Pohľad z druhej strany

2. sep 2021

Milé dámy, musím to napísať aspoň tú, keďže ako komentár k statusu som nestihla, lebo ho jeho autorka vymazala. Jedna sa o autorku Terezka2030 predtým denamir, kde už vo viac statusoch popísala na svojho manžela, odpísali ste jej, čo chcela počuť, bez toho aby ste vedeli pravdu a potom to celé odstránila. Možno si to prečítate niektoré, ktoré ste je to komentovali a radili. Takže, poznám jej manžela, o všetkom viem. Čo tak napísať pravdu, že si s manželom vedela heslá, odkedy boli spolu, ona mu chodila pravidelne do tel., on jej začal chodiť do tel až odkedy si začala písať s "kamarátom" správy, kde boli samé srdiečka a chýbaš mi a podobné a všetky správy mizli. Potom si pomenila heslá a bola vkuse na telefóne, kde si písala a volala s tým kamarátom. A manžel ju pýtal heslá, tak už bol tyran? A mu vykricala, keď si začala písať s tým kamarátom, že sa s ňou nebozkava a málo sexuje. A teraz keď to od nej chce, tak jej to vadí? A s tým kamarátom, čo písala, začala manžela pravidelne podvádzať. Trvalo to polrok. No odpustil jej neveru, vrátila sa k nemu, tak sa dohodli, že si budú zas vedieť heslá. A zas aj ona bola často na jeho telefóne, tak nech neklame, že ona jeho heslá nevie. A že jej mama robí zle. Tak sa jej nepáči, že s tým, čo podviedla manžela chodí na kávu a domov o jednej ráno. A teraz si zas pomenila heslá, lebo si pravidelne vypisuje s tým kamarátom a nechce, žeby to manžel čítal. Tak keď nemá čo skrývať prečo zas pomenila heslá? A toto, že má málo sexu s manželom tu už skôr spomínala, len pod iným menom. A zrazu jej vadí, že ho manžel chce? A čo tam v komentároch niekto spomínal, že pochybuje, že sa bude chcieť jej manžel starať o deti. Tak jej manžel sa o deti od mala stará, a aj čo ho podvádzala a pravidelne chodila po nociach domov, on bol s nimi. a tiež čo tu písala, či sa volajú susedia k rozvodu, tak čo má strach, žeby suseda nepovedala, že koľkokrát manžel na nočnej tak ten jej kamarát bol u vás doma do polnoci do jednej. A mi ukáž chlapa, ktorý doma robí aj veľa ženských prác- varí, perie, vešia prádlo, čistí kúpeľňu, záchod. Mi to tak príde, že kyda na neho, aby si ospravedlnila seba a svoje konanie.

mamamasama
2. sep 2021

A koho to zaujima? Ženská, ty si tiež dobre mimo.

anita6666
2. sep 2021

A toto píše vlastne kto? Keby nebolo tejto stránky,ja sa hádam ani nemám kde zabaviť.

fadama
2. sep 2021

@anita6666 😂😂

luccija
2. sep 2021

No svet je malý🙂

loginexistuje
2. sep 2021

denamir to bola ta hypochondricka ?

liljana
2. sep 2021

Manzel dosiel, bude zabava. 🙂 Pravda je ako vzdy niekde uprostred.

sandyan
2. sep 2021

Co mate vsetci pod 15???? Riesit taketo veci na internete,to sme ani na zakladnej nerobili...a co my mame s tym?

simsalabim
2. sep 2021

Ja zareagujem len na : "A mi ukáž chlapa, ktorý doma robí aj veľa ženských prác- varí, perie, vešia prádlo, čistí kúpeľňu, záchod." - Moj manzel to urobi bez problemov. A este aj kvaskuje 😉

stanulienkat
2. sep 2021

Tu to tak byva. Nejaka baba sa tu postazuje a slepicky jej daju za pravdu a lutuju ju. Chlapa zvozia pod ciernu zem, bez toho, aby poznali aj opacny pohlad a celu pravdu. A casto to byva veru inak, ako to prezentuju "ubohe a nestastne" zeny.

aduskatt
2. sep 2021

Aj môj bežne upratuje, kým ja varím......

moonlight1210
2. sep 2021

Vzdy je zaujimave vidiet aj druhu stranu.
Vidiet, co druha strana zamerne bagatelizuje, zamlcuje a co vypichuje.

Je to krasna studia toho, co sa zvycajne deje, ked niekto zacina neveru. Preco je tak lahke sa zalaskovat do niekoho, kto nam dava vytuzenu podporu, ked mu servirujeme len svoj pohlad.

A preco potom aj ten druhy vztah sa casom preklopi do rovnakej mizerie. Kedze v skutocnosti utekame sami pred sebou, svojimi chybami a nasledne ich veselo zopakujeme.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz