Pozeral si Instagram svojej ex

michi29
26. aug 2023

Zdravím žienky, prosím Vás, s partnerom žijeme už dlho, no manželia sme len "krátko", ale poslednú dobu som neraz zahliadla, ako si prehliadal Instagram svojej bývalej, je to podľa Vás okej, pretože ja neviem čo si mám myslieť, a dosť dostáva zabrať psychika Vám poviem. Robím prvé a posledné pre našu rodinu, starám sa o seba, snažím sa v každom smere najviac ako viem, ale vidím, resp.citim, že je to také zvláštne, keď sa ho spýtam, či sa niečo deje, tak povie, že nič, ale tak ja mám iné pocity... prepáčte za tento výlev, ale som trošku zmätená a zúfalá z toho... Nahováram si, že asi nemá to, čo mal pri bývalej a tak..pritom bývalá má manžela a dieťa a my s manželom tiež máme drobčeka...
Prosím o názor 🙏

kacena4
26. aug 2023

chces môj uprimny názor... tak sa nestaraj o seba (tak pises sama) ale o muza...

obleckodogymu
26. aug 2023

Mne to príde, že ju má stále niekde v úzadí v hlave, stále na ňu nezabudol a nevypustil ju zo života úplne. Zároveň si asi uvedomuje, že ona už má svoj život a rodinu a taktiež vy už máte svoj život, cesta k nej naspäť už zrejme moc nevedie. Takže možno len taká nostalgia a rozmýšľanie "čo by bolo keby .."

michi29
autor
26. aug 2023

@kacena4 starám sa najviac ako viem a môžem, on to vie a vidí, ... ale keď vidím, že si prehliada bývalú, toto ma vie dostať

simona20201309
26. aug 2023

@michi29 tie instagrami sú len virtuálny svet. Najlepšie je nemať a neriesit. Ja neviem, ale aj ja som si zvykla pozerať ex ako sa ma a co ma nove. Vôbec to neznamená aby mi chýbal, alebo že ho chcem spat. Je to úplne obyčajná prirodzená ľudská zvedavosť.obas sa na neho opýtam exsvagriny a Tak isto sa opýtam aj na spolužiačky zo základky a na bývalých susedov.
Skúste si na seba nájsť viac času, snaž sa s ním viac rozprávať a menej vysetrovat.
Držím prsty nech sa z tejto etapy vzťahu rýchlo dostanete späť do normalu

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
beata_k
26. aug 2023

@michi29 Myslim, ze sa k ex vracia myslienkami lebo s ex nemal male dieta. S nou to bolo lazo plazo. Spomienkovy optimizmus sa to vola. Male dieta da zabrat kazdemu paru.

anetkka
26. aug 2023

@sheila121 keď si ju len pozerá to nieje nič zle pokiaľ sa jej neozval tak by som stoho nejakú vedú nerobila veď každý si spomenie na svojich ex ja napr.vždy keď idem vyniesť smetí 😅

michi29
autor
26. aug 2023

U nás to ochladlo aj v posteli 🫣😭
On sa vybovori na mňa, že stále zaspím atď...ale ja si už myslím, že čo ak sa mu páčilo viac s ňou a tak.. viem, poviete si, že som šialená, že veľa myslím, ale prešla som si v živote peklom, tak možno preto taký strach ...

ckocka
26. aug 2023

Strach že o neho prídeš, večné sledovanie čo robí, ako sa správa, kde bol, prečo povedal toto a nie tamto je 100% spolahlivý recept na to ako o chlapa prísť.

rebrambora
26. aug 2023

Ja to robim raz za cas tiez.
Len ako cistu vdaku, ze s nim niesom 😀😀😀

2006_1211
26. aug 2023

@michi29 nemal by ju mat náhodou bloknutu?

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
linduska86
27. aug 2023

Povedz mu vo ťa trápi... Jemu s nie je modrý koník a ex nech si blokne dovidenia

danica2711
27. aug 2023

nepreháňaj, ty si si nikdy nespomenula na svojho bývalého? Nemusí to nič znamenať. Bývalí partneri sú súčasťou života, netreba ich z neho úplne vymazať ako keby nikdy neexistovali

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
naduska007
30. aug 2023

@michi29 prvá žena ostane prvou stále...