Potrebujem radu a aj sa vyrozprávať

30. dec 2021

Dobrý podvečer som manželka a mama dvoch dievčatiek.posledny mesiac pred vianocami som mala hrozne stresy samozrejme tešili sme sa na Vianoce chcela som mať všetko nachystané ale išla som na doraz so silami a odzrkadlilo čo sa to tak že som bola strašné nervózna podráždená a vyvíjala si to na deťoch a asi aj manželovi.posledny rok sme ako na hojdačke raz je dobré raz zle .ja som mala pocit že som mu ukradnutá a on mi tvrdí zE som mnou sa noc nedá ale ja všetko čo robím je pre deti a jeho.povedal mi že všetku energiu míňam na upratovanie a teraz aj na vianočnú výzdobu a podobné..som vypnutá mať doma všetko tip top.a priznávam prehanam to... staršia dcéra je prváčka aj toto som dosť začala prehanat s jej učením aj manžel sa a ňou učí ale stále mi je vytikane že ja len revem po deťoch že on príde z roboty a doma je peklo...ale ja sa fakt snažím ale keď nepočúvajú rupnu mi nervy....pred pár dňami sme mali rozhovor a povedal mi E keď sa nezmemim tak nevie či naše manželstvo vydrží. Veľmi si sebou bojujem len Aby bolo dobre .od neho mi chýbaš láska objatie pusa keď mu to poviem tak mi povie že chýba je vo mne.je toho viac už ani všetko ma nenapadá ..ale včera na návšteve s rodinou s kumovcami a ujom si viac vypili ale bolo veselo aj spievali tancovali taká vianočná atmosféra ja som bola šofér.prisli sme domov bolo mu samozrejme zle...deti zaslali ja som samozrejme rozmýšľala nad naším vzťahom lebo ahoj život si neviem bez neho predstaviť a musím sa priznať že ma napadlo mu skontrolovať mobil čo inak nerobím a toto bola chýba našla aom tam konverzáciu s kamarátovvou ženou anečítala som to cele lebo posledné 3 ma zarazilo

azzflo
30. dec 2021

Deti nechat 3x za tyzden vecer muzovi a sup sa niekam odreagovat, fitko, prechadzka, kamosky, hocico. A taktisto mu povedz co ti chyba od neho, najdite si cas aj na seba bez deti, najlepsie pri nejakej cielenej aktivite, hobby, nie len sediet pred telkou a ani sa spolu nebavit

heidy222
30. dec 2021

Opakuj Si stale, ze na smrtelnej posteli Ludia nezvyknu lutovat, ze nemali upratane alebo vianocnu vYzdobu....

cyberk
30. dec 2021

co sa tam pisalo?
... no povedal ti to jasne.. musis si vstupit do seba a zmenit sa, zo zaciatku vie chlap prekusnut, ze mas zly den dva tri.. tyzden.. ale ak sa toto opakovalo dlhodobo,, ze prisiel z roboty a ty nervozna,, samozrejme, ze ani on to uz nevie a nechce znasat (a pretvarovat sa neda dlhodobo)
Ja som takato bola, zial, na zaciatku vztahu.. perfekcionistka, vsetko muselo byt tip top, vsetko nacas, plan ak nevychadzal mala som nervy a on si to odskakal. Tiez mi povedal, ze ak nezmenim postoj, tak to dlho nevydrzi - z dna na den som sa zmenila, a potlacila tie myslienky, ze vse musi byt dokonalo pripravene, a uz prvy tyzden som sa citila uzasne -oslobodena od tych myslienok - stresov, skvely pocit 🙂 velmi rychlo som si na ten pocit zvykla a on bol tiez stastny .. a stale aj sme obaja.. 🙂

buzz5
30. dec 2021

K tým nervom a stresom poradím ze navštív lekára. Aj u nás je to podobné som strašný pedant na poriadok a tiež musím mať doma všetko tip top. S mužom sme sa veľa hádali a dal mi ultimátum ze ak nepôjdem k lekárovi tak so mnou nebude. Aj som išla predpísal mi neurol na začiatku som ho brala pravidelne, teraz už len podľa seba keď sa cítim vystresovana a mam toho veľa. Veľmi to pomohlo aj nášmu vzťahu a aspoň aj deti nevidia mňa iba v nervoch kričať a hádať sa.... Ešte ktomu ze si nasla konverzáciu s inou ženou, rovno sa nato opýtaj muža a nečakaj kým niečo vyvedie porozprávajte sa ze chceš napraviť váš vzťah ze budeš riešiť svoje zdravie. To je môj názor

autor
30. dec 2021

Bolo tam že ju miluje že je ochotný pre ňu zomrieť a že odkedy mali prvý sex nevie sa s toho spamätať a že veľa pre neho znamená ...ona je je snom spokojná a je viac ako len dobrý kamarát mňa v tom momente chytil Husák lebo akoby sa mi zrútil svet začala somanzela budiť a hoci bol opitý vstal lebo videl že nie som v poriadku povedal W to nič neznamená že sú to hlúposti že nevie čo písala a podobne hlúposti uprimne mi hovoril že ľúbi lenna a nikdy by ma nepodviedol a ja som mu v tomto verila na 10000% chcela som ôsmeho nech mi povie rozumne načo si písali povedal že nevie proste nič mi nevysvetlil len že ja som pre neho jediná ale E musím musím zmeniť správanie už som navrhla aj to nech jej predomnou zavolá že keď to bolo v opilosti nech sa opravedlni že čo mu ona na to povie odmietol ...už som ja sama išla vonku sa prejsť a zavolala jej zo súkromného čísla ale položila som....ako to mám vyriešiť potrebujem vedieť čo je za tým lebo sa cítim naozaj veľmi zle nespala som nejedla celý deň je mi na vracanie pritom celý deň skoro sme sa rozprávali ležali v objatí milovali pomyslíte si že nemám rozum že som mala prijať keď mi to nevie vysvetliť.....som zúfalá aj deti vidia E sa čosi deje ....nedokážem sa pretvarovat pred ostatnými členmi rodiny svokra leží so zlomenou nohou treba sa o ňu starať aj švagriná chodí pomáhať dnes varila lebo ja som úplne mimo vzala som si zúfalstva neurol lebo mám taký vnútorny nepokoj úzkosť ako keď mi začínala popôrodna depresie vyšla som vtedy bez liekov všetci mi pomáhali a cítim presne ten istý stav beznádeje a bojím sa ho!!!manžel išiel do telocvične na futbal

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
30. dec 2021

Dal mi pusu a povedal že večer sa ešte porozprávame a mám byť oukej ...prisahal mi na naše deti že na nepodviedol a ňou ani s nikým iným ale ako to mám stráviť chvíľu mi je ok ale potom ma to zas zožiera keď si spomeniem na tie sms....ja som si 2 stihla s fotiť a on v noci celú konverzáciu vymazal a teraz mi povedal že si aj číslo vymazal ... chcem to vyriešiť len a ním mi dvaja nechce robiť doma žiaden cirkus prosím o pomoc

zuzubb007
30. dec 2021

Ja by som sa spamatala velmi rychlo po tej vete, ze prvy sex bol super, nic viac by som neriesila zbalene veci by mal do pol hodiny, nenechaj sa ponizovat, uz si mu nebola dost dobra, ano mozno sa nasla ina co neriesila nic chlapi to neznasaju, ked zena riesi, neprehanat s upratovanim a vsetkym, ja mam doma skoro furt ako po vybuchu tak mame deti a co zijem len raz bordel nebordel, tak drzim palce a verim, ze si nebudes tahat medove fuzy popod nos

sissy27
30. dec 2021

Prvá chyba je “robím všetko pre deti”. Ty nie si len matka, si aj manželka, partnerka, kamarátka, milenka svojho muža. Teda mala by si byť…
Upratovanie, výzdoba, známky v škole - ďalšia chyba. Toto nemusí byť tip top. Keď budete byt predávať a budú vám tam chodiť záujemcovia o kúpu, potom sa predvádzaj s vyglancovaným bytom.
Tvoj muž sa kedysi nezamiloval do uvrieskanej upratovačky, tak sa mu nečuduj, že takú nemá chuť objímať a bozkávať.
Uprac si priority - na prvom mieste by teraz mal byť váš vzťah a vy dvaja, potom deti a až potom domácnosť.
Tá nevera je už len dôsledok toho všetkého, čo nemal doma hľadal inde… ty si sa sústredila na deti a domácnosť, muž išiel bokom. Nechcem ho ospravedlňovať, ale nečudujem sa mu… Decká dajte na jeden večer susede, švagrine, tetke, babke a sadnite si s chladnou hlavou. Povedz otvorene čo si našla, ukáž mu fotky nech sa zbytočne nevykrúca a nechaj ho rozprávať, či to bol naozaj len úlet a obaja zabojujete o vaše manželstvo, alebo chce začať nový život s ňou.

anavianavi
30. dec 2021

Ja na tvojom mieste by som sa zamyslela nad sebou. Zameriavas sa na nedolezite veci a dolezite veci ti unikaju, vztah s muzom a detmi. mala som to rovnako kym mi to mm nezacal vycitat. ja som si dala povedat. 50 percent z mojich standardov je prec. namiesto toho sme cela rodina na prechadzke, pozerame rozpravky a pracujeme v klude. nevera sa harmonickym vztahom snad vyriesi.

adka176
30. dec 2021

No nič .... vidíš, že si zbytočne robila veci, ktoré nemali zmysel.... upratovať do skonania? Muži nepotrebujú mať upratané všade a vždy a ukričané neznesiteľné manželky....presne takéto ženy sú podvadzané.... muž hľadá lásku, pokoj, porozumenie....nie to, že je vymytá každý deň dlážka...to si ani nevšimne....no smola...toto ženy nevedia pochopiť, čo muži potrebujú???....asi skús zmeniť svoje chovanie k mužovi a deťom....

zun
30. dec 2021

Daj seba na prvé miesto každý dem aspoň hodinu. Rozmýšľaj čo máš rada čo sa ti páči, predstav si že je dobre že si na svete. Ľudia porobili väčšie blbosti. Zaslúžiš si šťastie.

andreatytler
30. dec 2021

Len aby on bol dnes naozaj v tej telocvicni. Take spravy ako si opisala sa nepisu zo zartu ani z opitosti. Tvoj muz ma milenku.
Nie je to tvoja vina ze si nasiel milenku. Je jedno ci si nervozna a ukricana, ci sa zameriavas na cistotu v domacnosti na ukor spolocne stravenych chvil. Ak sa mu cokolvek na tebe nepacilo, mal prist a povedat ti to a ak sa nezmenis, mal sa rozviest a potom si najst inu zenu. Slubil ti vernost a ten slub porusil.
Toto si musite velmi vydebatovat a mozno aj zast do manzelskej poradne. Jeho chabe prisahanie a vysvetlenia by ma neuspokojili.
Ak sa s nim rozvedies, pouc sa z tohto vztahu a bud si najdi chlapa, pre ktoreho bude tip top domacnost najdolezitejsia a ocenni tvoje konanie, alebo sa vykasli na dokonalost a zmierni z narokov na seba, deti aj domacnost.

monka105
30. dec 2021

Nič v zlom, ale našla si správy o tom, že tvoj manžel mal sex s kamarátovou ženou a ty mu veríš, že to bolo kvôli tomu, že bol opitý alebo zo srandy? 😄 Jedna vec je, že máš nervy v kýbli, keď hulákaš po deťoch, veď ste rodičmi dvaja, domácnosť je spoločná, dopraj aj ty sama sebe kľud, vypni a zapoj manžela. Evidentne si sa ty šla zodrať, kým on chodil na prietrty ku kamarátovej žene. Ja by som sa s nimi posadila pekne do štvorice aj s kamarátom a nech teda vysvetlia čo to malo znamenať. Chlap ti nikdy nepovie pravdu, bude klamať do posledného momentu a robiť z teba sprostú, to si zapamätaj.

dada4
30. dec 2021

No je to čudné, vypisovať také správy len tak bezdovodne🤷‍♀️Nevem si to ani len predstaviť...

inana11
30. dec 2021

A tvoj zivot ti peisiel stastny doteraz? Ja som bola pedant ale v case ked som nemala deti a mala fuuuuru casu… flakat poriadok som zacala ked som popri vyske pracovala lebo som si urcila priority. Samozrejme ze chcem mat upratane,na vianoce,na velku noc,na hody velke upratovanie,nabytok mi lieta po dome co vsetko odtahujem,skrine vypratane,vsetko pretriedene… ALE u mna to ze spravim jednu skrinu za den je super vykon a som vysmiata a spokojna😃🤷‍♀️Mam teraz dve deti a povedala som si,co stihnem stihnem… upratala som ale napiekla len medovniky,noaco, zvysok dom kupila 😃tym ti chcem povedat ze zivot je kratky na to aby si robila nieco co ti prinasa len nervozitu a stres… podla toho co pises,dietatu znechutis skolu,muzovi samu seba a druhe dieta neviem ako na tom je… zvolni zo svojho standardu. A len podotykam,ty to nerobis pre deti a muza,upratujes len a len pre seba lebo detom je to stdecne jedno a muzovi asi tiez kym nemas na zemi dvojtyzdnovy prach🤷‍♀️

ibajaanikiny
30. dec 2021

Niektore ma tu isto ukamenuju,ale v prvom rade,podviedol ta podla mna urcite. No na druhej strane,ste si na vine obaja,teda aj ty. Vidis?co z toho mas?cista domacnost,top vianocna vyzdoba a napokon bez chlapa a bez ozajstnej vianocnej atmosfery. Bola som niekedy ako ty,potom som si vstupila do svedomia a radsej travim cas s malou a muzom…omrvinky na zemi mi neujdu,ani neumyta salka…tiez by som nechcela prist z prace a doma uvrestany chlap. Doma ma byt klud a pohoda a nie sa vybijat na rodine,lebo “neupratane”. Ukludni sa,hod s nim rec co aa udialo,ci ju miluje alebo len utekal od nervoznej zeny a dalej uvidis. Ale budes sa musiet zmenit a naucit sa mu aj verit,lebo nevera nastrbi vztah velmi,chce to vela usilia-obojstranneho…

20iffka
30. dec 2021

Ahoj...podla mna treba dat deti starym rodicom alebo niekoho poprosit a vypnut spolu dvaja....uzit si....staras sa o vsetko ale nejako mi tam uslo, kde si ty? Viac povinnosti preniest na deti a uzit si manzela a ist von na prechadzku....ak budes zistovat a hladat,ci ta nepodviedol nakoniec to spravi,lebo toho bude mat plne zuby...otvorene sa porozpravajte,navarte si nieco fajn a porozpravajte sa,ake mate ocakavania,co chcete zmenit, zaspominajte si a pod. Rozist sa da vzdy...ale treba spravit vsetko preto,aby vztah fungoval....pre neho mozno poriadok nie je vobec podstatny a radsej by ta videl v erotickom pradle ...ale najma podla mna spokojnu a usmiatu....prajem vela stastia ❤️

maminkadeticiek
30. dec 2021

Tak je tam napisane,ze spolu mali sex uplne explicitne a on ti prisaha na vase deti ze ta s nikym nepodviedol!?No zuby by si zbieral po zemi ake nervy by do mna vosli sviniar jeden!!!!!

mrva
31. dec 2021

budem hnusna. Ale ci cakas? Ze bude bezhranicne milovat furiu, ktora ma radsej handru a mop ako pokojne Vianoce? Tiez by som to urobila. A ak je spravny otec, zobrala by som aj tie. Lebo sama seba popisujes fakt ako riadnu furiu. Este raz si to po sebe precitaj a potom znova a zniva spytaj sa sama seba: chcela by si s niekym takym zit? Keby si mala rozhodnut o tom, komu zveris svoje deti: zene, ktora sa totalne znici upratovanim a potom doma histericky ziape, lebo nevladze a chlapovi sa ani nechce ist radsej domov, alebo do normalnej rodiny, kde je obcas pohodene tricko, obcas neopraty kos pradla, obcas riady v drese ale usmiata mama, ktora si s detskami lahne na gauc, usmeje sa na manzela ked pride domiv, objedna pizzu a idu von na prechadzku? Asi skor do stastnej a usmiatej ridiny. Tak nenariekaj, muz chce s tebou pravdepodobne zostat, tak sa preber, uprac si v hlave priority a zariad sa podla nich. A ak je pre teba upratovanie zavislost, chod robit upratovacku a este budes mat aj cenu za zamestnanca roka 🤦🏼‍♀️