Čaute . Čo si myslite o Tom keď chodia potajomky do krčmy teraz chlapi..chodí tam aj môj . Mám naňho už nervy . Normálne by som to nahlasila. Ako nič iné není na svete iba silou mocou sa tam dostat?
myslela by som si, ci tvoj muz nema problem s alkoholom 🤔
@sense d€bnuty kamaráti čo ti poviem ..
to nie je kamaratmi, je to rozhodnutie tvojho muza. Kamarati s tym nemaju nic spolocne.
Ked alkohol a kamaráti vyhrávajú nad rodinou a hlavne mu je zjavne jedno,že odtial môže covid priniesť,tak to je už ozaj zlé.
Kamarati ho nasilu odvedu z domu? Ci preco su oni na vine?
Prečo by boli drbnutí kamaráti. Tvoj muž je snáď svojprávny a ide do krčmy dobrovoľne. Určitý problém máš aj ty, ak obviňuješ kamarátov a nevidíš, že problém má tvoj muž, keď nevydrží bez chľastu. Môj nechodí do krčmy ani normálne. Tento rok bol piť raz. Aj to išiel po 20 a pred polnocou bol doma, neopitý. Ja si vôbec neviem predstaviť mať chlapa, ktorý chodí do krčmy pravidelne.
To nie je kamarátmi, ale ním... Keby nechce nejde. Pochybujem ze kamaráti prídu ku vám a dajú mu nôž pod krk
Kamaráti?! Nie, tvoj muž.
Akože čo ho nútia a ona sa premôže a obetuje?
Hlavne, že kamaráti sú na vine a pritom evidetne tvoj muž nedokáže vydržať chvíľu bez chlastu.
Viem máte pravdu 😏😶ja už neviem ako to zmeniť
Moj muz bol dost mlady(25) ked sa nam narodilo dieta ,este nebol vyzreli a prvy cca rok a pol ked bol syn na svete ho velmi tahali kamarati kade tade. Nie denne, asi kazdy alebo kazdy druhy piatok. Ja som doma strasne skriekala ,neustupovala som a on si hovoril svoje. No a naraz ,postupne moj muz vyspel a napriek telefonatom od kamaratov, uz nikam nesiel a cele roky nejde. Vypije si tak 3x do roka . Proste som si povedala ze budem tak na neho tlacit ze je otec, ze bud prestane aby nemal doma peklo, alebo to neda a skrz to moje tlacenie sa rozideme. Bolo mi to jedno, keby pil neostala by som aj tak.
Chcem Ti tym povedat ze je to JEHO rozhodnutie, nie rozhodnutie kamaratov . Ak chces kludne to nahlas ale problem nevyriesis, bude chodit dajme tomu ku kamaratovi
Ale keď vidím tých chlapov čo tam chodia..mám dosť. To sú také tipy čo doma so ženami nemajú dobré vzťahy ale my máme 😏🤔🤦
Toto je aj prípad môjho otca 🤦♀️ kamaráti a krčma sú jediné veci, pre ktoré dýcha. My sme to s nim už vzdali, nech si tam presedi aj celý deň a sťažuje sa kamarátom, ako naňho rodina kašle 🤷♀️ nepomohlo mu ani to, že dvaja jeho kamaráti po takýchto ich denných spoločenských akciách zomreli na covid. Chvíľu sa posťažoval na krčmárku, ale po 2 dňoch tam sedel zas. Kamaráti a alkohol ho zblbli natoľko, že na jedného prepísal aj byt.
To len aby si vedela, kde toto celé s tvojim mužom vedie...
Tak skus to co som Ti napisala ja ( doplnila som koment) lebo to musi chciet sam od seba
Tvoj problem je, ze ohovaras, hladas vinu a chyby u inych a nepozeras sa sama na seba, na svojho muza a na svoju rodinu.
Možno to je ako s Kauflandom, čím sú prísnejšie zákazy, tak tým viac ľudí sa tam nahrnie a častejšie a čakajú tam kľudne aj hodinu v tej rade len aby sa tam dostali
Trošku si odporuješ. Píšeš, že všetci tí jeho kamaráti chodia do krčmy a doma majú zle vzťahy. Len tvoj chodí do krčmy a má vzťahy dobré. A zároveň píšeš, že ťa štve, že chlap miesto času s rodinou chodí do krčmy, aj v čase keď je to zakázané. To sa odporuje. Možno by bolo načase byť voči sebe úprimná a priznať si, že máte problém. A riešiť ho, namiesto výhovoriek a hádzania viny na kamarátov.
@ivkazba tak možno okrem tohoto problému, že chce stále chodiť do krčmy s kamošmi nemaju doma iné problémy. A tí jeho kamoši mozno riesia aj iné problémy. Môj muž mi povie ,,som chlap potrebujem ísť s kamosmi" a ja sa môžem aj na hlavu postaviť.... takže ktovie ako to tam je. Ale určite nie sú na vine len kamarati, ale aj autorkin muž. Chlap (rovnako ako žena) má vedieť co je v jeho/jej živote priorita.
@qwer2019 raz som mala chlapa ktorý chodil piť každý piatok. Vydržala som to chvíľu, hoci som bola veľmi zamilovaná. Ale nebola by som s chlapom, ktorý chodí piť každý víkend alebo ktorí robí čokoľvek, kde by som si musela povedať že môžem sa aj na hlavu postaviť. Aj môj chodí každý týždeň s kamošmi, do fitka alebo behať. Vždy je aj chyba ženy, ak vo vzťahu niečo nefunguje.
Chvalabohu, že ten môj nepije 🙏🙏 naposledy sa "opil" keď oslavovali narodenie susedovho syna - prišiel o 10tej domov s tým, že vypil tri poldeci, ani len hlava sa mu nezatocila, zato zle mu z toho bolo ako psovi 😂
Každopádne, pán manžel si asi neuvedomuje silu pandémie, ak vás takto ohrozuje. Ak by napriek mojim dôvodným námietkam šiel, vymkla by som ho a nech spí v krčme teda. Čo vám chce domov tú pliagu dotrepať? Z nejakého dôvodu asi tie podniky zavreli. To, že si pod hrozbou pokuty aj tak potrebuje ísť vypiť je už iný problém. Dúfam, že jedno aj druhé vyriešite.
A súhlasím s babami - kamaráti s tým nič nemajú. On sa sám obuje, oblečie a ide.... Takže tak.
Aj u "nas" je takto otvorene, tiez by sme si radi zasli posediet, ale sme sa bavili s muzom, ze nam to za to nestoji, obaja sme radi, ze pracujeme, dcerka chodi do skoly a pockame, kym sa otvoria normalne podniky. Ako chapem, ze chce majitel ako tak prezit, ale zas naco tyrit hada bosou nohou...
Prečo to hadzes na kamarátov? Tvoj manžel je nesvojpravny?
Vrana k vrane sadá... Vybral si kamarátov aký mu vyhovujú. Bol taký vždy? Ak začal neskôr treba nájsť spúšťač, alkohol sa pije aby sa človek odreagoval a zabudol na problémy. Treba potom zistiť čo ho trápi a nie hádzať vinu na kamošov.
Chudák chlap, keď ho tak nútia chodiť do krčmy 😂😂😂 ale teraz vážne... Máme neďaleko domu krčmu a ja som spokojná, že je konečne pokoj, nepočujem borel a ožranov 🥳 raz nepoviem na chvíľu, ale keby tam chodil môj chlap opakovane a v súčasnej situácii ohrozoval nakazením deti, prvá by som brala telefón do ruky
Ak bez krcmy nevydrží tak ma. Zjavne dosť vážny problém...