Prosím vás chcem sa poradiť nemám sa ani s kým porozprávať lebo som už zúfalá. Žijem s priateľom spoločnej domácnosti mame spolu dieťa no posledné dva roky už nám to vôbec nefunguje. Prehráva peniaze a normálne je chorý z toho keď si nemôže jeden deň zahrať. Mam ešte jedno dieťa väčšie školopovinné z. Druhého vzťahu. Ten mu stále vadí malo ktorý deň si rozumejú. Trápi ma to mam z toho depresie poplacem si ale už nevládzem. Žijem pre deti. K rodičom ísť nemôžem lebo tam to tiež není dobre. Priateľ sa nechce vysťahovať nemám kam ísť čo by ste robili prosím v mojej situácii. Niekedy rozmýšľam nad samovraždou co ma to už nebaví potom si spomeniem na svoje Deti a prejde. To. Starám sa o domácnosť všetko aby bolo tip top ale už nevládzem
Bývanie je tvoje? Ak áno kopni ho do prdele, vyrieš si výživné, poprípade iné dávky ak máš nárok a ži šťastne.
V prvom rade, nerozmyslaj nad koncom, pretoze mas pre koho zit. V druhom rade, koho je byt? Ak tvoj, tak ho jednoducho vyhod. Zbal mu veci, vyloz pred dvere a vyman zamky. Ak byvate v podnajme a zmluva je na jeho meno zacni riesit veci. Zverenie dietata do starostlivosti, ziadost o vyzivne, hladaj si podnajom a odstahuj sa s detmi. Zverenie dietata a vyzivne ries aj ked je byt tvoj.
Viem že sa to ľahko píše a ťažšie koná ale mala by si ho opustiť. Je to neprípustné že mu vadí tvoje dieťa.
docasne k rodicom nech je to tam ake chce a najst si byvanie ... pripadne svokra babka etc ... samovrazda vyriesi tvoje problemy ale vezme detom buducnost,matku a arobi dalsie este vacsie problemy ako mas ty teraz..takze nebud sebec a zabojuj ked nie za seba tak za deti
Treba ti vymysliet ako od neho odist, dost zalezi na tom koho je byt, ak je spolocny predat a kupit si vlastny, ale tiez je otazkou, ci by si mala na to financie, kazdopadne najst sposob ako to ukoncit, potom sa ti ulavi.
1.mas deti - tie snáď nechceš nechať na poznáš osudu
2. Pokiaľ je byt tvoj, toho gemblera výhod s kufra mi pred dvere
3. Keď je byt jeho- nájdi si azil pre matky s deťmi
4. Búrka netrvá dlho a vždy po nej vyjde slnko, len aj ty musíš preto niečo urobiť.
Držím ti veľmi palce, aby si nabrala všetku odvahu sveta a vymenila sa spod rúk toho idiota
Ak je to tvoj byt, tak mu normálne povedz, že buď pôjde na liečenie alebo preč z tvojho bytu. Neber na neho ohľad, musí sa uvedomiť a spamätať sa. Samovražda nie je riešenie. Nechala by si svoje deti s tým gamblerom? A dávaj si pozor na financie, aby nemal prístup k žiadnym účtom, nedávaj mu peniaze.. Držím ti palce, žiaľ z vás dvoch si teraz len ty jediná ktorá je pri zmysloch a budeš musieť túto situáciu vyriešiť tak aby si zbytočne netrpela ty ani tvoje deti.
@podmostom to už som mu povedala aby sa odsťahoval nechce ísť. Byt nieje môj ani jeho to mame nájomný byt. Som psychicky každý deň vyčerpaná. Nemôžem to ani nikomu povedať nemám sa s kým porozprávať 😥
No to je zložitá situácia. Koľko rokov ma menšie dieťa? Dokázala by si sa uživiť sama s deťmi, chodíš už do prace? A jeho rodičia by ti nevedeli pomôcť?
Ak je byť tvoj,vystahuj ho.