..uz nuda?Keď už viac času trávi polovička s inými ako somnou..Aj keď viem že musí koli práci ...ale mám pocit že sa stále ťahá inam ..Asi aj jeho samého to nebaví somnou ..😒..Ale neprizná sa k tomu ani🙄 neviem čo tu chcem napísať vlastne ..Trošku sa posťažovať 😨čo v takom vzťahu aj ja sa mam venovať iným ľuďom či ako 🙄
niekedy aj to venovanie sa iným ľuďom je prospešné... máš dostatočne vyplnený voľný čas? niektoré takéto depky vznikajú práve preto, lebo ľudia majú veľa času na rozmýšľanie a stíhajú i z ničoho urobiť niečo
@zuzulk je rozdiel sa nudiť a je rozdiel neviesť spolu konverzáciu,lebo si nemáte čo povedať..a skončíte o debate o ničom dvoma vetami..
on ide radšej na pivo s kamošmi a ty rozmýšľaš nad nesmrtelnosťou chrústa doma..chodte von spolu..alebo partia..trávte viac času,spoločné zážitky vás spoja a debata pôjde plynulo..a zmizne aj nuda
@zuzulk No napísala si toho dosť málo, neviem, koľko máte rokov, ako dlho ste spolu, či spolu bývate, či máte deti. Ja som s manželom 9 rokov a nuda u nás rozhodne nehrozí, no máme 3 deti, takže máme o zábavu postarané. Manžel pracuje dlho, príde domov večer, takže sme radi, že sa vidíme, víkendy trávime spolu.