Dobrý večer prajem , prosím Vás je tu niekto kto má staršieho priateľa myslím o viac ako 5 rokov , moja rodina má v plane dať dokopy s mužom starším o 14 rokov . Mám 21r. Prosím Vás ako to vnímate ?
Ty žiješ niekde v Pakistane, keď ti rodina organizuje s kým budeš randiť?
@menonetreba7 zaujimave.. u nas v rodine sa planuju skor vylety, ci co sa bude cez vikend varit 😁
medzi nami je 8,5 ale neviem co ti tato informacia da 😁
@menonetreba7 ja mam manžela staršieho o 9 rok
@lucia851 len zrejme si si ho vybrala sama, nevybrali ti ho rodičia.
@menonetreba7 môj brat mal 23 keď si našiel slobodnú mamičku staršiu o 16 rokov. Dnes má brat 40, sú manželia a pre mňa ideálna dvojka. Ale našli sa sami. Nemyslím, že kvalitne a dlhodobo môže fungovať vzťah, ktorý je vynútený. Ale ak si svojprávna, tak nebudeš mať problém rodičom poďakovať za ponuku a zároveň vysvetliť, že partnera si nájdeš sama a vtedy keď ty uznáš za vhodné.
čo presne znamená "má v pláne dať dokopy?"
vydať kvôli majetku? odsťahovať ťa k nemu?
alebo len chcú, aby ste si zašli na kávu a spoznali sa?
@menonetreba7 no tak je otazka, aky je to muz a ako sa k takemuto vyberu stavias ty. Ak si TY s tym v pohode, tak ten rozdiel da sa - rozumej nie je to este vela, ale urcite casom budes citit (pre mna osobne privelky, ale pre moje zname castokrat v pohode)...
@pribinak ma.rozosmial ten Pakistan 😆 mojmu ujovy tiez baba zhanala zenu bolo to trapne a on si vzal o 9 rokov mladsiu..mala smolu uz nemohla byt s kamoskou rodina 😆 inak ked som bola decko no pubertiak matka ma vecne k niekomu tiskala.ze buduci zat ale ako dospelu by som jej asi svoje povedala 😄
@menonetreba7 a ty ho ,,chces?? ci ta chcu predat??? ci ako??
@menonetreba7 nehnevaj sa ale príde mi to že buď bývaš v Afrike alebo si nesvojprávna
@menonetreba7 vnimam to tak, ze sa ta chcu doma asi zbavit, asi im uz pridlho visis na krku...
tých 14 rokov nemusí byť až taký veľký problém, skôr to, že sa snaží tvoja rodina a nie ty môže byť vo vzťahu problémom