Posledný rok som nedostala žiadny darček od priateľa

mango_123
11. jún 2022

Ahojte žienky mám otázku som ešte mladá mám 20 rokov a som študentka mám priateľa o 4 roky staršieho odo mňa od 16 spolu chodíme nikdy som nebola na darčeky a priateľ to o mne vie 🙂 na narodeniny alebo meniny mi vždy niečo kúpil a posledný rok absolútne nič ani čokoládu je mi to trápne mu hovoriť ja mu na narodeniny, meniny či výročie vždy niečo kúpim myslíte si že je to ok? Budem za každý názor a radu vďačná... Poprosím blbé komentáre si nechať pre seba...

dijka143
11. jún 2022

@mango_123 ano je to normalne ja mam 25 moj manzel 40 a stale si kupujeme darceky

martul
11. jún 2022

@dijka143 takže tvoja odpoveď by mala byť,,nie nie je to normálne "

dijka143
11. jún 2022

@martul preco si myslis

judit47
11. jún 2022

@dijka143 lebo on jej nic nekupuje a pyta sa ci je to normalne:odpoved nie nieje😅

dijka143
11. jún 2022

@judit47 jaj aha prepac zle som precitala no tak to by jej mal kupit aspon nejaku malickost to je ozaj blbe

viestta
11. jún 2022

Nezabudol? Chlapom sa toto bežné stáva. Alebo vyplnil tvoje predstavy a už nedáva darčeky, lebo ty na ne nie si.
Teraz si odpovedz sama: Ne si na darčeky, ale keď ho nedostaneš riešiš to. Ma to logiku?

simona1306
11. jún 2022

My sme manzelia tri roky , a teda tri roky mi darceky moj manzel nekupuje. My mame ale celkom uprimny vztah, tak vacsinou mu aj pripominam den pred sviatkom ze by sa patrilo nieco kupit, ale aj tak zabudne :D Neberiem to tragicky, lebo viem ze ma potom caka vecer pri nejakom romantickom filme, ktore on z duse neznasa. Nakoniec sa vzdy nasmejeme pri tych jeho komentaroch k filmu a mame pekny vecer. A ak teda chces pocut nejaku radu, myslim si, ze najdolezitejsia je uprimnost.

deti95060810
11. jún 2022

že sa nehanbí... aspoň nejakú maličkosť by mohol kúpiť, alebo aj kvety sú pekný darček...

miadi
11. jún 2022

Tak Asi si na darceky.. ty mu nieco male das a tiez by si nieco mile chcela. Co je na tom zle ? Mozno nie si na drahe darceky a potesila by ta myslienka a drobnost len tak pre radost . Nieco co mas rada oblubena sladkost kvetinka alebo hocico podobne. A to ti ani nezablahozelal ? Asi on nie je na darceky . Ved mu povedz ze by si chcela nieco nejak oslavit trebars aspon ist spolu na veceru urobit si pekny program ist do kina atd . Nemusi to byt vec ale zazitok rande .. ak mu ty 4r vravis ze nie si na darceky kazdy druhy lakomec sa potesi a povie si ok nic ti nedam ušetrim. Takze si to snim vykomunikuj,

lintu
12. jún 2022

Poďme si zaspomínať, ako si prijímala darčeky od neho prvé tri roky. Milo, vďačne, s úsmevom? Ak si sa darčekom bránila, mohol zhodnotiť, že ti ich fakt netreba. Prípadne mu začala dochádzať fantázia, čím ťa potešiť a tým mu tvoj názor prišiel vlastne len vhod. Nehraj zbytočne skromnú a pohovor si s ním, čo chceš naozaj. Ak povieš A, dostaneš B a chceš C, je v tom len chaos.

spadnutaslivka
12. jún 2022

podľa mňa nie je normálne, že po toľkých rokoch chodenia máte problém sa normálne rozprávať. Niekomu záleží na darčekoch, niekomu nie. Niekomu je niečo normálne, iným to príde ako totálne odveci. Neriaď sa názormi MK, ale porozprávaj sa s priateľom.
Najprv píšeš, že nie si na darčeky a keď ti ich nedá, tak ti to vadí??? Nie si na darčeky, ale jemu kupuješ? Tak mám pocit, že len hráš, že nie si na darčeky, aby si nevyzerala zle. Mám kamošku, čo nerieši meniny a ozaj ich nerieši. Neoslavuje svoje (hoci normálne v kalendári sú), neoslavuje cudzie, vôbec to nesleduje a úplne tento sviatok ignoruje, ani nedáva žiadne darčeky.

ninusa221
12. jún 2022

Nemala si povedat ze nemusis darceky😀. My to mame nastavené tak že si kazdy vyberie co chce a bodka 😀ale normalne toto neni😀. Ja zas ked sa mi blížia narodky aa hrozne tesim takze to stale opakujem 😂😂😂

trema
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
0silvia0
12. jún 2022

@mango_123 no ked si mu hovorila nerob si s darcekami starosti, naco mi to kupujes, ja nie som na darceky. A on ta len posluchol a neobtazuje ta darcekami radsej a ty teraz chces byt darcekami obtazovana🤷‍♀️ Tak mu zacni hovorit, ze ti zacali darceky chybat a tusim ze by si uz nejake aj prijala🤔

laska86
12. jún 2022

@mango_123 nuz moja vsetko je drahe..kaslat na darceky hlavne ze ta lubi a ty jeho tiez😁

tykat
12. jún 2022

@mango_123 tak najprv zistit preco nedostanes darcek. Vie ze nie si na darceky tak ich prestal davat uplne? Zabudne? Je mu luto penazi? Ste spolu dlho uz sa nesnazi?... otazka ako darceky prijimas, tesis sa alebo povies diky alebo hovoris prosim ta naco si to kupoval, vies ze na to nie som.

lylyjana
12. jún 2022

@mango_123 nie, nie je to normalne. Na narodeniny by ti aspon kyticu kvetov mal kupit hoci len z lidla. Na meniny nejaku cokoladu. Kazdeho potesi to gesto, ze si na neho niekto spomenul a uctil malou pozornoatou. Ja by som sa ho na to rovno spytala, ze preco ti nic nedal a pripadne to brala ako red flag do buducna.

mango_123
autor
12. jún 2022

@spadnutaslivka ahoj ďakujem za tvoj komentár skutočne mi na darčekoch nezáleží ale nikdy keď som niečo dostala som nič nepohrdla vždy som poďakovala a z laskov prijala 🙂 nečakám že dostanem luxusné auto či kabelky... Maličkosť... Týmto dúfam že som veci uviedla na pravú mieru a poukázala na to že na nič sa" nehrám "

liljana
12. jún 2022

@mango_123 Vyber si nieco, posli mu link, ze toto sa ti paci. Nech nemusi hladat a vyberat. Ako fungujete inak? Byvate spolu, chodite na dovolenky, do restauracii? Co vtedy kto plati?

slovenka753
12. jún 2022

Normálne mu presne povedz co chceš. Žen a sviatok očakávaš niečo. Ono keď povieš ze nemáš rada darčeky mužský mozog to vyhodnotí tak ze naozaj ich nikdy netreba kupovať. Takéto veci sa preto nehovoria 😅 môj nekupoval kvety lebo vraj som niekdy povedala ze kvety nemám rada (nepamätám sa na to, ale možné je vsetko) potom som mu vysvetlila ze určite očakávam ze mi občas prinesie kvety a bolo vybavené.

miskamicha
12. jún 2022

@mango_123 ani my di nic nedavame. Zablahozelame si a to je vsetko 🙂 investujeme do domu. Cokoladu si mozeme kupit kedykolvek. Kvetov mam doma az az az..v kvetinači 🙂 toto by som vobec neriesila. Zaujima sa o teba? Je k tebe dobry? Vazi si ta a respektuje? Planuje s tebou buducnost? Ak ano... darceky nerieš

ciernysokol
12. jún 2022

@mango_123 podla mna je velky rozdiel, ci ti nedava darceky, lebo zabuda alebo preto, ze je lakomy. Da ti obcas nieco inokedy? Kupi ti nieco? Pozve na veceru, do kina, na kavu? Byvate spolu? Ak nema problem za teba nieco zaplatit, potom mu len treba pripominat, ze mas sviatok a nieco si prajes. V opacnom pripadesa musis zamysliet. Nic horsie ako zit s lakomcom (a alkoholikom, nevernikom, gamblerom, mamickarom atd)

janewithane
12. jún 2022

@mango_123 a zagratuluje ti? Vezme na večeru, výlet alebo koláč? Ci proste tvoj sviatok zignoruje?

alberto1
12. jún 2022

@viestta zabudnúť? To je len výhovorka. Existuje kalendár, diár, notes, mobil.... Ja už ako dieťa som vedel všetkým v rodine dni, kedy majú narodky a meniny....
Pre autorku: Raz "zabudni" aj ty na jeho sviatky

mango_123
autor
12. jún 2022

@ciernysokol nezabúda inokedy platil za spoločný obed teraz platím ja...

k0l0b3zka
12. jún 2022

No tak ak aj "nie si na darceky" tak je slusnost , ze Ta aspon pozve na nejaky dobry obed, pizzu a vecer Ta obdari orgazmom. :D Aj male darceky sa rataju. :D Ak mu to nedopne samemu tak mu to tlmoc priamo 🙂

viestta
12. jún 2022

@alberto1 ja mam aj kalendár, aj poznačené aj tak zabúdam. Ja som zabudla aj na vlastné narodeniny. Došlo mi to až večer keď mi doma gratulovali. Takže mam pochopenie aj pre iných podobne nastavených.

zmrzlinka2021
12. jún 2022

@mango_123 A ked si to priatelovi povedala, ako reagoval?

janickacrazy
12. jún 2022

@mango_123 nie je bez peňazí? Keď zrazu platíš obed ty?

lasoli
12. jún 2022

@mango_123 a ty platis z coho ked si studentka amas 20r?Tak snas nemas o 20r starsieho chlapa este k tomu.ATak mozno je bez oenazi alebo jejo fin situacia sa zmenila podstatne k horsiemi alw o na nieco setri no,ved sa ho to opytaj.A mne by to asi vadilo,aspon ta cokolada alebo krem za 15€ by ho nezabil.