Podvedie ma?

ahoj123
12. jan 2013

mamicky,chcem sa spytat na radu...som s priatelom tehotna a som doma na n,lenze on si ma nevsima,chodi si po vonku s kamosmi, na pivko a tak...vrchol vsetkeho je,ze dneska si siel s jeho sestrou a jej priatelom na disco.ked om saho pytala,ze ked sa male naodi ci budeme spolu chodit na disco,povedal,ze nie,co by sme tam robili,tam vraj chodia nezadani si uzivat,viem,ze jeho byvalu podvadzal,myslite ze sa mam niecoho bat??? :(

sympa1
12. jan 2013

jasne ze nie...budete spolu stastni az do smrti a budete mat este 4 deti .... 😖 alebo sa zbal a chod aj ty na diskošku a nemusis sa tu nudit

piacere
12. jan 2013

Mne napada len jedna otazka: naco ti je taky "chlap"?

ahoj123
autor
12. jan 2013

@sympa1 no jasnacka s tym bruskom a na pn na diskosku :D ale vdaka 🙂 si ma aspon rozosmiala

ahoj123
autor
12. jan 2013

@piacere zacinam nad tym aj ja uvazovat :(

cerez
12. jan 2013

Či sa máš niečoho báť? Na to musíš prísť sama. Ja sa ťa tiež spýtam, tvoj priateľ je nezadaný? Ak dobre čítam, máš priateľa, čakám s ním dieťa a on ako zadaný ide na diskotéku, kde chodia podľa neho len nezadaní si užívať. Tak čo tam teraz priateľ robí? Podľa neho - užíva si. Prepáč za moju priamosť a úprimnosť.

cat
12. jan 2013

a kolko máte rokov detičky?

macicky98
12. jan 2013

@cerez mas pravdu....

macicky98
12. jan 2013

ja by som mu tiez neverila...ved prene ako napisala cerez ,je nezadany,ak tam siel???

cerez
12. jan 2013

@macicky98 Ďakujem. Vidím, že máme rovnaký názor.

macicky98
12. jan 2013

@cerez hej hej uplne rovnaky 🙂

scrabble
12. jan 2013

@ahoj123 A to dietatko ste spolu planovali ci sa len tak zadarilo???? A rozhodnutie zit vedla seba ako partneri a nie ako manzelia bolo koho napad? Je to jednorazovy ulet z jeho strany alebo je taky stale?
Si slobodna mozes si robit co chces. Ze cakas dieta je pravdepodobne dovod preco sa tvoj partner sprava tak ako sa sprava. Mysli si asi ze mu uz nikam nezdrhnes. Ak mas kam ist tak odid a dokaz sebe aj jemu ze na to mas.
Alimenty bude platit aj ked spolu zit nebudete. A ty budes mat aspon klud a sancu stretnut niekoho normalneho.

ahoj123
autor
12. jan 2013

@cerez dakujem za upimnost

ahoj123
autor
12. jan 2013

@scrabble no dietatko sme neplanovali.to sa zadarilo...a svadbu mame naplanovanu na jesen....aj ja som nad tym uvazovala,ze preto sa tak sprava,som teraz tehotna,tak si asi mysli,ze mu nikam neuteciem...

lucinka2ho
12. jan 2013

@ahoj123 ahoj ahoj 🙂 ,ja sa riadim pravidlom urobil to raz spravi to znova,mozno si o mne myslite,ze som hlupa,ale ja by som asi neverila chlapovi,ktory si pocas vztahu vie uzit aj s inou.Ale tebe prajem,aby to nebol tvoj pripad a drzim ti palceky.

ahoj123
autor
12. jan 2013

@lucinka2ho no ved prave toho sa bojim,ze urobil to raz,urobi to znova :/

cerez
12. jan 2013

Ak si úlety robí teraz, bude ich robiť aj potom. Príchodom dieťatka sa vo vašom spoločnom živote veľa zmení. Je len na ňom, ako sa zhostí role otca. Budeš vyčerpaná z prebdených nocí a ver, že jeho pomoc budeš potrebovať. Ak s tým tvoj priateľ aspoň trocha počíta.

lucinka2ho
12. jan 2013

@ahoj123 Skus sa s nim o tom porozpravat a mozno ma nejaky problem,ktory riesi takto,ale je to od neho nezodpovedne nechavat ta samu doma.No neviem kolko ma rokov a neviem v akom si stadiu tehotenstva.

enigma7
12. jan 2013

Mojko zbal veci a utekaj od neho! Naco si robil s tebou dieta? Babenko je v brusku zatial ale co potom ked sa narodi? Potom bude tiez vymetaz disco to co je za chlapa. A na disco si nesiel zatancovat a vymienat pohlady tomu ver. Kruta realita

irriss
12. jan 2013

@ahoj123
znam jeden
"Identicky" pribeh...Zacal velkou laskou..pokracoval nekolika fackama...pribeh,ktery skoncil porodem bez otce, tehotnou milenkou a vybranim veskerych spolecnych penez z banky...a odchodem z porodnice v erarnim obleceni...a k jidlu jen mliko v prse... 😖

ahoj123
autor
12. jan 2013

@lucinka2ho on ma 25 a a ja som v 7 mesiaci

lubka1983
12. jan 2013

Baby ja neviem ale mam pocit ,ze sa to podoba a ze to je ta ista autorka ako pri teme MAM SA OBAVaT ZE MA PODVADZA?podla mna sa nudi.

ahoj123
autor
12. jan 2013

@enigma7 boze mas pravdu :( uplne mi je do placu

lilitela
12. jan 2013

@ahoj123 ano pravdepodobne ta podvedie ak to teda uz neurobil.

ahoj123
autor
12. jan 2013

@lubka1983 urcite nie...len som chcela nejaku radu tuto od mamiciek...

irriss
12. jan 2013

@lubka1983
ber to sportovne..ona se nudi, my taky..vzajemne si vypomuzem?? 😉 😀

p.s. prijde mi to TU uz dost drasticke,uz nevim cemu mam verit...mam strach sama ze sebe, ze zesmesnim nekoho, kdo si to nezaslouzi diky nekomu,kdo si to zaslouzil..

lucinka2ho
12. jan 2013

@ahoj123 no tak nepoznam ho,ale trocha rozumu by mal mat a urcite by mal byt zodpovednejsi a nie sa poflakovat ale starat sa o teba,ved nosis aj jeho dieta.A to zalezi aj ako sa jeho sestra k tebe sprava,ci by si on dovolil vlastne pred nou ta podviest.Ale zasa sa moze stat aj to,ze ani ona nepostrehne,ze ta podviedol.Vies toto vsetko zavisi od vela fatorov a ty si musis najviac rozumiet.Lebo ja neviem aka je u vas situacia,ci sa tak spraval aj predtym....ale jedno viem je to nefer voci tebe... ☹

enigma7
12. jan 2013

@ahoj123 netrap sa viem ze sa mi to lahko hovori ale stoji ti taky chlap pre plac mna ked ex podviedol vies co som urobila ziadne slzy len hnev.a nenavist cely byt som prevratila hore nohami a odisla! Toto je od neho nezodpivedne a ze buduci otec hamba mu nechat tehotnu samu doma moze sa cokolvek stat mal by byt pri tebe doma a nie sa flakat! Hajzlik jeden

ahoj123
autor
12. jan 2013

@irriss
@irriss keby som sa len nudila bolo mi super,ale bohuzial s anenudim,ale trapim :(

lubka1983
12. jan 2013

@irriss to to je lepsie nez telenovela,alebo jak kniha.toto vede skor pridem medzi Vas😉

cerez
12. jan 2013

@ahoj123 Prečo si nešla aj ty? Veď si tehotná, nie chorá.