Polovička trávi viac času s inými ako so mnou

zuzulk
23. mar 2017

..uz nuda?Keď už viac času trávi polovička s inými ako somnou..Aj keď viem že musí koli práci ...ale mám pocit že sa stále ťahá inam ..Asi aj jeho samého to nebaví somnou ..😒..Ale neprizná sa k tomu ani🙄 neviem čo tu chcem napísať vlastne ..Trošku sa posťažovať 😨čo v takom vzťahu aj ja sa mam venovať iným ľuďom či ako 🙄

janickacrazy
23. mar 2017

@zuzulk No napísala si toho dosť málo, neviem, koľko máte rokov, ako dlho ste spolu, či spolu bývate, či máte deti. Ja som s manželom 9 rokov a nuda u nás rozhodne nehrozí, no máme 3 deti, takže máme o zábavu postarané. Manžel pracuje dlho, príde domov večer, takže sme radi, že sa vidíme, víkendy trávime spolu.

lintu
23. mar 2017

niekedy aj to venovanie sa iným ľuďom je prospešné... máš dostatočne vyplnený voľný čas? niektoré takéto depky vznikajú práve preto, lebo ľudia majú veľa času na rozmýšľanie a stíhajú i z ničoho urobiť niečo

dominika6
23. mar 2017

@zuzulk je rozdiel sa nudiť a je rozdiel neviesť spolu konverzáciu,lebo si nemáte čo povedať..a skončíte o debate o ničom dvoma vetami..
on ide radšej na pivo s kamošmi a ty rozmýšľaš nad nesmrtelnosťou chrústa doma..chodte von spolu..alebo partia..trávte viac času,spoločné zážitky vás spoja a debata pôjde plynulo..a zmizne aj nuda