Podviedla som v práci manžela. Stalo sa to aj vám?

simi69
9. okt 2015

Ahojte. Podviedla som v práci manžela ale už v tom nepokračujem. Manžel nieco tuší ale ja zatlkam. Píšem si aj z iními kolegami a zistila som že mi kontroluje správy. Poradte mám to tajiť alebo mám sa priznať čo bude lepšie.

kamilka1986
9. okt 2015

Nestalo a ani nestane kedze si svojho muza vazim!

romina1912
9. okt 2015

Podviedla si ho a pises si aj s inymi? 😕 neviem no, trosku na hlavu postavene, zatlkaj a pokracuj, co by si chcela pocut ? Myslim ze normalny milujuci partner nieco take neurobi

mamina_25
9. okt 2015

Nestalo sa to ani mne a ani sa mi nestane,pretoze svojho muza milujem a vazim si ho!A nikdy by som mu takto neublizila.

tominko2612
9. okt 2015

Neviem, ale nick si si vybrala velmi trefny
@simi69

tomiholjubavi
9. okt 2015

@simi69 su tri moznosti: 1. ked to budes tajit a dozvie sa to nahodou, bude to velky pruser. 2. ked sa mu priznas, jeho dovera voci tebe bude prec. 3. ked sa nepriznas, bude ta to tazit a budes sa musiet silno strazit, aby si sa nepreriekla, alebo nepovedala nieco, co by mohlo v konecnom dosledku vyniest pravdu na povrch...
najlepsia rada je take veci nerobit..alebo sa rozved, zostan solo a vyspi sa s kym chces (trebars aj so vsetkymi v robote 😉 a ked uz budes mat hormony skludnene a nebudes potrebovat nikomu vypisovat a s nikym dalsim mat sex, az potom si hladaj staly vztah. bez ironie a bez srandy. uplne vazne.

slnecnica174
9. okt 2015

Presne ako napisala ,,tomiholjubavi,, rozved sa, ked k tomuto inklinujes. Uplne neznasam podvadzanie, si ludia myslia, ze mozu mat doma partnera a trtkat sa s kym chcu, hrozne toto! 😠

maminkynafazulka
9. okt 2015

Stalo sa to aj vám?! akože vážne?! My si vieme svojich chlapov vážiť a nemáme za potrebu vypisovať s inými.. nie to ešte podviesť partnera.. ách "milujem" takéto ženy..

simi69
autor
9. okt 2015

@slnecnica174
Ja to nerobím stále stalo sa to len raz.

simi69
autor
9. okt 2015

@maminkynafazulka
Píšem si len ako kamarádka nič to zo sexom nemá spoločné

katka1981
9. okt 2015

@simi69, mne to pripomina titulok z casopisu Bravo Girl. Ja som lepsieho v praci nenasla a keby ma aj nieco lakalo, tak sa tomu vyhnem.

slnecnica174
9. okt 2015

@simi69 Ja som proste absolutne proti akemukolvek podvadzaniu. Mame takych chlapov ,,v okoli,,, ktori podvadzaju svoje manzelky a nie je to len jeden, je mi z toho fakt nagrc, ze sa toto deje. Nech sa kazdy trtka s kym chce, ale nepodvadza partnera.

tintini
9. okt 2015

pokracuj v tom,pis si s inymi,spavaj s nimi....dobry chlap si aj tak taku zenu nezasluzi...nic v zlom...ale nevera je pre mna NEPRIPuSTNA...

orsulka
9. okt 2015

zatlkať zatlkať zatlkat....nič iné ti totiž neostáva, ak je to tak, že sa to stalo len raz, a že to bol tvoj životný omyl. to je môj názor.

život je zvláštny a ja som sa v nom naučila riadiť sa heslom nikdy nehovor nikdy.

čo sa stalo už sa neodstane, v každom prípade Tvoje rozhodnutie ti môže rapídne zmeniť život.

miadi
9. okt 2015

robim pre mojho muza raz sme pokrstili kancelarsky stol...a tyzden ma bolel chrbat takze stacilo 😀 sex na pracovisku nie je pre kazdeho 🙂 no snad ti to stalo za to.Ja byt tvoj muz a zistim ze si bola neverna...tak dovi dopo..pre mna je nevera hnus dovod na rychly rozchod..ako si myslis ze to zoberie on?bude ta este chciet? ak chces ten vztah zachranit asi nema zmysel mu to hovorit.Ale skor sa skus snazit zistit preco si to urobila sak to zena ktora lubi neurobi...jedine zeby si bola piiiip...a v robote zachvilku budes za mega piiip... 😀 necitis sa tam trapne?iste to uz vsetci vedia..najdi si novu robotu a nedavaj svoje cislo kolegom..alebo sa rozved a potrtaj koho stretnes vybur sa a nikomu neublizis len sebe zivotom bez lasky a sexom bez zmyslu..ale aspon nebudes podvodnicka a klamarka..

emilia25
9. okt 2015

Podľa toho ako to pises si myslím ze toho vobec ani nelutujes.nuz asi ti to zstlksnie ide bez výčitiek a sa nečuduj ze ti kontroluje sms.nikdy by som to mužovi neurobila aj keby mal milión na ucte a zlsteho vtáka.a ani moj muz aj keby sa mu desať holych bsb ponúkslo.ale aj takýto ľudia musia byt co uz.

lajlilinka
9. okt 2015

Nestalo, lebo sa riadim heslom - nerob iným to, čo nechceš aby robili oni tebe...
Polož si otz. Čo by si ty urobila, ako by si sa cítila, keby si sa dozvedela, že ta manžel podviedol... ?
A to ze si pises s inými, akože načo? Prečo? Pitrebujes si niečo dokazovať? Chýba ti pocit ze si stále žiadaná?
Nerozumiem dnešnej dobe... Ale ľudstvo a spoločnosť ide do peknej prdele....

moonlight1210
9. okt 2015

@simi69 nic mu nehovorit a uz to nikdy nezopakovat.
je to tvoja kopa hnoja, nos si ju sama. preco by si ju mala hadzat na plecia manzelovi?
a kedze si ho zrejme podviedla amatersky a dost okato na to, aby si to vsimol, ze sa nieco stalo, tak ti neostava ine, ako dat tomu cas a dufat, ze raz na to zabudne a pomysli si, ze sa mu to len zdalo a nic sa nestalo.

a este sa modli, aby raz kolega v ramci nejakého vecierka, kde bude aj tvoj muz, sa mu neprisiel pochvalit, ze si bola, "hik", za hviezdu.

ak tvoje pisanie si s kolegami je cisto priatelske a nesperkujete si spravy sexualnym podtónom, a kvazipozyvanim, ci kvazisuhlasenim so sexom (v ramci podpichovania sa - to by si totiz mohol vylozit zle), tak neviem, aky je problem, ze by si ich manzel precital. okrem toho, ze je to neslusne, aby ti liezol do sprav.

natalym
9. okt 2015

Treba si premyslieť veci vopred. 😢 Ak niečo tuší, tak by som si to poriadne preverila a asi povedala, lepšie keď sa to dozvie od Teba ako od cudzích ľudí. No to si si fakt pomohla. ☹ Nezávidím.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubinko1506
9. okt 2015

Nie, nestalo sa mi to a manzelovi by som takto nikdy neublizila. Na to si ho prilis vazim a milujem ho.

badox
9. okt 2015

Myslim, ze odpoved by mala zalezat na tom co vlastne naozaj chces..
ad jednorazovka - ak muza milujes a naozaj si presvedcena ze sa to nezopakuje a chces s nim ostat - zatlkaj.. je to jedina moznost aby aj on ostal s tebou s doverou, samozrejme, pokial sa to neprevali z inej strany - to bude pruser. Kazdopadne priznanie dokaze prezit len silna osobnost a dovera je tak ci tak v prdeli. Ziadna firemna akcia, sluzobka a pod. uz nebude bez podozrenia.
ad pisanie s kolegami - blaznis? to naozaj neexistuje zmysluplnejsie travenie casu - napr. s manzelom, ak chces aby ti veril ze on je ten najdolezitejsi, treba preto aj nieco urobit a aby necital spravy - apropo, ked to robi uz ti neveri - zazila som si to v opacnom garde, ked si ex-priatel iba "pisal" s kolegynou - samozrejme ze spolu mali pomer
a neodpustim si ad vsetkym dokonalym manzelkam - nikdy nehovor nikdy...

bbroskynka
9. okt 2015

Kvôli čomu vlastne s manželom si? Podviesť si ho dokázala, tak mu aj pravdu do očí povedz. A nech sa on rozhodne, či s tebou chce byť aj naďalej, keď ty sa radšej venuješ kolegom v práci než jemu. Smutné.

victory06
9. okt 2015

naozaj nechcem moralizovat, ale asi by si mala najskor zrusit to vypisovanie s kolegami, aj ked len kamaratske. Zbytocne si vytvaras priestor pre dalsie "pochybenie". A aj ked z tvojej strany to vnimas len kamaratsky, nikdy nevies ako je na tom druha strana, a ci neocakava nieco viac. Mne by teda vobec nebolo prijemne, ak by si moj manzel pisal s kolegynami okrem cisto pracovnych sms. A preto mu to nebudem robit ani ja. A ver tomu, ze pocit ked sa nemusis obavat toho, ze zoberie tvoj telefon do ruky, lebo tam jednoducho nema co najst, je najlepsi na svete.

kikina84
9. okt 2015

@simi69 no ja pracujem v nemenovanej firme,kde je mlady kolektiv a na firemnych akciach sa to ku*ví jeden cez druhého..nerieši sa tam či niekto má ,alebo nemá manžela..a najlepšie je ked sa ma ešťe niekto v práci spýta, že prečo na tieto akcie nechodím 😀 ...no presne kvôli tomuto,nakoľko taketo chovanie je pod moju úroveň..Manzela milujem sme spolu vyse 11 rokov a nikdy by som ho nepodviedla,ani keby mal dotyčný zlatého ,,ftáka,, medzi nohami..preto aj toto je jedna z tém,ktoré nepochopím..prepáč 😖

step13
9. okt 2015

No dala si dobru temu akurat si nepochopila,ze ta tu ukamenuju niektore.Kazda ti napise ja milujem svojho manzela,nespravyla by som to atd.....nik nevie co bude za tyzden mesiac nikdy nehovor nikdy! Nokteme no ja by som sa priznala ver ze ak mu to nepovies budes stale nato mysliet a to bude strasne i ked tasko poedat ako to vezme no mne sa stalo to iste ale opacne mm si nasiel priznal sa a sme sa rozviedli on snou zacal zit a ja mam novu rodinu ties tu je tasko radit ale vies los ma kratke nohy 🙂

cverka
9. okt 2015

Podla mňa by mal o tom vedieť, vieš si predstaviť , že by on teba podviedol a vypisoval si s kolegynami.. u mňa zásadne platí, ak chcem niečo urobiť čo sa mi nezdá otočím si to a premyslím ako by som sa ja cítila keby som bola v jeho koži, či už ide o písanie s kamarátmi, kávičkovanie alebo stretávanie.. i keď som podla niekoho mladá šťanda, nikdy by som niečo také neurobila.. tak len tolko 🙂

mamulka211
9. okt 2015

sorry, ale medzi muzom a zenou priatelstvo, bez bocneho umyslu ,aspon jedneho zo zainteresovanych neexistuje. aj moj ex ma presviedcal, ze si pise s kamoskou uplne nevinne, ze ho ani nenapadne na nu mysliet inac, ako na kamaratku a ze on ma pravo mat aj kamaratky, az kym som mu na fb neprecitala spravy a len sa mi potvrdilo, ze to nevinne nikdy nebolo. Ak mas promiskuitne sklony, rozved sa a netrap chudaka manzela, ktory ma monogamne sklony. Rozved sa a kurvi sa od rana do vecera, kym sa nenasytis sexu a potom si najdi stabilneho partnera a vydaj sa a maj rodinu.

mamulka211
9. okt 2015

a ano priznaj sa, nech si muz cim skor zbali saky paky a odide od teba aj sam

orsulka
9. okt 2015

bože baby....prečo by sa mala hneď rozvádzať ???????????????

ved ani netušíte čo by na to povedal jej manžel....a možno by jej vedel odpustiť.....veď aj také v živote existuje !!!!

nyusika
9. okt 2015

jeeemine, to si nejaka/nejaky debo robi prdel. v poslednej dobe sa to tu hemzi novozalozenymi nickmi a prifajcenymi probmemami.