Ahojte.. mala som krátky vztah s mojim kolegom. Nastastie je z iného oddelenia ale pracu mame prepojenú takze občas spolu musíme komunikovať cez firemný chat. Rozišli sme sa. On si ma vsade zablokoval a ja som sa natoľko ponizila, že som mu na firemný chat napisala, či si mozme zavolať. On mi povedal že už nechce rozoberať vztah ani nič a že co teda chcem… že už sme si povedali všetko. A ja som mu napisala či mi dá druhu sancu. Ano ja viem, nemala som to urobiť, bolo to zúfale, klesla som strasne nízko. A on mi nato napisal že druhu šancu budem mat s niekym inym že u neho nie. Ach.. citim sa tak ponizena, najhoršie že ta konverzácia nejde zmazať a citim sa strasne trapne. Ako na to prestať mysliet? Ja som z toho už vyzriezvela, neozvem sa mu už samozrejme nikdy ak nebudem musieť pracovne ale neviem prestať mysliet na to, ako veľmi som klesla. Ponúkla som sa mu sama od seba.
ber to ako skusenost..je to uz minulost,s tou neurobis nic,takze teraz svoj pohlad smeruj dopredu a neobzeraj sa 🙂 co sa stalo,stalo sa 🙂
Netráp sa. Vôbec. Spravila si to co si v danej chvíli cítila. Teraz vhod ku kadernicke, kozmeticke, vypi si, zabav sa... kúp si dačo pekne a v pondelok s hlavou hore so práce a na neho zabudni. V živote ešte nerobíme trapasov...
Skús to zobrať tak, že toto bolo možno potrebné, aby si si uvedomila, že to naozaj nemá zmysel a reálne ho už ani neriešila. Podľa mňa to nebolo poníženie. Veď si ho mala rada, boli ste krátky čas spolu, cítila si k nemu niečo, tak si v Tom chcela pokračovať. Je to v poriadku, aspoň ti to napísal narovinu, neťahal medové motúzy, nevyužil situáciu. Je to ešte trochu blbé pre teba ,ale prejde to,neboj sa. Bez to s nadhľadom. Veď nič hrozne sa nestalo.
Mňa by napríklad zaujímalo, že aký mal dôvod, že ťa zablokoval? Vyzerá to, že si ho niečím musela poriadne naštvať, keď zvolil takéto odmerané a radikálne správanie, či?
Co sa stalo, uz sa neodstane. Ja by som ho úplne vypustila z hlavy, začala s ním komunikovať úplne v pohode-samozrejme len v pracovnej oblasti, ukázala by som mu, ze som spokojná, ze ho viac nepotrebujem a ze vlastne mi urobil velku službu 😃 Jednoducho sa cez to prenes, napísala si mu, tak si to cítila, uz to neries.
A čo sa stalo ze Ta zablokoval?
a? vari si mala ponuknut niekoho ineho?😅 skusila si este poslednu moznost, nevyslo, ide sa dalej😎
v zivote pridu krusnejsie chvile😔
netráp sa... po istom čase prídeš na to že dokážeš fungovať aj bez neho...
@tatisna obaja sme to brali tazko, ja oveľa viac ťažšie a dohodli sme sa, že sa nebudeme kontaktovať. Ja som nedokázala nepísať mu, tak som Jo poprosila nech si ma vsade zablokuje lebo takto to nepojde dalej. Urobil to a ja som si aj tak nasla cestu ako ho kontaktovať
podla mna na tom nebolo nic ponizujuce.. proste si vyjadrila svoje city, ved si sa mu nijako nasilu neponukala..
Ber to tak, ze si mala este hlavu opojenu hormonmi, je to fyziologicky jav, pod vplyvom ktoreho vsetci niekedy koname hluposti 🙂.
@reanda tak hej ale prosiť chlapa o druhu šancu keď už mi dal predtym jasne najavo že so mnou byt nechce..
A aký bol dôvod rozchodu?
tak mohol si to rozmysliet 🙂 .. mne to proste nepride az take zle.. ved si sa len spytala, nedrancala si hadam a neprosikala 🙂
a ked si na tom bola tak, ze si ho dopredu prosila, nech si ta zablokuje, lebo bude pre teba tazke sa mu neozyvat, tak to hadam pochopil.. ako si na tom s pocitmi.. asi si proste emocnejsia zena, ved na tom nie je nic take hrozne
Pozri... Aspoň si môžeš povedať, že si vyskúšala spraviť všetko pre to, aby ste sa dali opäť dokopy. Nemusíš nič ľutovať.
Posielam Ti objatie, musíš sa cítiť veľmi mizerne. ❤️ Mysli ale na to, že opäť vyjde slnko. Držím palce!
Neponižila si sa len si to chcela ešte skúsiť, nič strašné si nespravila, netráp sa
Neblázni !!! Urobila si sama sebe obrovskú službu ! Niektoré ženy takto skončia vzťah, roky sú s iným a premýšľajú, aké by to bolo s tým predtým. Márnia čas planými predstavami, ty vieš na čom si a buď za to šťastná.
Vobec sa netrap. Vobec to nie je ponizenie. Jednoducho ta odmietol. Toto sa stava vela zenam. Zijeme v modernej dobe... nielen muzi su odmietnuti teraz.
Skutocne ponizenie je ked zena robi muzovi rohozku. Ked mu posluhuje a on jej nadava a uraza, alebo ked sa dobrovolne rozhodne byt milenkou zenateho muza. Mala by si vidiet kolko je tu takych zien.
Bude to medz vami chvilu trapne a dusne ak sa stretnete na chodbe ale neoplati sa koli tomu trapit.
Stalo sa, netrap sa... ako ti napisal, caka na teba niekto druhy, tak hlavu hore nech ho uvidis.
no už jedine zobrať si z toho poučenie a tento trapas proste zabudnúť, človek porobí v živote kadejaké hovadiny, prestaň sa tým stresovať
@andreatytler autorka neuviedla dôvod rozchodu, takže nie je vylúčené, že bola práve tým čo píšeš, milenkou ženatého muža. Prípadne opačné garde. Alebo majú obaja nejaké záväzky. Pretože tento príbeh nejako nemá ani hlavu ani pätu. Poznáme len záver príbehu.
@mirabelia prečo ta tak veľmi zaujima dôvod rozchodu? Veď to je asi každého vec.. ani jeden z nás nemal žiadne záväzky len to nevyslo. Stačí ti takato hlava a päta?🤦🏻♀️
lebo prave kvoli tomu dovodu, ktory nechces napisat, tak by sa tym vsetko vysvetlilo preco ste sa rozisli ? Mozno keby sa dozvedeli ten dovod, tak by reagovali trocha inac a poskytli by ti adekvatnu odpoved.
@bessie12 rozišli sme sa kvôli tomu, pretože on po dvoch mesiacoch vztahu už chcel záväzky na ktoré som ja potrebovala viac času. (Spoznať sa, niečo si s človekom odžiť a odmietala som to) … robila som si čo som chcela, jemu sa to nepáčilo a nechal ma. Ja som sa chcela k nemu vrátiť pretože mi strasne chyba a bola som ochotna urobiť nejake ústupky ale on už o to nemá zaujem ….
Vsetko zle je na nieco dobre. Aspon uz jednoznacne vies, na com si a mozes ist dalej.🙂
Autorka: keď vidím tvoje reakcie, tak asi bude najlepšie keď ťa nechá zablokovanú 😉 pekný deň
Ahoj kazde cudo trva tri dni😊😊😊tamze to sa zabudne a je..
Neries vobec. A hlavne sa tym netrap. Nespravila si noc zle...
@derdia haha aké zlate. Pocujem prvy krát🙂
Ano to sa tak u nas hovori😊😊😊a presne tak to je, stale vyjde nejaka nova novina, ktora tiez tvrda tri dni😄
Vobec sa tym netrap. Spravila si,co si v danej chvili citila a bude to tvoje ponaucenie dobuducna. Mne sa stalo to iste,sice som mala vtedy 20 a asi nasrate v hlave,ked som exa zobrala o druhu sancu. To ponizenie boli pre mna takou fackou a vytriezvenim,ze uz nikdy viac som nikoho neziadala o druhu sancu,nikdy viac som chlapovi nepodliezala a vyrastla zo mna silna zena. Pouc sa aj ty,uz vies,aka nechces byt. A on to ani tak tragicky nevidi ako to vidis ty. Spravila si dobry skutok. Pohonila si mu ego,citi sa ziadany a neodolatelny. Takze nadych,vydych a klud. Nic strasne sa nestalo a rychlo sa na to zabudne.