Pôžička pri sezónnej zmluve?

dajana40
26. aug 2018

Ahojte potrebujeme s manželom požicku na byt aleb rekonstrukciu domu. Rekonstrukcia domu je síce reálnejsiša, ale v dome by sme neboli sami. Je to dar od strýka ktory v nom este zije a veru nema ani lahku povahu. Pracujeme v zahraničí na sezonnu zmluvu platy mame nadstadardne aj cosi usetrene ale kedze by sme s auz aj usadii bez pozicky asi tazko len tak cosi opravime alebo kupime, kedze doma musime aj z niecoho zit. Kolis ezonnej zmluve nemame sancu na pozicku chcem s ateda spytat to ziadna banka neposkytne mensiu pozicku cloveku, ktory ma 10 rokov ucet s pravidelnym prijmom? vobec nevieme co mame robit ci tahat v zahranici co sa nam uz enchce kedze mame pred 30tkou! Ake mate vy skusneosti resp. nepoznate nieakého poradcu ktory ma nieake paky ? to fakt neexistuje sanca na pozicku?:/

veronikastrickova
26. aug 2018

@dajana40 pokial vam chodia vyplaty na ucet, tak v banke by ste mali mat "predschvaleny" uver

dajana40
autor
26. aug 2018

no ano, manzel ma 30 000 píše tam, že okmazite na schválenie, pritom mu to neschvália, kedže ked o to žiadal, pytali potvrdenie od zamestnavatela , a tam stalo ze nemame na dobu neurcitu:/

veronikastrickova
26. aug 2018

@dajana40 ked mas predschvaleny tak sa to musi dat.

dajana40
autor
26. aug 2018

no hovorim z vlastnej skusensoti

laska201
26. aug 2018

Predschvaleny znamena ze pridete oni tam uz hoci co napisu a za par minut peniaze na ucte.

laska201
26. aug 2018

Neskumaju absoultne nic ani prijem ani zmluvu absoultne nic.

veronikastrickova
26. aug 2018

@dajana40 a ked uz nam neveris, tak sa to uz da vybavit aj cez internet banking, alebo mobilnu aplikaciu, pokial je predschvaleny a doma vsetko vyplnis a peniaze mas za par minut na ucte

laska201
26. aug 2018

Nam zatial najvyssiu sumu predschvalili 17000eur.

dajana40
autor
26. aug 2018

No, počkajte , ale na IB ma svietit predschvaleny uver, : lebo muzovi tam píše ze pan xy vybavte si pozicku , momentalne vam ponukame tolko a tolko je to to iste?

laska201
26. aug 2018

@dajana40 nam to svieti aj pri vybere z bankomatu a tam mam nemam zaujem.

laska201
26. aug 2018

@dajana40 moze to byt aj reklama.to mi chodilo z vub na email.

dajana40
autor
26. aug 2018

nie na mail ale na IB to je... A mas aj ze krok po kroku pokračovať....ze datum narodenia tad a preklikavas sa . Proste tam nepíše doslova predschálený uver

veronikastrickova
26. aug 2018

@dajana40 bud tam je predschvaleny uver, ktory dostane za kazdych okolnosti, alebo ziadost o uver a ta ide na schvalenie.

dajana40
autor
26. aug 2018

píše tam, že peniaze na cokolvek zobrazit pozicku/ ponuku

ljzozv
28. aug 2018

Mala som predschvaleny úver,ale aj tak išiel na schválenie a zamietli mi ho. To isté kontokorent v banke, kde mi chodí pravidelne výplata a tiež mi to po žiadosti zamietli. Toľko k tým predschvalenym úverom.🙄

fefe123
28. aug 2018

no, predschválený môžete mať, ale zájdite radšej do pobočky, lebo úroková sadzba nie je vždy rovnaká... zväčša ten úver, čo sa odklikne len cez IB má vyššiu úrokovú sadzbu.... a predpokladám, že je to úver bezúčelový, teda sadzba môže byť aj 6-15,99 %, možno by mu dali aj hypoúver v tej hodnote, ak by mal čo založiť.... skúste sa spýtať, ten na IB vám zostane v zálohe, ak by ste na pobočke nepochodili

fokuska
28. aug 2018

@dajana40 Ak ti vyslovene nepise "predschvaleny uver" iba kadejake reklamy, ze vezmite si pozicku, poziadajte teraz a podobne, tak nemas ho predschvaleny. Ak by si mala, tak ti to tam rovno pise.