Pohádali sme sa a odišiel

10. aug 2024

Pisem zo zufalstva, prosim ak je niekto hore nech napise. Velmi sme sa s priatelom pohadali, odisiel odo mna/od nas.. mame male babatko. Necakala som to hadka bola kvoli drobnosti ale extremne sa to vystupnovalo vycital mi strasne veci.. ja som sa snazila aby sme boli stastni. Aby malo dietatko zdravu rodinu. Neskutocne placem neviem ako tuto noc prežijem

tundra
10. aug 2024

Musis to zvladnut,mas pre koho zit.Rano mudrejsie vecera.

domcik00
11. aug 2024

Hlavne sa ukladni myslí na malého a ver mi že určite sa to nejako napraví hlavu hore 🫶

betkaulicna
11. aug 2024

Hlavne vydržať do rána milá žena ❤️ máme tri deti a stalo sa nám to minulý október. Tiež to bolo nečakané. On vychladne a spolu vyriešite čo ďalej. Ver mi, viem že to nie je ľahké. Je to bolestné. Veľmi. Máš strach, si ubolená a máš malého človiečika ktorého potreby sa nevypnú len pre naše dospelácke starosti.. je toho veľa. Ale bude dobre. Či už tak alebo onak, ale bude ❤️

betkaulicna
11. aug 2024

Nenechal doma tablet alebo notebook, kde je prihlásený cez svoj e-mail? Ak áno, pozri Google mapy, mala by tam byť poloha a presuny (vieš, že je nažive). Možno ťa to upokojí 🙂

mijunik
11. aug 2024

Už si, dúfam, pokojnejšia. Aspoň o trošku… 🙏 Drž sa kvôli dieťatku, preňho si celý svet. Posielam Ti silu. 🍀

janinah
11. aug 2024

Už len to ,ze deti sa rodia priateľom a nie manželom o niečom napovedá,či sa to niekomu páči alebo nie,ale nejdem o tom rozvíjať debatu.
Autorka, kaša sa nikdy neje taka horúca...treba vychladnúť,všetko sa utrasie,ty sa hlavne ukludni,dieťa ťa potrebuje celú a silnú,nie vyrevanu trasucu trosku,lebo dáky chlap...
Sú aj oveľa horšie veci na svete ako dáka hádka ci rozchod.Hlavne nedoliezaj,nenatiskaj sa,on sa prejaví,či o vás stojí alebo nie.Nikoho nasilu nenanutis,aby žil v rodine a snažil sa ju budovať ak sám nechce.Daj tomu čas.

autor
11. aug 2024

Dakujem za povzbudenia ❤️ citala som ich aj v noci, pomohlo. Asi plati ze ta uplne najhorsia je prva noc. Rano uz bolo o kusocek lepsie. Snad kazde dalsie rano bude lepsie a lepsie.

h2
11. aug 2024

@janinah 🤦‍♀️ Akože keby bol manžel, tak by neodišiel?

janage
11. aug 2024

@janinah mojej kamoške sa manžel zbalil na Vianoce, so slovami, že on sa musí nájsť. Mali vtedy skolkara doma. Nevydavala sa tehotná ani na rýchlo. Dieťa už je dospelé. On sa pox rokoch zrejme našiel, ale už u úplne inej ženy a vystriedal ich niekoľko (nie súčasne)
Tiež si myslím, že manželstvo je lepšie, nie je však zárukou, že sa niečo také nestane a už vôbec si nemyslím,že situácia autorky má niečo spoločné s tým či je či nie je vydatá.

mojemenonikto
11. aug 2024

Toto bola prvá vaša väčšia hádka? Priprav sa na to, že hádky budú aj v budúcnosti. Podstatné je aby ste najmä po hádke dokázali k sebe nájsť znovu cestu, ospravedlniť sa a neriešiť neexistujúce krivdy. Ak sa to naučíte, tak to bude v pohode. Niekedy je taká hádka užitočná, dokáže vyčistiť atmosféru. Rýchla hádka je častokrát lepšia (ak sa samozrejme udobríte) ako dlhotrvajúce napätie.

autor
11. aug 2024

@mojemenonikto Prvá hadka po ktorej odišiel. Vrátil sa, niečo sme si povedali, vysvetlili, ale vo mne zostala taká pachuť toho, že po takej situácii sa zobral a odišiel ktovie kam, ktovie s kym, pričom ja som zostala sama v tej dusivej atmosfere s dieťaťom. Revala som, nevedela som či sa vráti, ale pritom som sa musela pozbierať a starať sa o malého. Ja som nemala možnosť len tak odísť a vypustiť paru ako on.. neviem sa cez to preniesť. Nie je to
fér..

mojemenonikto
11. aug 2024

Rozumiem. To sú presne tie krivdy o ktorých som písal. Takto mu to niekedy povedz, keď sa budete o tom rozprávať ako ste sa pohádali. Povedz mu, že ťa to ranilo a že nechceš aby po hádke odchádzal. Ale nevyčítaj mu to. A už vôbec si nemaľuj v duši, že bol s niekým a neviem čo robil.
Hádky patria k životu, ale aj hádať sa treba naučiť. Ak ťa miluje, tak to pochopí a ďalšia hádka, ktorá nevyhnutne príde nemusí byť až taká dramatická. Skúste možno pracovať na tom ako hádku neeskalovať, keď už nastane. Ako som písal, najhoršie je, keď sa ľudia takto začnú predháňať v tom kto je viac ukrivdený. To nikam nevedie.

domkakvet
12. aug 2024

Dolezite je aby ste sa nehadali pre blbosti, malickosti.