Pozná niekto Mikra-Milana Lenárta z Partizánskeho?
@vellllo_70 ja by som chcela zo zvedavosti vedieť pozadie okolo neho. Príde mi ako psychicky chorý a nechápem, prečo mu niekto nevezme telefón a nezakáže chodiť na sociálne siete.
Nechcem ho súdiť pravdepodobne má psychické problémy,ktoré sa prejavujú tak že každý deň mení názor - jeden deň chce byť žena na druhý deň zas muž 🤷♀️. Stále píše o tom ako mu chýba sex stále chce odchádzať zo Slovenska potom si to rozmyslí a aktuálne si ide hľadať prácu. Na to že bude mať 23 alebo 24 sa správa ako nevyzretý 13 ročný chlapec s poruchou osobnosti.
@vellllo_70 ako ho najdem?
@hankm discovery_summer
Kto by mu akože mal vziať telefon a zakazť chodiť na sociálne siete.Nebodaj policia či kto.Och všeličo som počula aj koňa som vydela grcať, aj slona srať ale niekomu toto zakazať ved by som to z úst ani nevypustila.Sudiť človeka ktorý sa pre laiky zabava na youtube a niekto ho sleduje a ON sa smeje na naivite ľudi tak mu majú vziať mobil a zablokovať siete neni dôvod. Ty máš akože všetkých pohromade aj nejake IQ to ked som si prečitala myslela som si že zle čitam vziať mobil a zakazať sociálne siete och kriste ježišú sväty drahý. Koľko magorov debilov šibnutych klamárov, uchylakov je na sietiach.Ked budú sociálne siete tvoje a budeš mať licenciu tak si rozkazuj ale pokiaľ je to verejne tak asi tiež niesi v poriadku ked napišeš že nech mu vezmu telefon a zakažu sociálne siete tebe by mali vypnuť všetko vziať mobil podľa popisu mi prideš taka čerstva 15 lebo dospelý to nemôže myslieť vážne akože to ma znamenať čo lanari deti na sex, či predava verejne drogy to je dôvod a nie že sa predvadza a robi s z ľudi blaznov to je jeho vec pokiaľ nikomu nenadava, neubližuje nebije nikoho netyra a nepácha trestný čin tak neviem aký dôvod je že mu majú zobrať telefon a zablokovať siete.Pokiaľ nepacha trestný čin neni na nič dôvod.Otázne je že prečo si ako anonym ked si sa take niečo opytala.Co sa bojiš že by ťa niekto spoznal.Nesleduj ho nezaujimaj sa oňho ži svoj život a obyčajnemu človeku nech je aký je daj pokoj a nerieš ho.Ked som si pozrela jeho video som sa smiala ako si zo všetkého robi dobrý deň a čo že meni názory a v parlamente naši vyvoleni 150 robia robia čo to iste.Ked neubližuje nikomu tak čo ty chceš mu zakazovať každý debil aj v osade s IQ hojdacieho koňa má už mobil a sociálne siete.Asi máš veľmi nudni život tak riešiš anonymné hlúposti.O nejakom človeku o ktorom nevieš úplne nič a propagovať sa každý môže ako chce rýchlo kvasene celebrity.Mať tvoje starosti a prezidentkin plát tak som šťastný človek. Riad sa heslom Zi a nechaj žiť. A nesud človeka ktorého vôbec nepoznáš nevieš o ňom nič o tom ako žije čo je zač.Zamysli sa nad sebou anonym.Ci sa bojiš že ak by zistil že kto si.Och že vôbec niekto taký trápni rieši toto o cudzom človeku.
@dilino ďakujem za tento elaborát. Bolo to myslené tak, že mi je ho ľúto, pretože to, či pridáva naozaj pôsobí tak, že má psychické problémy a ľudia sa z neho vyslovene smejú. A keď už sme pri tej trestnej činnosti, ja neviem, ale keď niekto pridáva verejne, že chce mať sex so svojou sestrou, že robí ku*vu a predáva sa, zverejňuje ešte aj svoje konverzácie s ,,klientami” alebo ako terez pridal, že chce posprejovať celý vlak, čo je vandalizmus, myslím, že je na mieste otázka, či by mu nemal niekto z jeho rodiny skutočne dohovoriť, že to čo pridáva na instagram je ďaleko ďalekooo cez.
Ak by to bolo take zlé už by po ňom išla policia.Nechaj ho tak.Neverim keby policia vydela že tam tak vypisuje že by nezakročila.Aj ked je psychický chorý ľudi ktorý sú chorý na psychiku je na mraky aj ľudia s titulom to ver.Co tym zmeniš že budeš o tom tu pisať nič pokiaľ policia nezakroči tak nezmôžeš nič.
@dilino nič o ňom nepíšem zlé,pýtala som sa, lebo ma zaujíma, prečo mu niekto z jeho blízkych nedohovorí, aby sa mu nevysmievali, či vôbec niekoho takého má a zaujímajú sa oňho dostatočne. Mal by ľahší život, keby ho ľudia doslova nešikanujú na internete aj v realite. Je mi ho len úprimne ľúto.
@dilino tak už ho údajne rieši polícia. Kvôli tomu, že sexuálne obťažoval 12-ročné dievča a opil ďalšie 3 deti, ktorým namerali 1,5 promile. Plus sa začali množiť ďalšie príbehy dievčať, ktoré mal údajne tiež obťažovať. Snáď sa už oňho začne jeho rodina konečne zaujímať…
Tiež sledujem tu kauzu na ig a teda nestačím sa diviť čo ten typek vyvádza
Ja osobne nie ale sledujem ho na Instagrame už nejaký ten piatok 🙈