Porovnávajú ma s jeho ex

8. feb 2022

Ako sa mám čítať keď ma porovnávajú s partnerovou ex ? Každý mi hovorí že sa nanu podobam, že sme ako dvojcata. Priznávam trochu tam podoba je. No boli ma to keď niekto povie môjmu partnerovi že načo sa rozišiel so svojou ex keď si hľadá jej kopiu. Cítim sa strašne ponížene, ako náhrada. Ako by ste sa cítili?
Obidve sme blondíny, chudšie, obidve máme hnedé oči a podobne črty tváre aj postavy. Akurát som trochu vyššia a mám užšie pery.

gleep1
8. feb 2022

Takze si asi presne jeho typ ženy a rozculujes sa že si jeho typ ženy? Bolo by lepšie keby si vyzerala úplne inak a vedela by si že jeho typ je bývala?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mattkapd
8. feb 2022

Povedz ze si upgrade predošlej verzie.. Tiež som raz mala takého bývalého frajera co som sa asi podobala s jeho milenkou.. Jeho kamoš raz povedal ze nech si nechám čiernu ze mi pristane viac ako blond.. Ps vždy som mala čierne 😅😅😅

deti95060810
8. feb 2022

no mňa by to veru urazilo a ponížilo...

janai1
8. feb 2022

Rozíď sa s ním a hľadaj si takého ktorému sa nepáčia chudé blondíny 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

evica17
8. feb 2022

Ved tam nejde len o vyzor, ale hlavne o povahu. A pokial povahovo nie si s nou rovnaka tak pohoda. Ved preco sa s nou rozisiel asi.

julie19
8. feb 2022

Veď o nič nejde, len ma tvoj priateľ jasne aký typ ženy sa mu páči ;) buď rada že si jeho typ, asi by si sa mu tak nepáčila keby si nebola … inak môj muž mal predikciu cca 4-ročný vzťah a tiež som sa na ňu dosť podobala, tmavé dlhé vlasy, modré oči, nižšia, aj rici aj cici 😅… hold take ženy sa mu páčia … dokonca na prvé roky sem tam svokra alebo švagrovia oslovili menom jeho bývalej, a to boli trapasy 🤣🙈… ale tak ona je bývala a ja už som manželka a mama jeho dcéry takže v niečom asi to predtým nebolo ono ;) … nerieš to, vybral sk teba, lebo sa mu lacis, a nie len pre tvoju povahu ale páči sa mu aj zovňajšok, čo je na tom zle?

kataka10
8. feb 2022

Za take debilne reci by si veru zasluzili par faciek. Pozri sustred sa na to, ako sa k tebe sprava a co k tebe citi tvoj partner a nepocuvaj blbe poznamky. Ludia si v dnesnej dobe chcu pravidelne do niekoho kopnut, aby sa citili lepsie. To vidiet aj na tych komentaroch 🙄

sissy27
8. feb 2022

podľa mňa je úplne prirodzené, že sa ľuďom páčia rovnaké / podobné typy. Keď sa raz niekomu páčia štíhle baby, tak hádam si nebude nasilu hľadať niečo iné.
Ale teda jeho okolie asi veľa rozumu a taktu nepobralo, keď majú potrebu sa nahlas pýtať takéto kraviny. Ja by som niekomu takému asi povedala, že "no a všetky tvoje ex vrátane tej aktuálnej asi priťahovali prízemní hlupáci, keď si vybrali teba"...

diamond007
8. feb 2022

Odpovedz že rozum a povaha nie je vidieť voľným okom

aandrea9
8. feb 2022

Ty si taká povrchná, že riešiš iba výzor??? Že máš možno úplne iné povahové vlastnosti a charakter ti ani nenapadlo? 🤔

autor
8. feb 2022

@julie19 no ja som bola u jeho rodiny a jeho sestra tak na mňa čudné pozerala a potom tak potichu sa spýtala jej mamy so smiechom že " koho ti pripomína " ? A mama sa usmiala a potom tiež sa zasmiala. Ani to nemuseli povedať.

karolinakr
8. feb 2022

A byvaly manžel Alenky Heribanovej ma fotokopiu manželky..vidiš, rozide sa s jednou, s ktorou žil 30 rokov a najde si presne taku istú...neviem, či to je zrovna poníženie 🙂

thoughtfulweirdo
8. feb 2022

Tak sú to riadne sprosté reči, rovno pred tebou 🤷🏻‍♀️ ja by som si takéto niečo povedala až potom v súkromí, ak by som to strašne silou mocou potrebovala riešiť. Ale na tvojom mieste by som to brala tak, že nie každému bol nadelený do vienka takt. Pokiaľ také reči nevedie tvoj priateľ, ďalej by som to neriešila.

mala_zabka
8. feb 2022

To, že si podobný typ je asi pomerne bežné. To, že má tvoj chlap rodinu a okolie so záporným EQ a chovajú sa celkom primitívne je druhá vec... To by si s nimi mal ale vyriešiť on, že si podobné reči majú odpustiť aspoň v tvojej prítomnosti... 🤷 Riešiť ťa môžu hneď ako vytiahneš päty z ich baráku 🤷

janickacrazy
8. feb 2022

Inak toto sa aj mne stalo raz s mojím ex, bola som unho a prišla jeho sestra a hľadela na mňa ako na prízrak a ja som nechápala. Potom mi povedala, že sa strašne podobam na jeho bývalú a v prvej chvíli si myslela, že sa znovu dali dokopy. 😂

fatima99
9. feb 2022

typ mozes byt ako jeho ex to je normalne. To s tym som sa aj ja uz stretla. Ale teda keby ma porovnavali stylom, ze ona bolo taka a hentaka a to sa mu pacilo a neviem co, tak to by ma skor akoze vytacalo.

mikadooo
9. feb 2022

Vo všetkej vážnosti na tieto reči povedz presne to čo si napísala: "prepáčte, ale nehovorte mi prosím takéto veci. Cítim sa strašne ponížene, ako náhrada." Mohlo by to zabrať.

tomikejt
9. feb 2022

Páčia sa mu také typy. Jeden môj bývalý si tiež po mne našiel moju kópiu a kamoš sa teraz ženil a jeho žena je kópia jeho bývalej. Proste sa mu také páčia. Viem ze ti to je asi nepríjemné ale keď budete spolu dlhšie tak už si na bývalú nikto nespomenie 😊

marca12
9. feb 2022

Moj sa tiez podoba na exa a nie,nehladala som si jeho kopiu. Proste sa mi pacia take typy muzov. Kasli na reci okolia,je s tebou a mate sa predsa radi. Hadam sa nerozchadzame kvoli vyzoru,ale inym veciam,ktore nam vo vztahu nevyhovuju.