Ahojte pomohlo vám to?
Nemám síce manžela ale sme spolu a mame dve deti avšak už to je medzi nami dosť na prd...ale vzhľadom na to ze sú deti to chceme.skusit ešte dat do kopy...mate skusenosti pomohlo to...? Keď máte radu ze aj kto v Košiciach je dobrý budem rada ...
Ono je super zaklad, ze chcete obaja. Ale preco kvoli detom a nie v prvom rade kvoli vam dvom? Ak to nebudete chciet primarne kvoli sebe, pretoze vam na sebe nadalej zalezi, nebude to mat zmysel. To, ze mate deti neznamena, ze sa vas vztah teraz bude zakladat iba na nich. Deti raz vyrastu, odidu z domova, potom na seba budete pozerat ako dvaja spolubyvajuci?
@pukina no momentálne už tak na seba pozeráme....takže preto to chceme skúsiť je medzi nám dosť nezhôd takže preto sa pytam ci to ma význam alebo ani nie ...
Podľa mňa ak už ste v štádiu, že chcete zachraňovať vzťah kvôli deťom a poradňu beriete ako poslednú možnosť, je dosť mala šanca, že vám to pomôže. Aspoň ja to vnímam tak, že poradňa už nezachráni vzťah, ktorý je na spadnutie. Asi ste mali takéto obdobie hodnú chvíľu, poradňa bola na mieste už dávno
Je zo skôr pokus ako istota
@nikusik0107 určite by som to skúsila, najmä ak aj priateľ súhlasí a je ochotný niečo pre váš vzťah urobiť. Väčšina mužov poradne odmieta. Aspoň si nebudeš vyčítať, že ste to neskúsili. Držím palce.
Moj osobny nazor, mozno sa mylim, je, ze ak ide par do manzelskej poradne za ucelom rozhodnutia, ze kto je v prave, nema to vyznam.
Kazdy z paru ocakava, ze tomu druhemu bude povedane, ze sa ma zmenit.
A to ti mozem povedat aj zadarmo ja.
Rob to, co on ocakava a on nech robi, co ocakavas ty a poradnu vam netreba.
Alebo rob to, co ocakava on a zmier sa s tym, ze nedostanes to, co chces ty.
Proste stale tu zmenu musite vykonat vy a bude vam to neprijemne.
Otazka je, ci potrebujete radu, aka neprijemna zmena sa od kazdeho ocakava, alebo si to navzajom poviete.
Si ochotna sa zmenit?
moze pomoct, nemusi. vsetko zalezi od toho, ako velmi su vase vztahy rozvratene. sestra chodi momentalne, ale tam uz nepomoze asi nic. ak sa medzi vami nestalo nieco vazne, tak si myslim, ze to ma vyznam podstupit.