Zdravím, rad by som vedel nezávisle názory.
Takze, naše manželstvo trvá teraz 3 roky, mame dvoj ročného syna😍😍. Pracujem v zahraničí ale rok späť keď žena a syn bývali na slovensku a ja som chodil domov každý druhý víkend, mám podozrenie že má žena podviedla. Začalo to tak že známeho som musel poslat k nám domov , za ženou aby jej dal dokumenty na rodinne prídavky.. ( nieje podstatne)... a keď som sa o týždeň vrátil domov tak manželka hovorí že “ dal mi tie papiere a povedal že nejde ani ďalej dnu lebo by sa mna vrhol” obaja sme to akosi neriešili. Lebo dobrý známi....o mesiac neskôr podobná situácia.... volál som žene že príde ten istý človek okolo pol 9 vecer prinesie obálku. Je to známy nás oboch a kontakt na zenu som mu dal osobne. Poslal som si ešte pár SMS zo ženou chvíľu pred pol 9 vecer a zrazu mi prišla SMS od ženy že “ neboj nepoviem” 😳😳 cez SMS som napísal že to nemalo byt mne. Samozrejme do pol 10 žiadna odpoved na SMS,nadvihnutie telefonu, ani žena ani on. Dostal som SMS od ženy neskôr že už spí pri synovi. Nevedel som čo si myslieť. Po pol noci mi dvihol tel známy a hovoril že už je v robote, čo podľa času keď obaja nedvíhali dovtedy kým sa žena ozvala nemohol stihnúť. Na druhý deň som tlačil na zenu že čo to malo znamenať. A okamžite som cítil zahovaranie, a útok na mna. Známemu dal jedinú otázku že či mi nechce niečo povedať. A povedal že dal si zo ženou kávu cigu a trochu kecali.... keď som sa ho pýtal prečo má nedvíhali povedal že mu moja žena povedala že je pohadana so mnou tak že nemá náladu na mna.. pohadany sme ale neboli. A on nedvíhal preto lebo má nechcel naštvať že on je u mna dlhšie ako mal byt🤥🤥 Moja žena mi dala za pravdu az keď som jej povedal že viem že bol u nás dlhšie ako mal a to priamo od jeho.. Sama stále iba motala jedno cez druhé.. keď som prišiel domov bolo to za 3 dni od tohto incidentu tak sme mali taký sex ako nikdy predtým nakoľko som ju do takých praktik nútil aj ja a vždy tvrdila že orgazmus dosiahne iba orálne a tak to aj bolo medzi nami. No tu noc sa urobila sama keď bola hore na mne..... osobne si myslím že maly sex spolu. Vás názor???
@zuzanka.zuzu tých smajlíkov tam dal asi preto že toho syna ma rad.......
@sonicka96 takto pisu zeny a nie muzi
@zuzanka.zuzu ???? Prosím?? Nech je to kto chce, ale aj muži majú právo dať najavo že sú radi za svoje dieťa....
o co tu ide? hrame detektivku? ved v dnesnej dobe je taka technika. Doma namontuj mikro kameru, stiahni app na svoj mobil a vidis nazivo co robi v dome.
Uadlost sa stala rok dozadu. Tak co riesime ak nic medzitym?
Tak mne keby povedala, ze po nej chcel skocit, tak si to s nim vydiskutujem a neposielam ho tam druhykrat. To je prva vec. A po druhe, ak tvojej zene stacili dve kratke navstevy znameho (lebo znamy je len niekto, koho zbezne poznam) k tomu, aby s nim vliezla do postele, tak mas doma peknu ... Takze to by si mal vediet sam, za koho si sa zenil. Osobne si nvm predstavit, ze mam doma rocne dieta a vychrapem sa s prvym, co mi na dvere zaklope. Aspon podla mna teda normalna zena v tomto obdobi riesi uplne ine veci a o cudzich chlapov ani nezakopne. Ak si tak usudill len z toho, ze ti nedvihala, tak si paranoik. Ja pri malych detoch mam zvuky vacsinou vypnute a nedviham takmer nikdy a znamena to, ze sa venujem detom a nie muzom.
Udalost sa stala pred rokom. Ako spolu zijete odvtedy? Zmenilo sa nieco medzi vami? K comu ti pomoze toto hrabanie sa v minulosti? To, co si tu precitas, budu len reakcie na tvoju stranu verzie. Ludia vas nepoznaju, je im jedno ako sa vas vztah bude vyvijat dalej a ci svojim komentarom niekomu ublizia alebo nie. Mozno sa tu najdu taki co s tvojim nazorom budu aj suhlasit. A teba to mozno aj bude tesit, lebo konecne sa utvrdis v tom co si myslis. Ale aka je realna pravda? Co sa v ten den skutocne stalo, ti nepovie nikto z nas. Vedia to len ti dvaja. Ak si sa k pravde nedopatral doteraz a medzi tebou a tvojou zenou sa nic nezmenilo k horsiemu, naozaj by som sa v tom uz nehrabala. Predpokladam ze tuto cast ste uz nejako medzi sebou uzavreli. Je divne opat to vytahovat. Pozeraj sa dopredu, nie spat ☺
no vidíš, aspoň vidíš akého máš kamaráta... nabudúce si rozmysli koho pošleš za mm....
ale na druhej strane je to smutné...žeby tvojej mm nič nehovorila vernosť???
@jozo888 ja myslím že sex nebol. Vtedy. Ale očividne po ňom išla. Prečo by mu klamala že ste pohadani? To, že ti povedala, že "by sa na ňu vrhol" chcela aby si to vedel. Potrebuje sa cítiť obdivovaná, možno aj chce aby si žiarlil, možno aj mala nejaké horšie úmysly. Ale vtedy, na druhý raz asi ťažko. To robia len ku.vy prvej ligy 😀 a možno ešte vo filmoch 😜
@montemotherone tiez si myslim...
@zuzanka.zuzu no náhodou môj manžel takto píše stále, svoje city dáva najavo cez smajlíka
@zuzanka.zuzu naco zase toto domyslanie? Kazdy chlap je iny no a co moze tak pisat...NEGENERALIZOVAT
@lenkakravcova ty by si brala ok keby ta tvoj muz podvedie hlavne ze s tebou zostane? To co je za logiku prosim ta
Určite s nim nieco mala 😉
Je to rok do zadu tak prečo ta to trápi až teraz? 😅 Ps ak ste v nikdy predtým taký dobrý sex nemali mal by si známeho posielať častejšie s dokumentmi 😅
@lenkakravcova wau tak ja by som toto nikdy nebrala treba mat uctu k sebe 🙂
@dominika7990 ked sa tvoj chlap bude ucit na inej som zvedava ci budes tiez taka stastna :D
@dominika7990 Myslím, že téma vymyslená...registrácia teraz urobená....a ten štýl písania je presne ako @bezzivota.... neviem nájsť ostatné profily, ale tie príspevky píše ten istý chlap. @orkaaa Niektoré ženy sa tak zúfalo boja, že ostanú samé, že je im jedno, keby mal každý týždeň inú štetku :(
@cecilia68 aj som si myslela že je vymyslená preto som tak reagovala ;)
Možno to ona sama píše , má výčitky a myslí si že muž niečo tuší 😀 a my to máme vyriešiť 😂
@jozo888 ktory chlap dava po "mame syna" smajlika so srdieckami v ociach??? a ktory debil napise ze svoju manzelku NUTIL v sexe do nejakych praktik? vsak aj po znasilneni je muzova obhajoba "ona chcela" takze podobne zmyslanie voci manzelke si neviem predstavit... moj tip? si pubertiacka do 15r.