Ahojte,o tyzden oslavuje moja dcerka 2narodeniny..manzel ma brata,ktory sa nebavi/nestretava v podstate s celou rodinou..velmi ho ovplyvnuje jeho zena,moja svagrina,stretavaju sa len s jej rodinou..
Nenavstevuje ani svokrovcov..
Stale ked je oslava z manzelovej strany,tak ich pozveme,no stale maju vyhovorky a nikdy nepridu..a tu nastava moja otazka,pozvat ich na dcerkinu oslavu?
Ja som nazoru,ze ano a ked nepridu ich vec..manzel je toho nazoru,ze sa im uz vnucovat nebude.
Ako by ste sa zachovali vy?
Nepozvala by som.Naco? Dieťa ich nepozná,sú to pre neho cudzí ľudia.
Nie , už by som ich nepozvala .
Rozhodnutie by som.nechala na manžela...
Nepozvala by som ich a už vôbec nie,keď si to manžel neželá..Je to jeho brat,nech o tom rozhodne on..
Nepozvala, načo? Dieťa ich nepozná, vy sa nestretávate, zbytočné vnucovanie. Aj tak by neprišli a ty by si dumala prečóóó.
Nie, su to cudzí ľudia my sa tiež niektorí členovia v rodine takto nestretavame už roky bohužiaľ.
Dieťa ich aj tak nepozná a o tom by mal rozhodnúť tvoj muz
Ja by som slušne zavolala a pozvala. Už je na nich ci prídu alebo sa zas v hovoria. Nedala by som svagrinej dôvod na ďalšie oddialenie od rodiny. 😉
No,lenze moje deti ich poznaju,byvame v radovej vystavbe na jednej ulici,cize obcas sa vidame,ale to svagor pozdravi,ona nie
A jej co akože vadí keď ste ešte susedia? To co ma za komplexy 🤦.
Nie. Od coho je to dobre? Aby si hladali dalsiu vyhovorku preco neprist??? Vsetci vedia, ze prist nechcu. Tak raz a navzdy ukoncite su saskarnu s pozyvanim.
@deborahzelenkava ja som tu predchadzajucu nepisala..tam autorka pise,ze je to bratova zena..tu ide o brata mojho manzela
Nebudem sa vnucovať
Je slušnosť pozvať ich a zvyšok je už na nich.
Tak už len kvôli tomu, že švagriná sa vôbec ani nepozdraví, by som ich nepozvala, už ixkrát odmietli rodinné oslavy a načo sa vnucovať, ja mám tiež takú švagrinú a tá sa tiež nikdy nezmení, pohŕdavo sa o nás vyjadrovala a popritom, môj brat zdedil nehnuteľnosť po našom dedkovi a napriek tomu nás tam nechcela ani vidieť. Vôbec mi nechýba a brat sa prispôsobil svojej žene.
Ja som za pozvanie. Bratia su rodina a tu treba vzdy udrziavat dobre vztahy. Dobro plodi dobro.