Ahoj maminky, nepoznáte niektorá dobrého psychológa alebo psychologicku? Alebo, nieje tu nejaká dobrá dusa, ktorá by vedela dať skutocne dobré rady do vzťahu? Mám pocit ze nám bude treba pomôcť. dakujem
Problemov je viac, no hlavny je ten, ze manzel je neskutocne vybusny:'( cokolvek poviem, je jedno akym sposobom nepaci sa mu to a zacne rodeo....poviem svoj nazor, zase krik.....dnes som povedala ze mi dal malu druhykrat pokakanu a ze potom ma vystipanu ritku, no to co spravil ma zaskocilo....nahucal na mna, vynadal mi do debilov a aj horsieho, ze on mi deti uz strazit nebude ze potom budem macherka, no dobrych 10 min hucal aj pred detmi na mna.....ja som s nim v klude hovorila no on len vrestal potom sa zavrel do spalne, nadaval do skurv....ho zivota, ze to napali do stromu, ze som prije....ana, nenormalna, sprosta , rozhadzal po celej izbe pozehlene pradlo co som mala na posteli, smaril o zem ventilator....isla som kuknut co tam robi a so slovami vypadni mi z oci ty j....ta mi zabuchol dvere pred nosom....isiel spat a to bolo vsetko.....toto robi pravidelne....vzdy sa vytoci do nepricetnosti za obycajnu otazku, prinajlepsom sa zduje ako trojrocny chlapcek ked nieco nedostane a nekomunikuje.....musim vzdy premyslat co a ako sa mozem slytat aby nevrieskal....,ja nekricim, bavim sa kludne no on vzy vybuchne a je zle....neviem ako na neho
@patka23 tomu treba psychiatra, nech mu predpíše lieky na ukľudnenie. Keď on vrieska, vrieskaj aj ty. Nech vidí ako to je. Pošli ho do zadku, asi budeš musieť používať taký istý slovník ako on. Alebo od takého vola odísť navždy.
A ten šialenec má koľko rokov? podľa mňa ho už manž. prestalo baviť.....
a to su len tvoje deti ze on TI UZ STRAZIT DETI NEBUDE?
vynadal ti do debilov,je...neviem coho ...nema k Tebe ziadnu uctu respekt.nie som si ista ci toto je na manzelsku poradnu ..
@patka23 zbal si veci a utekaj, pokial ta nezacne mlatit, este len ked budes chodit s monom pod oku tak zacne peklo. najhorsie je ze zeny v takejto situacii stale dufaju ze sa nieco zmeni. pisem to z pozicie dietata ktore vyrastlo s nekontrolovatelnym rodicom. neskutocny stres, strach, neprijemne pocity, spamatavam sa z toho este teraz. ver mi ze nechces aby to tvoje deti zazili
Ked sa vytoci, je uplne normalne ze som titulovana prezyvkami najhorsieho mozneho charakteru a sklonuje rozvod.....no a ked sa skludni tak mi povie ze to od nervov a ze keby ma nelubil neni so mnou.....bohuzial to je pravidelne......nie jednorazovo......ale laska vyzera inak.....aj ked som ho poprosila nech mi je s detmi aspon tri-styri krat do tyzdna po dve hodky, nech si mozem zacvicit, tak mi povedal......Na to zabudni moja.....ale on si chodi cvicit s kamaratmi kedy sa mu zachce......zhadzuje ma a uz ani sebavedomie nemam a sex? Odkedy sa narodila druha dcerka, mizeria.....ked ma dobru naladu, myslim si ze ma aj lubi, ale ked chyti nervy tak mam pocit, akoby bol so mnou iba kvoli detom......vzdyvsom vsetkemu na vine ja, ospravedlnujem sa aj ked nieco nieje mojou vinou a snazim sa byt ticho len aby bol klud:'( ja ho milujem a bolo uz vselico, noje to tazke ked je tak nervny stale
moj otec sa ukludnil po 20 rokoch. teraz seka dobrotu. hanbi sa pred dospelymi detmi. ale tych 20 rokov boli niekedy situacie ktore by ziadne dieta nemalo vidiet
@bonaqa2013 no má 25 a svoji budeme v októbri 3 roky ale pár tvoríme už 8, ale takýto nebýval vždy, až po narodení prvej dcérky sa zmenil.....
@adri266 skúsim sa popýtať, no on by išiel, už mi to spomínal niekedy, no snáď si nerozmyslí....
@gabi_g ni spoločné, ale mi to príde akoby mal pocit že keď je s nimi mi robí láskavosť☹ no tá staršia ho zbožňuje a keď je doma z práce nonstop na ňom visí a tá mladšia je ešte miminko
@koala7 ja aj keby som chcela nemôžem, nemám kam....no najviac nechápem z toho že dva týždne je kľud a potom z nevinnej vety"druhýkrát si mi dal dnes malinkú pokakanú, potom má vyštípanú riťku" (vraj nevedel že kakala) vznikne takáto situácia a predtým to bol úplne normálny piatkový deň pred smenou, spolu raňajky, obehal si čo potreboval, spolu obed, prechádzka a potom toto☹(((
Ako sa moze muz zmenit po narodeni dietata?
Dievča zlaté. Jednoznačne mu daj ultimátum a nech aj okná porozbíja... Takto sa chová pred deťmi? A po takom amoku čo nasleduje? Aspoň sa teda hneď ospravedlní? Jednorázovo to pochopím, ale pravidelne?
@patka23 On tú tvoju nevinnú vetu proste zobral ako kritiku, muži nerozmýšlajú rovnako ako ženy, on to zobral tak, akože je neschopný v tvojich očiach, že nezistil, že malá je pokakaná, preto tak vyvádzal. Samozrejme to neschvalujem, len sa snažím ti to vysvetlit z jeho pohladu. No je ešte mladý a máloktorý muž je v 25 pripravený na dieta a vy máte už dve malé deti to je docela zaberák. Moj mm je super, ale tiež má niekedy nervy a neznáša, ked malý plače, ja som v pohode, lebo som zvyknutá, ale on je z toho pekne nervozny. Vieš, musíš ho občas pochválit, že som rada, že si mi pomohol s tým a to, čo urobil zle bud radšej vynechaj alebo nejako jemne povedz, aby hned nebol ohen na streche. Dobrá je kniha Muži sú z Marsu a ženy z Venuše, odporúčam.
"a ze keby ma nelubil neni so mnou..."
vies prečo je s tebou? Lebo si nasiel obet, zenu, ktora je mu ochotna niest tieto jeho chore prejavy a neverim, ze uz naznaky neboli pred svadbou...urcite si sem tam zanadaval..chytil nervy..len centrom toho celeho si nebola ty, tak si to neriesila. Jemu vyhovuje byt vo vztahu s niekym, na kom sa moze odbavovat a nicit mu psychiku. A to, ze odmieta vlastne deti a vyjadruje sa o nich, ako o cudzich, jasne hovori o chlade a cinizme v jeho uvazovani, pristupe...
Daj mu na vyber, bud sa zacne liecit u psychiatra alebo odchadzas... a rozvedies sa s nim... nic ine nevidim
@adamuska no on to spomenul par krat ze by isiel, tak hadam ano...
@simik22 ani ja som si nemyslela, ale ma na svojich pleciach toho dost....mozno tym tlakom....
@kikush1811 no on sa nezvykne ospravedlnit, z casu na cas ano, ale len tak malinko, ze ho to mrzi a ze sa polepsi a posnazi...
@janickacrazy ja ho chvalim casto a za kazdu "blbostku"ked nieco spravi, ale fakt ma zvlastne reakcie a vraj to je moja vina, ale tak aj ked sa s nim bavim kolko krat iba odpovede typu hmm,ehm, noo, nie,ano.....rozhovor takmer nijaky a potom ma sfukne ze mu nakladam, pritom ani nevie o com sa bavime, lebo nejako neregistruje.....on bud telka abo ppcitac a neruste ma nikto...
@mima4 nevsimla som si pred svadbou,asi ako pises, nebola som centrom toho.....ale dufam sa to zlepsi.......
@patka23 ahoj,no...chlapec ma ocividne velky problem,ktory ak nebude riesit,ho moze dohnat k neuveritelnym veciam. Zjavne naozaj celu situaciu nezvlada,no ty s tym tazko nieco urobis,v prvom rade si musi on uvedomit,ze ma problem s nervami a riesit to...na cas by mu mohol pomoct psychiater, su lieky ktore upokojuju cloveka,ak mu zalezi na rodine,mal by odbornika vyhladat co najskor...taketo afektne vylevy nie su normalne,viem o com hovorim,sama som si tym presla,aj ked nie v takom rozsahu,ze by som rozhadzovala veci. Citlivejsi ludia ak nezvladaju dane zivotne situacie a problemy,mozu takto reagovat. Najhorsie to mas asi vtom,ze pochybujem,ze ho dotiahnes k psychiatrovi,ak mu to aj navrhnes,zrejme bude v dalsom amoku,ze z neho robis blazna,chlapi si to tazko priznavaju. Skusit to ale mozes. To,ze ho milujes,je uplne super,no ak sa veci budu stupnovat,zvazila by som,ci neodist od neho na cas,pripadne mu napisat list,email,cokolvek,kedze pocuvat ta zrejme nebude,ze jednoducho na cas odchadzas,pretoze jeho spravanie nie je normalne,ze vies,ze mate toho vela,ze ty sa tiez trapis no takymto stylom sa nic nevyriesi,naopak,iba sa vsetko zhorsi. Ze ho napriek vsetkemu lubis,ale ze nechces aby deti videli kazdy den tieto veci co robi,pretoze ti to ublizuje a detom to nedava dobry priklad. Neviem,co ine ti poradit,no manz.ppradna asi nepomoze,mozno az potom,po case,ked sa manzel naucizvladat hnev...drzim palce.
@kamajka juuj dakujem, tieto slova mi dodali silu.....no vies uz boli chvile ked som odisla, list som mu pisala, ale aj ten pochopil inak.....vsetucko co poviem chape uplne inak, ako to je myslene....no bohuzial, vzdy je jeho hnev vyvolany vraj mnou a mojimi slovami.....ale fakt neviem ci ja robim nieco zle abo co....uz tolkokrat som zmenila svoj postoj k nemu a dufala ze ten novy je spravny, no ak to niekedy zabralo tak max na dva tyzdne a potom znova sopka.....a spravat sa k nemu ako k malemu dietatu "vodit ho za rucicku", obvinovat sa za veci za ktore nemozem a byt ticho a nikdy nepovedat svoj nazor na nieco,len aby bol klud doma, to ozaj nevydrzim cely zivot...skusam snad vsetko.....dakujem
Dakujem kocky za vase nazory a rady, velmi si toho vazim, nakolko nemam nikoho s kym by som sa mogla o tomto porozpravat, ja uz nemam komu verit a ani kamaratky nemam odkedy som doma s detickamim.....vyprdli sa na mna a ziju si svoje zivoty, co ich po mne? Ze?
@patka23 take kamaratky ti netreba...ani ja ziadne nemam a po poslednej skusenosti uz ani ziadne nechcem mat😀. Ak sa manzel neuvedomi a nezajde za psychiatrom,tak by som volila asi radsej rozvod,ak teda nechces takto zit,co je samozrejme pochopitelne. Z tvojich prispevkov som usudila,ze sa snazis vsemozne to zachranit,no vies,jedna strana nestaci,musia chciet obidve. Ak on nechce s tym bojovat,iba zbytocne prichadzas o energiu,ktoru mozes efektivnejsie vyuzit na vychovu deti a na zabezpecenie pokojneho zivota pre teba a deti.
@patka23 Skús si nájst nejaké kamarátky, čo majú takisto malé deti niekde vonku na ihrisku, bude ti lepšie, ked sa budeš mat s kým porozprávat. Ja som to tiež tak mala, že som otehotnela v 22 a všetky moje kamošky išli na výšku alebo do zahraničia a ja na materskú. Prišli ma pozriet tak 2krát, ale oni mali úplne iné problémy a starosti ako ja tak som si neskor našla nové kamošky, ktoré mali malé dieta ako aj ja a splou sme preberali všetky starosti. Ženy sa potrebujú vyrozprávat a ver tomu, že aj tvoj vztah s manželom sa može zlepšit, ak budeš aj ty viac v pohode.
no a dnes znova akoby sa nič nedialo, ale pri obede sa ospravedlnil že tak vybuchol......zas a znova kľud doma......čakám kedy sa to zopakuje......aj s deťmi v pohode aj so mnou.....uff, blaaaaaaaaaaaaznineeeeeeeeeeeeec to je
😖
@patka23 podľa mňa tvoj manžel potrebuje psychiatra. Myslím to v dobrom. Proste má problém. Psychouš mu dá hlavne lieky na ukludnenie a popri tom by mal chodiť na terapie, kde by sa naučil pracovať so svojou výbušnou povahou.
Za týmto je podľa mňa ešte väčší problém.... boh vie... možno frustrácia zo spôsobu života...
@patka23 súhlasím s @kamajka problém nie je v tebe. Proste je to iba jeho problém. A vážne ho treba dotiahnuť k psychoušovi. Veď skús využiť tu chvilu, ked je klud a ked to lutuje, tak mu navrhni, že či takto sa chce ukazovať pred deťmi, že stráca pred vami všetkými súdnosť atď.... že tie lieky mu pomôžu. Ak to odmietne, tak len odísť. viem, ľahko sa to hovorí... Ale si zober, že by fetoval, pil alebo bol gamblér... to je uplne to isté ako toto čo robí doma. Proste potrebuje pomoc.
je ich tu milion len musis napisat co je problem 🙂