Polovička mi naznačuje, že som neprispôsobivá

11. dec 2023

Naskytla sa tu taká možnosť posunuť vzťah trocha vyššie....pre upresnenie ide o fakt , že moja polovička býva v byte po svojich starkých..ja bývam zatiaľ s rodinou. Ide o to,že byt v ktorom on býva a zrejme mu to tak vyhovuje je plný rodinnych vecí či už po starkych alebo rodicoch a reálne by som sa tam nemala kde "zložiť"...
Polovička mi naznačuje aka som neprisposobiva ale takéto bývanie mi fakt nepríde lákavé...a nemám chut investovaťm čas ,energiu , peniaze do niečoho čo nie je ani nase spoločné ...a tak mi príde lepšia varianta ostať žiť pri rodine. On v tom nepoiriadku problem nevidí iba ja som problém že sa nechcem presťahovať slovami že druhe zeny by boli rady.
Od spoločného bývania som očakávala budovanie niecoho kde sa obaja budeme cítiť dobre nie niečo kde som ja dotlačená....
Jednoducho nedávam energiu toho prostredia...a vzdy som len ja ta na vine...ako by ste to odkomunikovali druhej strane ?

kaktusik007
11. dec 2023

narovinu, asi 5x. Ak by som stale ja bola ta nevdacna a ze co by za to ine zeny dali ---- dovidenia, najdi si tu inu zenu, ja koncim.

domkakvet
11. dec 2023

Na zaciatok ti netreba vela veci a nemusis tam ani hned byvat, mozes tam ostat napriklad len na tyzden a mozno za ten cas zistis, ze problem je niekde uplne inde.

januska12323
11. dec 2023

Čo by iné ženy za to dali? A prečo tam nemá iné ženy? Nech sa páči môže hľadať.

cyberk
11. dec 2023

Vsak vyskusajte spolu byvat, nemusis si brat celu detsku izbu so sebou 🙈 vopred mu povedz, ze ak vam to bude klapat, chces vsetok bordel vypratat, prip. prerobit, a zariadit to spolocne, pricom mu das polovicku ceny bytu, nech ta da na list vlastnictva :D ak s tym nesuhlasi, tak si dajte papa alebo si kup svoj byt a nastahuj si tam ty jeho 😐

isis234
11. dec 2023

Nech si nájde tú vďačnú ženu. Od takého ďalekoooooo

jeennyv
12. dec 2023

Ja ta uplne chapem a viem si asi predstavit ako to tam vyzera…bohuzial nas teraz babka opustila a dedko ostal v byte plnom vsetkeho, babke vsetko trebalo atd atd a postupne teraz s dedkom to davame dokopy…ale ked to on nechce zmenit , jevto problem, ako dnes mat svoj byt je fakt vzacnost, ale nechiet ho zmenit pre rodinny, partnersky zivot…to je uz nejaky jeho problem