Zdravím.... Chcem sa opýtať na vas názor....Doma si rozumieme žiadne problémy ale v posteli to začalo byť nudné... Skúšali sme iné polohy miesta pomôcky ale nič sa nezmenilo.... teraz padla téma povolenej nevery....Čo vy na to
odpadnem...celý svet je jeden veľký bordel..., že povolená nevera... fuuuuuj!
no podla toho ako to citis,100 ludi 100 chuti... Kazdopadne ja by som to nedokazala byt s niekym a pritom vediet ze spava s inymi ...
@lojzo88 tak ja by som urcite nepripustila to, aby sme sa navzajom podvadzali a vedeli sme o tom, velmi by ma to urcite ranilo a myslim si, ze pokial sa este lubite sa nepodvediete a ked sa budete o to snazit, velmi to budete lutovat
@lojzo88 kto prišiel s návrhom? Ako sa dokážete tak nudiť, že to zájde až tam? Neviem si celkom predstaviť, ako sa z dobrého, funkčného intímneho vzťahu dvaja ľudia dostanú k takej totálnej nude, že príde na rad takéto "riešenie". Iba žeby to od začiatku nejak extra neklapalo. Na margo týchto "voľných" vzťahov - uspokojivý je obvykle len pre jedného, druhý ticho trpí v záujme zachovania vzťahu (veľká hlúposť). Ak sa stretnú takí dvaja, je to skôr rarita.
@lojzo88 čo my na to? no nám je úprimne jedno ako si to vy dvaja doma zariadite, ak s tým dokážete žiť, tak je to len a len vaša vec 🙂 len teda čisto zo zvedavosti - tá povolená nevera platí pre obe strany bez výnimky? 😀 či len chlap môže ale žena nie? 😀
Ale celkom určite viem, že nie ste jediní, ktorí by takto žili - manželstvo len na papieri a ako dvaja dobrí kamoši, ale sex si rieši každý po svojom niekde inde...
Podstatné je, aby ste s tým boli obaja vyrovnaní a nevyčítali si nič... a rátali aj s možnosťou, že sa niekto zamiluje a bude chcieť rozvod...
Ja nevidím veci len biele a čierne. Z postele raz človek musí vyliezť a tak je sex síce mega dôležitý, ale dôležitejšie je zhodnúť sa na chode domácnosti, výchove detí, financiach atď. T.j. ja si myslím, že povedzme ok, len nic o tom nevedieť. Keď už sa inak nedá. Čo mi príde ale divné je to takto nahlas riešiť...
Máte aj detičky. Sa dokážeš im pozrieť do očí keby si spal z inou ženou. To je absolútna hlúposť keby si ju mal rád tak na to ani nemyslíš. Sú poradne rôzne aj o sexe. To treba riešiť inak. To by si neustal tam by bol rozchod. A že je manželstvo len ako papier to prečo sa ludia sobášia? Treba poradnu určite. Prajem ti aby ti to dobre dopadlo lebo prvá žena je len prvá myslím ako manželka.
Tak do tohto by som nešla ani keby neviem ako veľmi nám to neklapalo. To sa rovno môžeme rozísť a môže si nájsť niekoho iného. To vedomie, že spáva s niekým iným. Je pre mňa strašné. A v tvojom prípade by som sa obával aby sa nezaľúbila do toho s kým jej to v posteli bude klapať 😉
@lojzo88 povolená nevera neexistuje...existuje iba nevera tolerovaná alebo netolerovaná...
toto nieje obchod,že si odbehnem v piatok večer vyčvachtať kolibríka a žena ide v sobotu vymiesť pavučinu...a pekný víkend za nami..
takto vtťahy a manželstvá nefunfujú..
ak nefunguje vo vzťahu citová viazanosť,láska,úcta,súhra,komunikácia,neha tak ani v posteli..
to sa radšej rozídte,predíte 1) trápeniu 2) pohlavným pliagam
Ja osobne si nedokážem predstavit ako by všetko doma fungovalo medzi mnou a partnerom keby sme jeden druheho podvadzali vedome ,tichou dohodou 😨
Každý žije svoj sexualny život zvlašt a doma sa potom tvarite ,pretvarujete sa ,akoby všetko klapalo nadalej,akurat ten sex hlada každy inde?
To sa ako da? Nijako! Skor či neskôr také manželstvo rozpadne.
Bez sexu,úcty ,lasky,dôvery voči druhému vztah nemôže existovat.
Moj názor
@lojzo88 co ta drzi vo vztahu so zenou s ktorou to v posteli neklape? Preco sa nerozidete?
asi ste nemali vela sexualnych partnerov pred vasim manzelstvom...stale je sex o tom istom ..len vy sa uz nepritahujete nie je chemia...mozno ty mas pivny pupok a ona dake kilecko navyse...skuste aj tam zapracovat aby ste sa znova zalubili
ak si myslíte, že Vám to prinesie šťastie??? ja osobne by som hladala ine riesenie. toto je zaciatok konca
@sykorkauhliarka
@lojzo88 suhlasim, mozno sa uz vobec nepritahujete, lebo to nie je len tak, ze v posteli to neklape. Ak sa raz rozhodnete pre tu "povolenu neveru", som si viac ako ista, ze jeden z vas sa pocase zamiluje a cele to pojde do haja. Vztah bez citov medzi zenou a muzom neexistuje! Mozno si to mysli len jedna strana, ale druha vzdy do toho padne.
Myslim, ze by ste skor mali prebrat, ci sa lubite a chcete este spolu byt, kym sa rozhodnete skusat taketo "experimenty".
@sissy27 😂
Odhladnuc od moralky,z kazdeho sexu moze byt tehotenstvo alebo pohlavna choroba. To by ste ako riesili???
Hladas odpoved na zlej stranke. Tie pary, ktore takto funguju, to nebudu vesat na modreho konika. Skus sa popytat inde, urcite existuju take stranky.
Jeden moj starý známy (48 r) bol a je ženatý uz viac ako 10 rokov s jednou a tou istou ženou a má už dlhé roky milenku. Jedna o druhej vedia. Raz ide s milenkou na dovolenku a potom o pár mesiacov zobere manzelku. Jeden rok ide s milenkou na ples a druhý rok s manželkou. a ked sme sa ho pýtali, že preboéha preco takto funguje odpovedal "Tak s jednou sa ti dobre kecá a pije káva a s tou druhou sa ti dobre se...xuje". Obidve ale musia mat nervy zo zeleza lebo takýto vztah nie je, povedzme si uprimne, normálny. Ale to kde su hranice "normálnosti" ma kazdý stanovené niekde inde...... A ano aj pre takýchto ľudí slnko svieti 🙂 🙂 a keby ste ich stretli na ulici vôbec by ste to o nich nepovedali, ze takto zijú.
Tak s takym to napadom isto neprisla prva zena to chlapi nad takymto uvazuju.no ci je to dobry napad aby ste si to nevycitali a vztah pojde uz uplne prec.
@evkakorcek tiež poznám podobné prípady z blízkeho okolia aj s rodiny. Niekedy ma doslova šokuje, čoho sú ľudia schopní...
čo vás spája ako partnerov? myslím, že je možné, že vás rozdelí práve nejaká tretia osoba... tá z tej povolenej nevery, lebo, ludia sa namotávajú...
@lojzo88 ale nie, to by som ja v ziadnom pripade nie. pokial si uz nestacite tak to treba riesit inym sposobom.
mam znamu co sa jej to s muzom, tiez malilo, bol ochotny kvoli nej vzdat sa vsetkej sudnosti a zdraveho rozumu, chodil s nou po swinger parties, mali dokonca iny par, chodili spolu do 4ky. nakoniec nech robil, co robil, len aby ju udrzal, aj tak to cele skoncilo rozvodom.
povolena nevera, je stale len nevera. a co ked nadabite na niekoho, kto vam bude pasovat po vsetkych strankach? ked nie ty, tak ona, resp. teraz povolena nevera s niekym inym, a potom to prejde do ineho levelu, donesiem si domov svoju povolenu bokovku do 3ky??? nie, nerobte to. ak to nefunguje, treba skusit sexualneho terapeuta, rozpitvat to, preco to nie je ono, najst riesenie. drzim palce. ak ste uz na tom tak zle, ze bez hanby uvazujete nad povolenou neverou, tak sa netreba hanbit a ist vyhladat odbornika. privela manzelstviev dnes stroskota , mozno to vase vydrzi, len teraz treba to co sa pokazilo, opravit a nie hned vyhodit.
Ahoj no ja neviem . Ja by som si to nevedela takto predstaviť,žeby spal s inou a spáli by sme spolu vedľa seba . Radšej sa rozísť ako toto ..Lebo aj sex je dôležitý 🙂