Dobry den asi pre rokom a pol som odhalil manzelkinu neveru. Chodili sme k psychologovi. Ona to zrusila. Stale to nie je medzi nami v poriadku. Asi pred mesiacom som zacal mat pocit ze mi znovu neverna. Neviem sa z toho vysomarit. Dokaze mi niekto pomoct poradit?
ty nemas ziadnu znamost, priatelku? sks si niekoho zaujimaveho najst a vykompenzovat to sklamanie.
mam kamosa, ktory to takto riesil a pomohlo to a ziju v pohode.
zuzulik7: ked boli aj u psychologa, tak si myslis, ze sa spolu nerozpravali ? ;)))
dulius ja asi velmi neverim ze je to u tvojich znamych v poriadku.
nevera je tazke narusenie dovery.
ja si myslim, ze @dulius ma pravdu, riesili jej neveru "spravnym" sposobom, asi nepomohlo (aj ked mozno su to iba jeho domnienky, ktore mozno pripisat stratenej dovere... ale vacsinou ta intuicia nesklame ☹ ), najst si niekoho ineho znamena stat sa pre svojho terajsieho partnera bud vzacnejsim alebo cudzejsim...kazda jedna alternativa je vychodiskom z tejto situacie...bohuzial v tomto deti nehraju ulohu, ak si manzelia "nerozumeju", detom bude lepsie ak sa rozumne rozidu, alebo vratia k sebe.
@ferof7 a co tak sa o tom porozpravat s nou,....na vztah su vzdy dvaja a ak nieco neklape tak by sa mali nad tym zamysliet obaja, ze preco,.... domyslanie si nie je najlepsia vec...