym životom a veľa vecí myslím tých naozaj dôležitých nám zbytočne uniká medzi prsty. Mali by sme sa zastaviť a začať viac venovať rodine. Skús to tvojmu chlapovi vysvetliť, že sa bojíš, že zachvíľu spolu ani nebudete. Že pre teba sú chvíle s ním viac ako peniaze 🙂