Potrebujem trochu povzbudiť

eebee
10. mar 2023

Ahojte, píšem,lebo potrebujem trochu povzbudiť. Budem s deťmi sama, rozvod, ex odchádza žiť do zahraničia. V meste kde žijem ja nemám žiadnu rodinu,len pár kamosiek väčšina bezdetných. Ako to riešite,keď ste na deti takto samé a nemá vám ich kto strážiť? Nejdete sa zblázniť,že nemáte čas na seba, skupinové cvičenie, hobby či ísť len tak večer von.Pripadne mám vôbec šancu takto si nájsť niekoho? Veď ani nebude mať ako kedy ísť na rande a za mňa by som nového partnera deťom neprestavovala,kým vy som si nebola úplne istá. Ale vlastne to sa vôbec nebude dať. Napadlo mi,dať si inzerát niekam na bytovku a okolie,či by nejaka dôchodkyňa alebo bezdetný pár nemal záujem mi pomôcť pár krát do týždňa,deti vyzdvihnúť zo školy alebo potrápiť vecer. Či myslíte,že je to úplne zcestne? Ako vy žijete? Ďakujem ❤️

bykaterina
10. mar 2023

kolko maju deti rokov ?

luccija
10. mar 2023

@eebee hľadajú si opatrovateľky aj na FB je taká skupinka opatrovateľky v Ba, Domelia, Fermeria ..rôzne.alebo dôchodkyňu skôr cez papierový inzerát na domy

eebee
autor
10. mar 2023

Deti sú ešte na prvom stupni,same nemôžu byť

hedviga2
10. mar 2023

@eebee ja som blizko, kludne ti postrážim ak sa mi bude dať. Ulož si môj nick. Omladnem s deckami.

bykaterina
10. mar 2023

@eebee tak nase uz su same, chodia zo skoly. pridu domov aj psa vyvencia. jasne ze nie do vecera ale zo skoly do druziny a odtial idu domov same. to ti aspon v niecom pomoze, ak nie su samostatne tak to trenovat. Ale veru niekedy vybehnut vonku bude problem. Skus v skupine mesta sa aj opytat ci o niekom overenom nevedia kocky

lucka_ke
10. mar 2023

presťahovať sa bližšie k rodine nepripadá do úvahy?

katarinka89
10. mar 2023

@hedviga2 jeeej aké milé 😇

vilma7
10. mar 2023

My sme s manželom sami v zahraničí, takže tiež nehrozí nejaké hobby, alebo ísť flakat. Obaja chodíme do práce, pri deťoch sa striedame, ak ich niekto musí strážiť, tak za služby platíme.

Tak jedine tak, že si k nim niekoho nájdeš a ani nebudeš vedieť ako, za pár rokov budú môcť byť aj samé.

annamalaga
10. mar 2023

Škoda že si tak ďaleko, hneď by som ti prišla pomôcť.

klaudiaden
10. mar 2023

Mozno ani ten inzerat nie je na skodu alebo vidis aj tu sa ti niekto ozval. Len sa ty nic neboj, bude to chchiet trocha koordinacie, no isto to zvladnes, len si treba verit. To je podla mna zaklad

sovica
10. mar 2023

@eebee Exmanžel pracuje/bude pracovať v akom fachu resp. na akej pozícii? Predpokladám, že do zahraničia ide preto, aby mal vyšší príjem. Tým pádom Ti bude vypočítané asi vyššie výživné. Ak budeš mať dostatok finančných prostriedkov, tak raz za čas si zaplať opatrovateľku/babysitterku.
Neuvažovala si aj o presťahovaní bližšie k rodičom/rodine, aby Ti pomohli, keď to budeš nevyhnutne potrebovať? Ako ďaleko od seba bývate? Aj keď si myslím, že deti na ZŠ (síce zatiaľ na 1 stupni) by mali byť už dosť samostatné a sú už aj dosť veľké, aby Ti pomohli s domácimi prácami.
S tým inzerátom nič nepokazíš. Skús, možno sa niekto nájde, kto Ti bude chcieť nezištne pomôcť. Nevyskúšať, nevieš.
Bude to síce chcieť organizáciu a pevné nervy, ale určite to dáš aj sama👍 Držím palce🍀