Podvedomá závisť

2. jún 2022

Ženy viete mi poradiť čo to vlastné je a ako sa s tým vysporiadať?🙂 Mám priateľa je rozvedený, ktorý má 3 deti a bol XXrokov v manželstve atď....Spolu máme dcéru a neviem prečo mávam taký pocit ale ide to samé od seba.. Vždy keď vidím, čítam nejaké príbehy žien či fotky mojich známych ktorí sú už roky vo vzťahu ako aj ich foto nostlagie keď boli mladý a teraz už starší tak vyvoláva to vo mne pocit že ja toto nemám s nikým dlhoročný vzťah atď atď.. Priateľ má 46 a ja 32 , máme spolu dobrý vzťah, žiadne hádky, priateľa ľúbim ale nechápem prečo ma pochyti takýto pocit...Moje predošlé vzťahy boli také že prvý bol 8-9rokov s alkoholikom s ktorým mám aj syna a po ňom nasledovali krátkodobé vzťahy kde som bola ako bankomat, Boxovacie vrece, opatrovateľka, jednorazovka

basska_b
2. jún 2022

Jooj, ja by som toto vobec neriesila, ze nie sme spolu od mladi... praveze taky mladucky studentsky vztah mi stal na nepevnych zakladoch a preto sa aj rozpadol. Velmi malo ludi je spolu od 18 ci menej rokov... my sme napr. na svadbu dali len sucasne fotky.... ja ked vidim foto nejakeho paru spred 15 rokov na maturitnom plese, tak si poviem, ze wow, dobri ste, ale ste jedni z mala 🙆‍♀️ ja mam tiez starsieho muza s 3 detmi, ale mame 2 spolocne deti a to je momentalne to, cim zijem a co riesim a co fotim...

luccija
2. jún 2022

A čo z toho budes mať, že si budeš pozerať staré fotografie a spomínať?🙂skôr si dávaj pozor, aby to nebol ďalší toxický vzťah.Ak je vzťah dobrý tes sa a netryzni sa nejakou minulosťou.To akokeby som ja napísala,že ľutujem, že som s mužom nechodila od 16 r a nezažila prvý sex, prvú dovolenku....

vilma7
2. jún 2022

Tak spomínaj sama na svoje obdobie...a oba na svoje. Málokto má v dnešnej dobe to šťastie že je s niekým od puberty až po starobu.
Ja som sa vydávala v 39, takže tiež nemôžeme na svoju mladosť spomínať spolu, ale to ma vôbec netrápi.
A ty spomínaj teda na vaše začiatky.

ewka9
2. jún 2022

Ja som zrejme jedna z mála..s manželom spolu chodíme cca od mojich 17 rokov🥰bola to láska ako z filmu, a teda verím že ešte stále je, aj keď už je ostrieľaná životom z každej strany😁 prišli deti, atď...som vďačná za všetko to krásne, ale necítim sa byť o nič viac výnimočná ako iné ženy, ktoré svoju osudovú lásku stretli neskôr..nezáleží na tom, koľko rokov spolu ste, ale ako ten spoločný čas využijete..ak máš pohodový vzťah, tak nerieš 🙂

nuci616
2. jún 2022

Čo ja viem netreba sa porovnávať s inými a už vôbec nie vzťahy, jednoducho niekto môže mať aj dlhoročný vzťah a nie je to ok, a niekto je spolu kratšie a klape im to lepšie 🙂 Každý má to svoje vieš ako 🙂

h2
2. jún 2022

2x som si to musela prečítať, či som správne pochopila, čo vlastne závidíš. Vôbec, ale vôbec sa tým netráp. Vieš, čo aspoň občas prebehne hlavou všetkým tým párom, čo sú spolu od teenagerského veku a nikoho iného nemali? Aké by to bolo s niekým iným. A v mnohých prípadoch to aj, bohužiaľ, dopadne tak, že jeden, alebo druhý zatúži po zmene. Veď aj tvoj priateľ je rozvedený. Zrejme sa ženil mladý. Áno, je veľa párov, ktoré sú spolu od mladosti a aj im to klape. Ale málo nie je ani tých, kde takýto vzťah stroskotal.

danica2711
2. jún 2022

no tak nemáš dlhoročné spomienky, a čo s tým chceš urobiť okrem toho, že sa neplodne zožieraš? V mladosti si zjavne vyberala zle, teraz sa ti, ako sa zdá, zadarilo konečne dobre, tak si to vychutnávaj a netráp sa niečím, čo aj tak nemôžeš zmeniť (a čo je navyše pre tvoj terajší život naprosto nepodstatné). Carpe diem

0kristina0
2. jún 2022

Vies z coho to prameni? Lebo si neni so svojim zivotom spokojna, budem uprimna, mas spackany zivot, mas 32 a za sebou zivot s alkoholikom, nasilnikom, momentalne mas dve deti s dvoma roznymi muzmi a z toho jednemu taha na 50 a ma este tri deti z predosleho vztahu. Prepac, ze to napisem ale CELE ZLE.

lealikk
2. jún 2022

po pravde neviem, preco ta take veci trapia ak je pravda, ze vas vztah je v poriadku, leda ze by to nebolo celkom tak, ako tu pises

autor
2. jún 2022

@0kristina0 🙄😶 Je to tak a neviem ako to zmeniť

melanta
2. jún 2022

Nijako to nezmeníš. Môžeš ale zmeniť svoj životný postoj. Máš dve dúfam zdravé detičky, máš momentálne muža, s ktorým ti je dobre. Prestaň žiť minulosťou. Ži v prítomnosti. Máš v nej aktuálne dosť na to, aby si žila spokojný a šťastný život.

autor
2. jún 2022

@melanta Vadí mi že vždy som si chcela povedať že aj ja z niekým dokážem vydržať žiť toľko rokov ako aj to že by mi raz niekto povedal po tých rokoch..Pozri ako sme spolu zostarli atď..

abcd432101
2. jún 2022

chápem ako sa cítiš, ja som si vždy myslela, že dožijem naveky s tým jediným, dokonca som mu hovorila, že musím zomrieť prvá, inak aj tak zomriem žiaľom za ním.....je to úplne inak..po 25 rokoch som sama, on niekde inde, nezomrela som😉, ale často na mňa príde taká spomienková nostalgia a fotky ani nepozerám..deti ako rástli, všeličo..lenže viem, že musím ísť ďalej, bolí ma zrada, aj asi vždy bude, ale viem, že budú aj iné pekné chvíle a príležitosti, len ich musím vidieť a prijať a žiť

aandrea9
2. jún 2022

Ako sa s tým vysporiadať? 🤔 Precitaj si poslednú vetu tvojho príspevku a predstav si samu seba, že v 50tke spomínaš pri niektorom z tých typkov na všetko, čo si s nimi zažila🤷‍♀️ Pekná predstava? Ty asi nevieš oceniť co máš 🤷‍♀️ ved o pár rokov budeš aj ty spomínať, čo si zažila s terajším partnerom.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz