Stalo sa to tak pred hodinou čo som sa pohádala s mamou neviem už sama ako ďalej nevie si uvedomiť že mi ubližuje a že ma to Bali a dávam jej to najavo taký spôsobom že od nej utekám a nechcem s ňou byť v kontakte no ona jak na priek ešte príde za mnou bože ..keby tu dneska neprišla nič stoho čo sa stalo by sa nestalo a nebolo by mi teraz tak blbo neviem sama ako ďalej či sa od nej vzďaľovať alebo. Jej to odpustiť aj keď to velmiy boli ona sa proste nezmení a viem ze to bude robiť stále ...musela som to tu napísať nemám sa o tom teraz s nikým porozprávať
@mina0202 Pises, ze jej to davas najavo svojim spravanim.
A neskusila si jej to povedat PRIAMO?
@pribinak
@zmrzlinka2021 povedala som jej to už veľa krát lenže ona nebere že aj ja môžem mát pravdu ona si myslí že keď je moja mama ta má pravdu len ona pred dvoma mesiacmi keďže môj muž pracuje s mojím otcom tak chodia spolu domov tá jeho zavolali aby im pomáhal proste otec po neho chodil každý deň o 10 rano a potom ho priniesol o 8 večer ale o mňa a o dcérku nemali žiadny záujem ani ju nevideli ono toho je strašne veľa veci okolo toho mňa najviac štve že býva odomno 6 km a dva mesiace od kedy sa muž s otcom vrátili do CZ tak moja mama ešte ani raz nebola pozrieť malú vôbec a zrazu dnecka prišla lebo sobotu majú prísť muži domov
@zirafienka ono toho ve veľmi veľa to by som ani nevedela začať nechcem klamať aj ja som jej ublížila ale ona už zo všetkým preháňa som jej povedala že som sa ich zdala a že bude najlepšie keď sa nebudeme stretávať pretože tak to sú len hádky do toho emócie plač to už je aj na man veľa nikda mi nedá za pravdu aj keď to azdy vidí že mám pravdu ja na všetko som sama a to ma tak štve
@mina0202 na jednej stane píšeš, že sa o teba nezaujímajú a na druhej tam ideš, aby si prišla zdeptaná, tak ako? Vadí ti, že mama nepríde za dcérkou, ale keď ideš k nej ty, tak je peklo. Vieš vlastne čo chceš? Veď sa nestretávaj, muž nech si nájde inú prácu a je to vyriešené.
Je to tak chaoticky napisane ze vobec neviem co chces... 🤨
Píšeš veľmi chaoticky, piate cez deviate, nedá sa z toho určiť o čo ide. Skus premyslieť, čo chceš povedať a používať čiarky, bodky, odseky, nie jednu dlhú vetu.
Mama ta urazila? Mieša sa ti do výchovy? Rozkazuje ti?
Prečo ste sa pohádali? Co bol problém? Raz píšeš ze nemaju záujem o malú, potom ze nechceš, aby tam vôbec chodila.
Zrejme si stále ešte nervózna, ale z toho "gulášu" skutočne sa nedá nijako ti poradiť..
Absolútne vôbec som to ani ja nepochopila, lebo skáčeš z jednej informácie do druhej, možno keby si to napísala normálnejšie by sme ti skôr vedeli poradiť.
Ja tomu prispevku vobec nechapem, mama chodi k tebe s malou a tebe to vadi? Si na vsetko sama - a vadi ti, ze chodi? Ved mas muza, ktory robi s tvojim otcom, tak snad nie si sama, len chlapi su v praci... prijdes mi mladucka, neista, nastvata na cely svet, ale mama je skutocne ten problem? To, ze sa clovek s mamou nezhodne vo vela veciach je normalne, treba sa bavit o fajn veciach "neutralnych" a je vsetko v poriadku, alebo poriadit spolu, ist sa spolu prejst, ked prijde alebo na vylet... to su fajn veci pre teba a aj pre dceru a bez hadok...
A čím ti ublížila?