Ja by som len bola zvedava ci sa aj vam take nieco stalo a ako to dkoncilo ci uz s vasej strany alebo priatelovej🙂 ,dakujem.
nie....nemám priateľa 🙂
hmmm....veľmi zaujímavá otázka ....tebe sa to stalo?...robíš štatistiku? ...nepredpokladám,že ak to niektorá z nás urobila že sa prizná na verejnom fóre 😉
nikdy by som nic take nespravila - so svojim manzelom som od 15tich rokov a nikdy som nemala chut vyskusat cosi ine...
A preco to UZ? to ako je treba? uz je na to cas, ci doba?
nie..nikdy a ani to nemam v plane.. 😕
nie, nikdy, nie som veriaca, ale hnusila by som sa sama sebe. Keď som vo vzťahu nespokojná, snežím sa to riešiť, keď to nešlo, riešila som to rozchodom, nie neverou. Jeden vzťah musí vo mne skončiť, doznieť, aby bol priestor na nový.. Inak milenec je človek, ktorý žene pomáha z problémov, do ktorých by sa nedostala, keby nemala milenca 😀
hmm podviedol ma priatel ja som nato prisla a tvariil sa ako keby sa nič nestalo tak ja od zlosti som isla za svojim kamatom a vasnivo sme sa bozkavali ale k nicomu inemu nedoslo, a potom som nakričala na byvaleho ze koniec tak neviem či som podviedla alebo nie 😒 ale to je jedno keby on niečo take neurobil ja nikdy ..... ale teraz som stastnne zadana a na take ani nepomyslim 🙂
ahoj dost odvazna otazka a nemyslim si ze by niektora mamicka napisala ano
Nechápem zmysel tejto otázky. Opýtaš sa bez bližších vysvetlení, načo a prečo to chceš vedieť. O sebe nenapíšeš, ale očakávaš, že druhé sa ti budú zdôverovať s dosť chúlostivou témou len tak. Čo tým vlastne sleduješ?
Nechcem sa tu nikoho dotknut ale vypada to tu ako keby len mužske pohlavie podvadzalo. Len na jedno ste zabudli že je to dane aj prírodou každý samec ma v pudoch rozmnožovať sa čo najviac co s najväčším počtom samíc chichi PS: je to myslene len ako sranda aby sa dakto neurazil
Preco uz?
JA som este nepodviedla nikoho ale podvedena som uz bola a dotycny za to trpko zaplatil 😠
bude to zniet blbo, ale podviedla som dvoch s tretim 😀 toto nie je vtip... Ale odkedy som vydata, tak nie 🙂
Teším sa na to, ako sa tu každá teraz bude hrať na svätú 😀 😀 😀 😀
uz uz sa chystam! 🙂
toto si myslela?
http://www.topky.sk/cl/13/1293137/Rodina-21--st...
Zase raz zábavná otázka, a ešte zábavnejšie odpovede, hneď je deň krajší 😀
Ja som nepodviedla, nebola podvedená a ten môj platí aj tak za všetko 😀
Zažila jsem si podvést, zažila jsem si být podvedená. Oba vztahy skončily. Znám tedy nevěru z obou stran. A jsem vděčná za tu zkušenost.
Proto doufám a věřím, že vztah s mým Mužem snad nikdy nebude ničím takovým poskvrněn, protože cítím, že právě On je ten pravý a že jsme spolu právě proto, že spolu máme být my dva.
skorej ma podviedol môj Ex (na moje narodeniny jednou pobehlicou z mesta a to my tvrdil že je chorý ale kamarát ho nechta bonzol 😀 ), keď ma byť u nás a oslavovať so mnou moju 18... no no už 🙂 ale vrátila som mu to po roku a pol, prv to bolo len také nezáväzné taky úlet no po mesiaci som pochopila že to je ten človek z ktorím chcem byť 😀 takže pre mňa je nevera známa aj z jednej aj z druhej strany 🙂 no svojho Matka ľúbim a nemám potrebu ho podvádzať pretože my dáva všetko čo potrebujem a preto to nemusím hľadať inde 🙂 😅 😀
Nie, nikdy.
nevera neexistuje, lebo potom je to uz dalsi vztah. a v povodnom nemate co robit. normalny ludia sa spravaju normalne a zodpovedne aj vo vztahu k druhym, na ktorych im zalezi.
nie, nepodviedla a skoncilo to dobre 😀
Podvadzam ho skoro kazdy den....ked mi vola, ze co robim, tak ja sedim za pocitacom a jemu vravim: " Zehlim" 😉
nie, necítim potrebu. Mám v ňom všetko. Priateľa , milenca, najlepšieho kamaráta, bútľavú vrbu, super kuchtíka, a už čoskoro budúceho otecka 🙂 tak na čo? asi nad dačím uvažuješ, ked kladieš takúto otázku... každopádne ak rozmýšlaš nad týmto, asi tvoj vzťah ak dáky máš nie je 100% . Hľadaj inde ale aktuálneho neťahaj za nos 😎
Podviedla a viackrat ...z cistej nudy, ked on bol zaneprazdneny 😀 ale vzdy som to na druhy den lutovala pretoze to nestalo za nic, ti chlapi nevedia poriahne pretiahnut babu, maju len silne reci 😅 takze som s tym prestala a radsej si pockam na toho mojho 🙂 no a neskoncilo to nijak lebo nie som krava a nepripustila som aby sa to dozvedel 😉
nepodviedla a nebola ani podvedena, ani mojimi ex a zatial ani mojim terajsim. Dufajme ze to tak aj zostane.. 😀
Fuuuha takáto otázka?? Niečo sa tým sleduje?? :D
Nie nikdy v zivote som svojho muza nepodviedla, a ani to nemám v pláne, pre troška zábavy, aby som stratila to, o čo som sa tak usilovala?? NIKDY! 🙂
A ked sa ma nahodou drahý opýta, či ho podvádzam, tak mám jasnú odpoved: Ano, s naším synom predsa! 😉
Nie, nikdy! Lebo ho milujem a chcem byt s nim!
Nie a ani sa nechystám. Nemám priateľa, mám manžela.
nie...a UŽ by som mala? 😅
PS: asi by si mala trošku preformulovať otázku...napr. podviedli ste niekedy svojho priateľa...?