Pomôže nastaviť mu zrkadlo?

17. júl 2023

Ahojte,

keď si neviete rady a už nepomáha rozhovor,ani nič iné pomôže nastaviť manželovi zrkadlo ,aby videl ako sa správa?

doriiis
17. júl 2023

Podľa toho,o čo ide

autor
17. júl 2023

@doriiis keď sa bezdôvodne zatne, necháva pravidelne v štichu, lebo keď má niečo riešiť hrá mŕtveho chrobáka a ty si poraď ako vieš

viestta
17. júl 2023

Nepomoze.

alickapusinka
17. júl 2023

uved príklad.

beata_k
17. júl 2023

Tiez myslim, ze nie. Iba sa viac zatne

p.j.jacky
17. júl 2023

Nepomôže . Bude ešte viac zatnuty človek musí sám chcieť urobiť zmenu vo svojom chovani ak nechce cesta iná nieje . Vlastná skúsenosť

kandelabra
17. júl 2023

Nepomoze. On to nebude brat ako zrkadlo, svoje chyby si neprizna. Iba bude hadzat vinu na teba, lebo to ty si ta zla. To ty robis toto a tamto, bude to cele tvoja chyba, a hoci on robi to iste alebo este aj horsie, to nic, to nevadi, on je muzikant, problem budes ty.

viestta
17. júl 2023

Autorka, pomoze sa nespoliehat sa na neho. Naucit sa byt natolko samostana aby s na neho nebola odkazana. Ak sa on nebude chciet zmenit, tak sa nezmeni. Lebo ak by to chcel zmenit, uz je to zmenene davno. Treba sa naucit zit s tym co si si vybrala. Alebo bez neho

mandzula
17. júl 2023

Podla mna ked nestaci rozhovor, zrkadlenie nepomoze, akurat mu nazenies vodu na mlyn a skoncis ako ta, ktora ho nuti k negativnemu spravaniu, co ti bude pravidelne vyhadzovane na oci.

anna_maria1
17. júl 2023

Zalezi od povahy. Niektori sa z toho vedia poucit, tazsi tvrdohlavci vobec nie. A samozrejme dalsia vec - zalezi aj na tom, o co ide, ak je to nieco, co on sam nechce v ziadnom pripade zmenit, tak s nim zrejme nepohnes.

melanta
17. júl 2023

Pomôže nežiť s človekom, na ktorého sa nemožno spoľahnúť, ktorý hrá mŕtveho chrobáka ak je niečo potrebné urobiť, ktorý sa zatne ak sa mu niečo nepáči. Nerozumiem tomu, prečo si niekto na život vyberie takéhoto človeka prípadne prečo neodíde hneď, ako sa prejavia takéto vlastnosti.

sarahh09
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sarahh09
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terezka1947
17. júl 2023

No už ako priateľ bol asi taký,čiže ako manžela ho nezmenis...

melanta
17. júl 2023

@sarahh09 nie, nechápem, pretože som zažila, že som zistila, že na chlapovi je niečo, čo nie je v poriadku a cúvla som. Čiže nechápem, prečo sa niekto slobodne rozhodne žiť s takýmto človekom.

melanta
17. júl 2023

@sarahh09 a už vôbec nechápem, že žena sa stane matkou a dovolí, aby v tomto vyrastali deti. V toxickom prostredí. Tomu ozaj nerozumiem, pretože som presvedčená, že deťom by bolo lepšie iba s jedným rodičom ako s oboma, kde to ale nefunguje. Tvoj argument, že kto nezažil nepochopí, je iba výhovorka, ktorou obhajuješ tvoje rozhodnutie zotrvať v toxickom vzťahu a v toxickom prostredí nechať aj deti.

moonlight1210
17. júl 2023

Pomoze trochu, ked on odmietne z trucu pomoc, ze sa obratis na niekoho ineho, ked on nechcel.
A potom znova, ak sa zas ofuci, ze aj predtym si sa niekoho obratila.
Niekedy taka jeho vnutorna konfrontacia s tym, ze moze byt aj nahradeny, pomoze, aby s frflanim dalsi raz siel a pomohol on.

A ak uz mu chces stavat zrkadlo, tak nie opakovanim jeho chovania, ale racionalitou ako protikladom jeho detinskeho chovania v danej chvili.

pkgirl30
17. júl 2023

@melanta ja som žila v takom manželstve... možno že ty to nechápeš ako sa môže dať žena dokopy s takým chlapom, ale nie každá žena je skúsená od prírody...proste sa dostaneš do vzťahu z ktorého sa máš niečo naučiť, niekto sa poučí je silnejší a rozvedie sa či už sú tam deti alebo nie a niekto zase ostane v takom vzťahu stane sa z neho trpiteľ a zatrpkne. A tým trpia všetci. Každý človek čo prichádza do nášho života je tu na to aby sme sa od neho niečo naučili. Nastavuje nám zrkadlo, niekto sa poučí niekto nie.

sense
17. júl 2023

Pomôže ale k tomu ze si uvedomíš ze ho v živote nepotrebuješ.

pkgirl30
17. júl 2023

navzájom ste si zrkadlom, prestaň ho riešiť a meniť ho ak on nechce, míňaš energiu na niečo čo nemá zmyseľ. Sústreď sa na sebe aj keď cítiš že je to ťažké. Venuj energiu do seba a pochvál sa pred ním ak sa ti niečo podarí. Ak sa to nijak nezmení tak mu pohroz rozvodom a uvidíš čo urobí

majada35
17. júl 2023

...a zároveň, závisí to aj od povahy človeka...niekto vidí len to, čo chce...

beataxxx
17. júl 2023

Nepomoze, on je so sebou vrcholne spokojny….mam take nieco doma🙂🙂🙂zvykla som si a neriesim

anetka34
Autor odpoveď zmazal
Zobraz