Ahojte, uz dlhsie ma nieco trapi a neviem si s tym pomoct sama. Mam pocit, akoby som samu seba tahala kdesi ku dnu.
Poznate to, nirkedy uz nestaci ani pokec s kamoskou, prosto potrebujete sa vyrozpravat s odbornikom. Preto by som rada vedela, ako to je a ako posupovat, ak sa chcem vyrozpravat a pocut aj nejake to slovo od psychologa.
Staci sprievodka od vsebecnej lekarky ?
Dakujem !
Ak si nevies najst vo svojom okoli psychologa, pozri si web Ligy za dusevne zdravie. Maju tam aj linku.
chod na Google.sk tam si daj psychologicke poradne a vyber si niekoho vo svojom okoli....ale najlepsie je ist na odporucanie niekoho, kto chodil a povie, ze ten dotycny /a je dobry....A k psychologovi nepotrebujes vymenny listok....len si nachystaj peniazky, ja som platila za jedno sedenie myslim 15E...ale oplatilo sa :D
@lalinko2010 , bohate postaci psycholog 🙂
Ak nechceš platiť zo svojho, pomôže výmenný lístok a bude to platené cez zdravotné poistenie. 🙂
@bajana ano, aj na nich plati zdr.poistenie. - ved tiez "liecia". Podobne ako mas na zdr.poistenie trebars na rehabilitaciu - venuje sa ti trebars fyzioterapeut, na odporucenie lekara. (je to vsak len obrazne prirovnanie)
Odporucenie na psychologa (plateneho poistovnou) moze dat vseobecny lekar alebo psychiater.
@hradnapani aha, dik, to som netušila
@catrina_s ahoj, myslím že aj psychiater ti pomôže, ja k nemu chodím, pokecáme a je mi fajn. zatiaľ k psychológovi nejdem. ale vieš pokiaľ nezažil problém ktorý máš tak sa ťažšie vžije do toho ale vykecať je dobré.. 😉
@catrina_s ahoj, k psychiatrovi nepotrebuješ odporúčanie, ale psychológovi to neviem. môjho otca k psychológovi odporučil psychiater.