Ahojte, pomohol niekomu pri rodinnych nezhodach a neustalych hadkach parovy terapeut? Ma to zmysel?
Má, ak sú tam ešte city, príťažlivosť, spoločne záujmy a deti. Inak podľa mňa nie.
Ano, dokaze popisat tvoje pocity tak, aby ich bol partner schopny pochopit. A zaroven pomenuje klucove veci, ktore vam nicia vztah, nastavi pre vas ulohy na mieru tak, aby ste si zacali postupne opravovat vztah.
Áno ak obe strany chcú nápravu, ak jeden nechce a ide tam len kvôli druhému tak skornie
@ubriela a co ked partner bude odmietat povedat co vadi jemu vo vztahu?
@nnnuuunnn mame 2 rocne dieta...a to asi vsetko...city ani neviem ci su a vobec boli z jeho strany...cely nas vztah bol divny od zaciatku...sme prilis rozdielny a on este aj tvrdohlavy a sebecky...
Pri poslednej odpovedi - asi nemá význam párový terapeut. Dopredu vieš kto je problémom......
To to nemá zmysel
Nie, nepomohol. Su to darmozraci, len ludia si stale neviem preco myslia, ze to je ako v americkom filme, na Slovensku je to v plienkach, cize nestoji to za tie vyhodene prachy… ale aspon mozes potom povedat, ze ste alebo si urobila vsetko pre zachranu vztahu.
@barborachors pises z vlastnej skusenosti? Ja uz fakt neviem ze co...mna nepocuva, neda si vysvetlit, povedat...rodicov ma tiez divnych, ze by mu na urcite veci otvorili oci. Napadlo ma, ze ak by cudzia osoba povedala svoj nazor na vec a poradila, by pocuvol...
Ak ide o záchranu manželstva, všetko má zmysel a treba urobiť preto maximum. Kamoske to veľmi pomohlo, a okrem vzťahu s mužom aj viac spoznala seba a doriesila svoje vnútorné problémy