Ahojte, manžel s ktorým som iba 2 mesiace vydatá pracuje vo Francúzsku, včera sme sa strašne pohádali , lebo som mu ako trápna povedala že ku nedám syna do rúk, a ani meno nedám podľa neho ( som tehotná ) , a dneska si mal zablokoval úplne všade prerušil kontakt, neviem sa k nemu dostať chýba mi a viem že som urobila sprostost čo mám robiť keď mi chýba , myslíte že si ma odblokuje?
Ani sa mu necudujem
Jak malé deti. Výčitky a blokovanie,oduvanie. Radšej sa rozprávať ako zatato oduvat
@emisko555 a preco si mu povedala, ze mu nedas vlastneho syna do ruk? Sice si matka, ale pravo na to nemas. Nehnevaj sa na mna, ale ak si taka hystericka, tak sa mu velmi necudujem. Mala by si ho chvilku nechat tak a neobtazovat ho svojimi hadkami, nech sa mu o ulezi v hlave a hlavne tebe a ked sa umudris, s pokorou sa mu ospravedln a zapracuj na sebe, aby sa nieco take uz neopakovalo
aký si mala dôvod s tým menom začínať? správate sa ako hlúpe deti,obaja...ak by sa ti niečo stalo,tak on ani nezareaguje,lebo blok? hlúpi ste obaja,život je o inom
čo sa stalo, že si sa takto zachovala?
@emisko555 možno by bolo fajn napísať mu z nejakého iného čísla, ono vo výbuchu veľakrát povieme veci, čo nás potom mrzia, ale toto nie je len tvoja vina, ale obaja máte na tom svoj podiel viny, možno by som sa snažila mu vyjadriť, že chápem, že aj na neho je to moc, preto sa odviazal, ale že ty takéto veci nemusíš, že ti je ľúto ako si reagovala, ale máš strach a podobne, vyjadriť všetko 😉
teraz vychladni,jemu dopraj čas,nech si od teba oddýchne,počkaj ....a potom,ked sa odblokuje,tak váž slová....
Nie je to klasika? Ze ste sa spoznali pred par mesiacmi a bum tehotenstvo bez toho,ze by ste sa blizsie poznali?
ked mu hovoris take sprostosti, tak sa necuduj, ze ta zablokoval. Kludne ta moze opustit a najst si nejaku vyzretejsiu zenu.
@macekovam hovori z teba tvoje ego, presne kvoli tomu su problemy vo vztahoch. .
Obaja sa správate ako malé deti. Prepáč. Ale je to jeho dieťa rovnako ako tvoje. Ma naň rovnaké právo tak ako Ty.
Problémy sa neriešia oduvanim ale podľa možnosti chladnou hlavou a komunikáciou
Ste normálni obaja? Preoac za úprimnosť, ale akoby ste mali 10 rokov. Ste manželia 2 mesiace, on je preč, a ty mu povieš takú somarinu? Keď ti chyba, tak zrejme nemáte extra konflikty, že by si mu bránila "dat syna do rúk" a nedať meno po ňom, nuz ale hádam pred svadbou ste podpísali taky papier, kde už ste sa zhodli na mene, čiže neviem, čo chceš riešiť. A jeho reakcia, nuž tiež čisté decko.. Ako potom ozajstné problémy,aké prídu, chcete riešiť?Pre dobro všetkých sa skonsolidujte obaja a zamyslite sa nad tym
neboj sa, o pár dní si ťa odblokuje...😉
@deti95060810 vďaka 💜
a ty si daj prechádzku a oddych lebo nemáš právo mu nedat syna do ruk
to meno alebo priezvisko si rozmysli aby si nedostala len povinné vyživné 30€ ktoré musíš dostat a nič naviac dietatu nekupi
Manipuluje pockala by som
@lindusss2016 som s mužom od mojich 15...nepotrebujem radit😊.
Velmi zle si napísala prispevok. Napíš trochu kompletne co sa udialo, ze si takto reagovala. Lebo dôvod je dost podstatny, pretoze tvoju vyhrotenu reakciu tu ženy iba odsudia, nepoznajú dôvod.
To čo je za haluz? Ak ste manželia, tak priezvisko bude mať dieťa podľa toho, ako ste sa dohodli pri sobáši, či? Jaj, krstné meno. Tak s tým musia súhlasiť obaja rodičia. Obaja to podpisujú. Keď nebude súhlasiť, bude mať dieťa napísané v rodnom liste meno NEURČENE
@macekovam vydrzat spolu nie je vsetko, dolezite je, ci zijete v laske, harmonii a porozumeni a nechyba vam vasen
@emisko555
Ja ta chapem....ono si to asi urobila pod vplyvom hormonov,kedze si tehotna......nikto z nas nebol pri tom ked bol opity a co robil vtedy si nepisala.....asi vies preco si tak nezrelo skomentovala .... ja si myslim, ze reakcia na reakciu. Ak obaja lutujete....tak je fajn....aj ty aj on musite pochopit,ze to nemate ani jeden z vas niekedy jednoduche......skuste sa o tom porozpravat ked cas ukaze....
Bude este vela roznych situacii....
@emisko555 napis z ineho mobilu