Pokec a vzťah

25. nov 2021

ja som tá ktorá chodila rada na pokec. muž sa to dozvedel. Chodila som tam sa odreagovať. Nikdy som neuvažovala že ho podvediem..aj keď ľakalo to. Viem že to bolo odomna hnusne,,,.písať si s inými chlapmi a meniť fotky..veď viete 😏
A môj začal chodiť von bezomna tak mi to robilo spoločnosť. Tak som bývala sama doma ,Kim on sa bavil s kamarátmi. Verím že mi odpustil ale mňa to mrzí teraz.
Chovala som sa ako nadržaná pubertiacka .
Celkovo aj tak naš vzťah po rokoch ochladilo.
Čo mám robiť poraďte

panelacikova
25. nov 2021

no nič. urobila si to, čo si považovala za normálne. tvoj chlap kašlal na teba a šiel radšej von s niekým, tak aj ty si si písala s niekým. no a čo? či ste mali sex cez kameru alebo? nemáš si čo vyčítať... kecala si rovnako, ako by si kecala s kamoškami. ak si však posielala nejakým cudzím chlapom svoje fotky a nebodaj odvážne, tak si blbá. to je všetko. tu ti už nik neporadí

autor
25. nov 2021

@panelacikova 👍ďakujem za odpoveď

ivangeline
25. nov 2021

No co dalej..budovat vztah,ktory mas. Navrhovat aktivity a travit spolu cas. ;) Poroznost venovat partnerovi.

laurika999
25. nov 2021

Chybu urobil aj Tvoj muž, mal sa ti viac venovať. Každý hľadá, čo mu chýba ... Tým sa ťa nezastávam, ale urobte za tým hrubú čiaru. A skúste začať "odznova" a lepšie. A tráviť spolu viac času, mať aktivity.

madeline1
25. nov 2021

Ved si si len pisala, nemala si zaujem sa zoznamovat. Potrebovala si spolocnost, bola si osamela. Nerobila si vpodstate nic zle, aj ked to nevyzeralo korektne voci tvojmu manzelovi, ked sa to dozvedel.

madeline1
25. nov 2021

@panelacikova a tak hadam jej na tych fotkach nebolo vidiet aj tvar a takych intimnych fotiek je na nete xy

moonlight1210
25. nov 2021

tu je chyba na oboch stranach.

obaja ste riesili nudu s partnerom obratenim sa do svojho vnutra. na svoje uspokojenie. tak sebecky.
on vyhladaval spolocnost kamosov, ty spolocnost na pokeci.
take daco cloveka nerozvija. nachvilu je to fajn, ale potom aj z toho ostava pocit stagnacie. navyse, ked sa objavi problem, clovek aj olutuje, ze tomu venoval tolko (strateneho) casu. lebo to bola taka pasivna zabava, nic mu to nedalo (dokonca obcas preto nieco strati).

ako ti povedali - najdite si spolocne zaujmy. spolocnu zabavu. ktoru mozete zdielat, mat spolocne temy, spolocny humor, spolocne ciele. popritom si nechajte aj svoje individualne zaujmy. aby ste mali pre partnera aj nieco ine, nepoznane, nove.
aby nedoslo zas do stavu, ze sa spolu nudite, lebo vsetko obaja viete (lebo ste to spolu zazili) a nemate si co nove povedat.

no a tie fotky - dufam, ze to nebolo nieco zbytocne pikantne, co ta moze strasit vo snoch. lebo ak ano, nikdy nevies, kde koho (aj po rokoch) stretnes, on ta spozna a vytiahne ich na teba najnevhodnejsim sposobom v najnevhodnejsej situacii.

panelacikova
25. nov 2021

@madeline1 to už vie len samotná autorka 😉

usla35
26. nov 2021

tu vidim problem aj u neho aj u teba, akcia vyvolava reakciu, keby on sa ti venoval ty by si nehladala nejaky zaujem, obdiv inde, podla mna je to akoze evidentne a musi sa nieco zmenit ak mate spolu dalej fungovat 🙂

renirv
26. nov 2021

Tak je to take, ze chapem co si mala robit, ked tvoj muz chodil von bez teba, ale ked uz s tym zacal, neskusala si sa ho spytat, ci sa nemozes pridat? Ako potom sa v principe niet co cudovat i ked chyba je na oboch stranach. Ale cas na napravu je stale 🙂

autor
26. nov 2021

@renirv pár krát ma volal ale potom už prestal..proste chlapi sú uťahovali so mňa čo tam robím ..atď ,a však jasné môj si ma nezastal .
Koľkokrát som bola s toho smutná že netravimw spolu čas aj mi prišlo do plačú ale môjho to vôbec nestalo . Ja keby chodím kade tade,neviem či by samu to lubilo .

autor
26. nov 2021

Dokonca má aj pár krát zhodil sám pred nimi . Cítila som sa strašne zle . Aj keď ma volal hnusne jeho kamarát po mene ,ten môj sa asi v tom vyžival. Neviem kde je chýba

roja01
27. dec 2021

V niektorych diskusiach s temou: mm si pise na pokece, bolo mozno az 90% zien z toho rozhorcenych a vela z nich navrhla rozchod. Zaujimave je, ze teraz je to tak 50 na 50.