Zdravim, chcela by som vas zienky tu na koniku poprosiť o nejaké rady, ako si "namotat chlapa" tym spravnym sposobom. Myslím tak, aby ma skutočne ľúbil a zaujimal sa o mňa. Skúšam to, ale vždy mi príde, že chlapi sa so mnou chcú hlavne vyspať a nie sa zhovárať a podobne.(okrem kamaratov teda, ale tych neriesim) Pritom neviem, čo robím zle..
Neobliekam sa nejak vyzivavo, NEVYSPIM SA S NIMI, neflirtujem takym stylom, ze by to smerovalo do postele. Dokonca, ked tam smeruje debata snazim sa to ignorovať a zmenit temu. Ako viem, že nie som škaredá, ale ani nejako extra pekná si neprídem, aby som tým nejako odputavala pozornosť alebo čo. Mám ine vlastnosti, ktoré sú teda oveľa výraznejšie. A skôr mi teda ľudia povedia, že som zlatá, nie že som sexy. Takže asi niečo robím zle, alebo teda niečo nerobím.
Chcem proste len vážny vzťah, v ktorom budem vedieť, že so mnou je kvoli tomu aká som osoba a keď sa mu niečo vydarí, alebo ho bude niečo trápiť, budem prva ktorej to chce povedať. Chápete... také to emocionálne spojenie. Máte nejaké rady, alebo skúsenosti, ktoré by mi mohli pomôcť?
Byť sama sebou, a hlavne treba stretnúť toho pravého, čo bude vedieť oceniť tvoje kvality.
a kde tych chlappv stretavas? na tinderi? kazdy chlap si rad vrzne... a co ti kamarati? mozno je niektory z nich do teba buchnuty a ty ho friend zonujes. podla mna to chce cas. povedz muzom otvorene ze nehladas nezavisly flirt povedz im to hned na zaciatku a ak to neopatuju tak proste chod dalej
proste sa vôbec nesnaž niekoho nejak baliť, to je kontraproduktívne, proste normálne ži, nájdi si nejaké koníčky, športuj, chod na nejaký kurz alebo pobyt, kde je šanca, že bude viac ľudí, samozrejme nie teraz, ked je korona, ale potom, na nič sa nehraj, staraj sa o seba, možno skús zmeniť účes len tak, aby si sa dobre cítila a ten pravý príde, neboj, teda z mojej skúsenosti o mna sa najviac išli chlapi pobiť, ked som na nich úplne kašľala a žiadneho nechcela 😉
Ideš namotavat a čakáš že takto príde práva láska ? 🤦 Pravá láska príde v pravom čase a ty to neovplyvnis .. len čakaj.
Akých chlapov vyhľadávaš a kde? Pokiaľ sa s nimi zoznamuješ na pokeci, sotva nájdeš vyzretého inteligentného muža.
Kde tých chlapov vyhľadávaš? Na pokeci určite nenájdeš vyzretého inteligentného muža.
Problém je v tebe... chlap, ktorý ťa chce viac ako len na sex, sa s tebou bude chcieť rozprávať, spoznávať ťa.. ale pre teba je to len kamarát, ktorého neriešiš. Začni ich riešiť a nájdeš, čo hľadáš.
Obyčajne to býva tak, že spojiť dokážu spoločné záujmy, koníčky, podobné názory na manželstvo a deti, využívanie voľného času, športovanie, ale aj pocit z tej osoby je dôležitý,
v niektorých veciach sa musia urobiť aj kompromisy a prispôsobiť sa, aby vzťah vydržal čím najdlhšie. Ten pravý príde sám do cesty, nedá sa nájsť vtedy keď hľadáme. Zaoberám sa astrologiou a jednou z najčastejších otázok, je hľadanie partnera. U niekoho sú lepšie predpoklady v mladšom veku a niekoho až v staršom.
Ahoj, toto poznám. Tiež mi bolo viackrát povedané, že som zlatá...a tam to končí :D
Ako namotať chlapa? No, popravde o to tu vôbec nejde. Buď proste sama sebou, na nič sa nehraj, buď úprimná ku chlapom od začiatku. Ak sa ti niečo nepáči, neprehliadaj to. Ak máš rada niečo bláznivé, kašli na mienku ostatných a kľudne to daj najavo. Len tak máš šancu prilákať muža, s ktorým budete kompatibilní. A hlavne, na nič netlač. Niekedy je proste zo žien cítiť ako veľmi chcú vzťah. A niekedy robíme tú chybu, že sme ľahko dostupné (nemyslím hneď sexuálne) ale celkovo.
No ja práve nikoho tak cielene nehľadám. Na pokeci a podobných veciach nie som. Spoznávam ľudí tak náhodne, keďže mne sa zvyknú ľudia prihovárať nech som kdekoľvek. Vlastne ani ja nemám problém sa niekomu prihovoriť.
@marseillefan Tých kamarátov, čo som myslela, tak som myslela zadaných. Ale možno v niečom máš pravdu. Pár chlapov už ma chcelo fakt spoznať, ale keď to mám tak úprimne povedať, tak fyzicky sa mi nepáčili a nechcela som to siliť.
pre autorku temy: Neexistuje specialny navod, ako si " namotat chlapa". Treba byt sama sebou, mat rada samu seba a potom to " nieco" bude vyzarovat aj z Teba a muz sa nebude o Teba zaujimat len zo sexualneho hladiska, ale aj x hladiska emocionalneho. Nepoznam Ta, preto neviem, aka si a tiez neviem, o aky typ muzov mas zaujem. Skus si polozit otazku: Som az prilis narocna? Je v mojom okoli nejaky fajn chlap, ktoreho by som chcela spoznat? Mozno mas problem v tom, ze sa az prilis zameriavas na ciel= mat vazny vztah a popri tom Ti unikaju medzi prstami jemne malickosti.
Ja som najlepších mužov spoznala keď som nikoho nehľadala. Muži má síce oslovovali ale po prvej vete som vedela že toto nie. Môjho manžela som poznala pár rokov , pracovný vzťah , občas má pozval na kávu , ale vždy to bolo v rovine priateľskom. Potom stačila jedna firemná oslava na ktorú som bola pozvaná, viac alkoholu no a skončilo to presne ako som nechcela.
S tou fyzickou príťažlivosťou máš pravdu. Chlap môže byť akokoľvek príjemný a inteligentný, ale keď sa ti nepáči, hormóny nefungujú. Na druhej strane nie je dobré len tak niekoho osloviť len preto, že sa mi zdá sympatický. Za peknou fasádou sa často skrýva hnusný obsah. Zváž aké máš záľuby a skús vyhľadať ľudí, ktorých zaujímajú rovnaké veci. Určite medzi hneď nenájdeš toho pravého, ale získaš známych, ktorí ťa môžu k tomu správnemu posunúť.
Ak trošku ovládaš AJ určite odpoúčam YouTube kanál Matthew Hussey. veľa o mužoch,komunikácii ale skôr z pohľadu sebarozvoja, sebahodnoty.. držim palce
@sarah2437 wau, toto ked som precitala, tak ma to az prinutilo sa zamysliet. ďakujem veľmi pekne
@maminuska A keď si ho spoznala, povedala by si vtedy, že možno raz skončíte spolu?
@adrestia Máš pravdu.
@janeninka Vďaka. Pozrela som pár videí. Je to hlavne o tom ako si s chlapmi písať, ale celkom to vystihuje moju otázku. Dava aj realne priklady, ktoré môžem využiť, takže veľmi pekne ti dakujem. ❤️
@perdulka7 Neviem o jakej téme píšeš, ale ak by si bola taká dobrá poslala by si mi na ňu link? Možno aj tam budú nejaké užitočné rady.
Pre autorku temy- nemas za co dakovat, len som Ta chcela povzbudit a priviest na tu spravnu cestu 🙂 A zasa, je pravda, ze ja ked sa rozpisem, ze mozno svojim prispevkom aj dotycnej osobe pomozem 🙂
nie nikdy by som to nepovedala, bol to pre mňa človek s ktorým som občas pracovala , občas si dala kávu s priateľským podtónom , sem tam sme si vymenili pár sms o ničom , ale ja som bola vtedy ešte vydatá, nie v práve dobrom manželstve a mala som dve deti teda moja pozícia nebol nič moc. Riešila som úplne iné problémy ako zbaliť niekoho iného, posledné čo ma vtedy zaujímalo navliecť si domov chlapa . Teda žiadne kino , žiadne divadlo , žiadne stretká , nič ....vyriešil to môj rozvod , jedno pozvanie na firemnú oslavu , viac popitého alkoholu ako som zrejme zniesla a začala som presne vzťah tak ako som nechcela , od konca .
Veľmi rýchlo si namotáš len chlapa, ktorému ide len o jedno. Netreba to proste podľa mňa znásilňovať, tlačiť sa do niečoho. Ono to správne isto príde, aj ten skvelý chlap, len to chce trocha voľnosti a hlavne čas a postupnosť
Skús si prečítať knihu ŽENA SNOV, autor Michal Kopecký
no a čo takto práveže ten sex? tým sa dosť namotajú 🙂 na pokec si nájdi kamošku
emócie neznásilníš ani nevynútiš, si zober troškovú, tiež bola len ku*va až sa do nej nakoniec zamiloval ten koho netreba menovať 😀