Mozno to nemysli zle ale vzdy ked sa nieco prihodi tak ma zvykne nazvat soplavym alebo podobnym vyrazom a to som uz dospely.....trochu mi to vadi preco vlastne deti rodicia volaju podobne? Ci to sa iba mne stava? Velakrat som mu povedal ze mi to vadi ale on to kludne povie aj pred cuzimi ludmi
@jjanulienka vadi mi to, potreboval som to niekomu povedat
rodic je sam zaseknuty v detstve kedy mu ublizovali, nemusis v tom pokracovat a hrat jeho hru,znici Ti zivot, toxicky rodic je hrozny a tazko riesitelny, treba sa citovo odrezat a pojde to. Pomaha aj regresna terapia.
@jjanulienka asi si si nezazila ponizovanie rodica. Je to velmi bolestive,ked sa k tebe rodic nepekne sprava a ma o tebe nizku mienku. Tieto bolesti si prenasas aj do dospelosti a v dospelosti sa musis vyvijat a hladat samu seba a hlavne najst sebavedomie,aby ta uz nikdy taketo reci neranili a hladat si nejake ospravedlnenie,preco to ten rodic robil.
Skus mu odpovedať: možno som mladý splavy a neskúsený, ale rozumu mam viac ako ty drahy otec 😉.
@marca12 áno zažila, moja mama mi povedala take veci ako nikto nikdy... ale som dospela mám svoje deti s nebudem sa tu trápiť nad tým čo bolo...
@jjanulienka mne mama zomrela, keď som mala 18 r., naposledy som ju videla v 16tich a to mi povedala, že ma nikdy nechcela, len ten môj debilný otec ma chcel. Môj oco mi celý život vravel len to, aká som buchta a všetko, čo som urobila, bolo sprosté a ja som bola vlastne celá sprostá. Mám už 32 rokov, ale zabolí to stále. A odkedy mám dieťa, zabolí ešte viac, nedokážem to pochopiť, ale na druhej strane, už sa do minulosti vôbec nevraciam, mám manžela, čo ma ľúbi, dcéru, čo sa na mňa ráno usmeje hneď, ako sa zobudí.
Autor - neviem, aké máš možnosti, čo sa týka bývania, odstrihnutia sa od otca, ale radšej sa obklop ľuďmi, pre ktorých budeš niečo znamenať a komu za to nestojíš, tým sa nezaoberaj.
Keby si bol naozaj dospelý tak takéto niečo určite neriešiš🤦♀️