Potenciálny partner s opičou ryhou

auparkova_pipinka
21. júl 2018

Ahojte, oplati sa zacat si s chlapom, ktory ma opiciu ryhu na dlani? Zalubila som sa do neho skor, no po par mesiacoch som zistila, ze ma opiciu ryhu a asi radsej chcem z toho vycuvat. Mate skusenosti s takym vztahom? Moze to fungovat? Dakujem.

januska20
21. júl 2018

to čo je opičia ryha?

auparkova_pipinka
autor
21. júl 2018

@januska20 Čára života, hlavy a srdce nechybí na žádné dlani. I když vypadá věštění jako humorná zábava, dodnes se někteří porodníci dívají na prokreslení čerstvě narozeným miminkům. Zjistilo se, že nezvykle postavené čáry hlavy a srdce (jedna přes druhou) značí neurologický problém a často jsou vázány na Downův syndrom. Nemusí tomu být vždy, ale jisté je, že nositel této spojené "opičí čáry" má složité emoční prožívání.

januska20
21. júl 2018

ach jaj.. prajem Ti veľa šťastia

evita168
21. júl 2018

No ja tiez viem ze to znak downovho syndromu ale nemusi byt mozno ma len take ruky ked nema ziadne ine priznaky

vevesh
21. júl 2018

@auparkova_pipinka tak otazka je ako velmi je ti ten clovek- chlap blizky a ci je to "partner na cely zivot". Ci vase potencionalne dieta moze byt postihnute a ako sa k tomu stavia aj samotny partner, je tiez rozhodujuce. I ked postihnute dieta mozes splodit aj s uplne zdravym chlapom a naopak s takto "znevyhodnenym" partnerom mozete splodit len a len zdrave deti a mozu to podedit vase vnucata a aj nemusia. Ty si sama musis poriesit, ci je to pre teba velka obeta a ci si vobec ochotna taketo riziko podstupit...

pribinak
21. júl 2018

Nie je lepsie ist na nejake genetické testy, ako len tak sa rozísť ak si inak rozumiete?
Lebo aj ked si najdes zdravého partnera, nikde nemas záruku, ze vas spoločný potomok bude zdravy
Vies, dnes uz medicína pokročila vpred a mozno uz tak super chlapa uz nestretnes a budes nešťastná, ze si proste len na základe nejakej čiary zničila inak super vztah

tiumen
21. júl 2018

Auparková pipinka radšej sa choď učiť do škoky, september je tu cobydup ☝️

caelley
21. júl 2018

@tiumen Tvoje deti sa v juli ucia na september do skoly? :D

evittam
21. júl 2018

@pribinak Tak neviem ako ty, ale ja som svojmu partnerovi nehľadala nikdy nejakú opiciu ryhu a ani nič podobne. Toto je uz fakt "level prazdniny".😁😉

pokerface5843
21. júl 2018

Ešte prosím objasniť, alebo nakresliť...ktorá, cez ktorú? Lebo na dlani vidím len jednu od ukazováka do stredu dlane.
Potom od ukazováka ku zápästiu (tá je divne, 3krát prerušovaná). A poslednú od malíčka ku ukazováku (do stratena). Chceš foto?

sissy27
21. júl 2018

@auparkova_pipinka tvoj nick hovorí za všetko... Väčšiu chujovinu som tu snáď ešte nečítala a neviem, či ju niečo len tak prekoná.
A nie, nezačínaj si s ním. Vykašli sa naňho čo najskôr, nech môže žiť šťastný život ďaleko od teba.

klarissa25
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
klarissa25
21. júl 2018

Jooj zase sa tu niekto nudi... 😂

evittam
21. júl 2018

@sissy27 😂👍
@auparkova_pipinka Na zadku nahodou nemá znamienko co zase poukazuje na inu poruchu? A ozaj, ty mas kde znamenie alebo nevyhovujúcu "čiaru cez čiaru".

marseillefan
21. júl 2018

Ja som počul, že keď chlapovi strčíš tri prsty do zadku a na prostate mu nahmatáš taký malý trojuholníček, tak to je znak vernosti, lásky, stability, šťastia a bohatstva. Každá žena by to mala vyskúšať, lebo to je jediný spôsob ako nájdu šťastie.

tiumen
21. júl 2018

@caelley nemám školopovinné deti 😢😂

sissy27
21. júl 2018

@evittam niekto čiaru, niekto znamienka, a niekto stačí keď ústa otvorí a všetky poruchy sú jasné 😏

tomiholjubavi
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jessica83
21. júl 2018

@tomiholjubavi mam ich aj ja 😂 poznam viac ludi v svojom okoli. prestante ludia verit na sprostosti (povery, karty, kavu atd)

tomiholjubavi
21. júl 2018

@jessica83 esteze existuje modry konik. inak by som sa nikdy nedozvedela, ze mam downov syndrom 😅

prinzesz
21. júl 2018

vy sa smejete zienky, ale ked som bola raz na navsteve u kamosov v USA, narodil sa im syn, a hned po porode zistili ze ma tuto opiciu ciaru, docela dost to tam riesili lekari, chlapcek sa im zdal ok, zdravy... neskor zistili ze ma este jednu zahadnu vec, ze ma za konecnikom dalsiu dierku, ktoru nevedeli specifikovat kam vedie, a bali to dako zistovat aby mu neublizili, podla vsetkeho je to "slepa dierka" a nikam nevedie... rodicia boli z toho dost sokovani, bali sa... zistovali odkial to prislo, a zrazu zistil otec syna ze on ma tiez na jednej ruku tu opiciu ciaru a aj tu "slepu dierku" pri konecniku... je zdravy a v pohode, aj syn.. musim povedat ze otec tohto syna je vzdelany clovek.. a velmi mudry.. netreba sa toho bat, avsak ano, je to vraj jeden zo znakov downovho syndromu

jessica83
21. júl 2018

@tomiholjubavi ja tiez 🤣

evittam
21. júl 2018

@jessica83
@tomiholjubavi Co nielen MK ale aj esteze aj "americkí vedci zistili,ze....",😉

marlenka222
21. júl 2018

@tomiholjubavi prave som zistila ze som potomok vestice. Umrem co sa na konovi uz nedozviem ;) mam 2 deti,manzela (este stale uz nejaky ten rok-dva-tri...) a ani 1 dieta nie je Down

blumchen2
21. júl 2018

@evittam americki vedci zistili, ze ludia veria vsetkemu, co napisu americki vedci 🙂

lussyl5
21. júl 2018

🤣🤣🤣🤦🤦🤦To snáď nemyslíš vážne!!! Na koňovi hneď cítiť že sú v škole prázdniny. 😂😂😂

tomiholjubavi
21. júl 2018

@blumchen2
@evittam a ruskí vedci objavili látku, ktoru ked pichnes mrtvemu, este 20 minut sa s nim mozes rozprávat.
ma to akurat jednu chybu - uz neodpovedá. 😂

soldi
21. júl 2018

aj moj najstarsi syn ma opiciu ryhu. a este k tomu ma aj vysoko nadpriemerne IQ. esteze tak, inak by som ho musela podozrievat, ze ma downa 😀

jessica83
21. júl 2018

@soldi inak aj ja mam nadpriemerne iq. Miska ty si sa nedala testnut? 😎 @tomiholjubavi . ja som zas presne citala toto s iq uz davno v suvislosti s touto ciarou... a nie, ze down syndrom. no dobre sa inak bavim na tejto diskusii (nechcem tymto vsak urazit ziadne mamicky, ktore downika maju😗)

soldi
21. júl 2018

@jessica83 tiez mam kamaratku, co ju ma a tiez ma nadpriemerne IQ. tak mozno to ma aj tento suvis 🙂