Pomôžte prosím rodine v hmotnej núdzi

gabrielavyrostkova
16. feb 2013

https://www.ludialudom.sk/vyzvy/770 , prosíme všetkých užívateľov vašej stránky, aby si prečítali,zdieľali a podporili našu výzvu na tejto určenej a overenej stránke, nakoľko túto pomoc naša mamka nevyhnutne potrebuje, veríme že sa niekto z vás nájde a dúfame, že sa nám to podarí. Môžete nás aj v budúcnosti odsledovať s týmto našim príbehom v odvysielaní na Markíze v relácii Reflex, tu by ste bližšie spoznali našu rodinu. Veľmi pekne zo srdca dakujeme všetkým.

cecil36
16. feb 2013

Je mi luto, co sa vam stalo. Mate problem s tym, ze nemate prisposobenu kupelnu? Pokial viem, mozete poziadat UPSVAR o prispevok na prerobenie kupelne.

gabrielavyrostkova
autor
16. feb 2013

@cecil36 , ide o to že už 4 krát som o tieto príspevky žiadal ale nikdy ich nescválili,ten náš úrad práce je v našej lokalite dosť pre ľudí na úplatky a tak potom dostane každý čo chce. Ale bohužiaiaľ je to tak je skorumpovaný a preto znova aj hľadajú nových posudkových lekárov, tu na našom úrade nemáte šancu uspieť musíte byť len slepá a ležiaca, aby vám tento príspevok na úpravu bytu alebo domu dali.Dakujem za vaše pochopenie. Nebojte sa všetko budete môcť sa dozvedieť aj v tejto relácii reflex. A dakujem vám za vašu správu a radu.

s pozdravom Martina

janka196
16. feb 2013

@gabrielavyrostkova dobry den. napiste mi vasu adresu, poslem vam nejake oblecenie 🙂

gabrielavyrostkova
autor
16. feb 2013

Dakujem veľmi pekne ste veľmi milá a ochotná nám pomôcť, Naša adresa je: Martina Vyrostková, Kucany 7, Oborín 076 75.

s pozdravom Vyrostková 😉

gabrielavyrostkova
autor
17. feb 2013

Toto sú moje tri dcéri,ktoré mi neustále pomáhajú v domácnosti,chodia povinne do školy a nosievajú aj vyberajú zo školy svoju najmladšiu sestru, všetky tri chodia do školy až 30 km od nášho domu,čiže do Trebišova, pomáhajú mi aj v tom že chodia aj na nákupy,no proste všetko čo treba. Sú veľmi učenlivé a robia mi aj veľkú radosť a dodávajú veľkú odvahu chuti do života,keby ich nebolo, bola by som sa už dávno vdaka chorobám opustila,ale žijem iba pre nich a to si myslím že z mojej strany ako matky je dosť milé. 🙂

ssisska
17. feb 2013

A co je tej najmlasej?To ma pod perou znamienko?

janka196
17. feb 2013

@gabrielavyrostkova nemate zaco dakovat, ved su to len veci. hadam aspon trosku pomozu. balicek mam pripraveny , zajtra ho odoslem. prajem vsetko dobre a hlavne hlavu hore . po zlych dnoch urcite pridu aj tie lepsie 🙂

talcik111
17. feb 2013

Dobry den, aj ja by som chcela poslat nejake vecicky, mozte mi napisat velkosti, ake nosia deti a aku velkost oblecenia mate vy? 🙂

ssisska
17. feb 2013

A co vsetko by sa dalo na adresu poslat,moze byt aj kozmetika,licidla,spiraly?

eliska3
17. feb 2013

@gabrielavyrostkova Neviem, akú máte diagnózu/postihnutie, na fotke máte tuším barle, čiže aj obmedzený pohyb, preto vám chcem poradiť, nevzdávajte to na úrade a znova požiadajte o úpravu kúpeľne, čiže výmenu vane za sprchový kút. Pracovala som na úrade, takže viem, že aj keď príslušný úrad nepriznal príspevok, v odvolacom konaní sa nakoniec priznal - teda pokiaľ bol na to dôvod 😉 , tak sa netreba vzdávať a odvolať sa. Trvá to pár mesiacov ale nakoniec to ušetrí peniaze. Možno vo vašom prípade by sa dalo hovoriť aj o príspevku súvisiacom s hygienou alebo s opotrebovaním šatstva, bielizne, obuvi a bytového zariadenia, ale hovorím, neviem aké máte ochorenie. Držím palce 🙂

maznacik007
17. feb 2013

@gabrielavyrostkova prosim vas aku velkost oblecenia ma vasa najmladsia a velkost obuvi Dakujem za info

gabrielavyrostkova
autor
17. feb 2013

@maznacik007 moja najmladšia dcérka má veľkosť oblečenia 128-130 a obuvi má č. 31-32. Veľmi pekne vopred dakujem aj za vašu ochotu nám pomôcť.

s pozdravom Martina.

mocarabia
17. feb 2013

Dobrý deň,aj ja by som chcela pomôcť ale mám chlapcov a oblečenie je menšie.Mám ale dosť veci,ktoré sú mi už malé a možno by boli starším dcéram.akú nosia veľkosť?ak máte záujem.?

gabrielavyrostkova
autor
17. feb 2013

@eliska3 , pani Eliška dakujem za vašu podrobné onfo,ale skúšala som sa aj dalej odvolať a stále nič, podávala som to isté už štyri krát týkalo sa to aj hygieny ako to udávate a nakoniec som to podala aj na súd, ale sudca prijal od zástupkyne soc. poisťovni verdikt, že oni majú vo všetkom pravdu a nie ja, aj ked moje postihnutie je v takom štádiu,že som už dávno mala byť na plnom invalidnom dôchodku a aj som tieto príspevky mala obdržať, ale viete v dnešnej dobe sa chudobnejší človek svojho práva nedočká. Moje postihnutie spočíva v tom mám ťažkú depresívnu poruchu osobnosti,koxartrozu štvrteho stupňa,osteoporozu a dalšie. Dakujem za porozumenie. 🙂

gabrielavyrostkova
autor
17. feb 2013

@mocarabia Dakujem za vašu ochotu moje dievčatá majú veľkosť S a nohavíc 158-164 a č. obuvi 36 a 38. Ak by ste mohla tak by som sa vás chcela spýtať, mám sestru ktorá má dvoch synov a je na nich sama a tiež by potrebovala na nich nejaké ošatenie, keby sa niečo našlo veľkosti č. 138 a 140 nohavíc aj tričiek. A dakujem vám ešte raz za vašu ochotu pomôcť nám. Napíšte mi prosím odpoved.
s pozdravom Martina.

gabrielavyrostkova
autor
17. feb 2013

@ssisska Poštou sa môže zaslať aj tieto veci ktoré udávate z vašej strany,dievčatá by sa len tomu potešili a boli by veľmi radi. Dakujem Vám vopred, ak chcete tu je adresa: Martina Vyrostková, Kucany 7,Oborín 076 75. 🙂

gabrielavyrostkova
autor
17. feb 2013

@talcik111 , moje dievčatá majú veľkosť tričiek S a nohavíc 158-164 a takúto veľkosť mám aj ja ich mama, najmladšia z nich má veľkosť 128 a obuvi č. 31. Veľmi ste nás potešila vašou správou a nesmierne vám dakujem.
s pozdravom Martina.

mocarabia
25. feb 2013

Dobrý deň,
vecisom nachystala,len zháňam ešte krabicu 😉

haramiova
26. feb 2013

@gabrielavyrostkova mam nachystane plne vrece oblecenia, svetre a trička pre deti alebo pre Vas aj pre tu najmladsiu. Ak zoženiem vačšiu krabicu na to tak Vam to hned pojdem zaslat na poštu.

tachyonka
26. máj 2015

dobrý den,
budem poriadok v skriniach a mozno by sa naslo nieco pre vase starsie dcery. Ked to budem mat pripravene mozem to poslatt na vasu adresu, ktoru udavate?

cacianka
29. máj 2015

@tachyonka vyše dva roky je tu ticho...