Ahojte. Mam problem..bojim sa to niekomu povedat z rodiny aby partnera neodsudili. Je mi to aj trapne napisat. Obaja mame coskoro 30 a tato situacia mi pride z doby 16rocnych deti. Hladala som nieco na nasom pc. Byvame spolu a v historii som nasla pokec. Sokovalo ma to. Videla som jeho prihlasivacie meno. Par dni som vahala ale dnes isiel na doobedie do prace. Zalozila som si nick a napisala mu. Iba jemu. Pridala som si jeden rok aby som nebola napadna a hned som mu napisala. Zacal odpisovat. Zaklamal v mene,vo veku a kde byva povedal pravdu. Pytala som sa na vztah a povedal ze nikoho nema a nechce sa rozpravat o vztahoch. Vraj ma nepozna, tak preto. Okamzite sme sa bavili o sexe. Hrala som mu na strunu so svojimi predstavami lebo ho dokonale poznam. Myslela som si asi len :( za dve hodiny pisania sme sa skoro cely cas tocili pri sexe a nakoniec si vymenili fotky. Poslal mi naozaj svoju fotku a ja jrmu stiahnutu z netu. Pisal aka som krasna( dievca z foto, nie ja) ale tieto slova som si myslela ze hovori iba mne doma. Po dvoch hodinach navrhol stretnutie. Hned som napisala ktory den..lebo ma byt so mnou doma. Napisal ze to uz nieco ma a navrhol iny den. Samozrejme..v ten den mam byt v praci. Dnes som cely den preplakala, pretoze toto mi robil byvaly manzel. Vypisoval kamaratkam ako po nich tuzi a miluje ich a ja som to trpela iba kvoli mojim dievcatkam. Mame dve deti. Sme uz rozvedeni. S priatelom sme spolu o chvilu rok. O problemoch v mojom predchadzajucom vztahu vie. Nikdy som o priatelovi nezapochybovala. Tato situacia ma zrazila na kolena. A ja teraz drzim. Spi tu vedla mna. Milujem ho a nedokazem sa k nemu pritulit lebo musim mysliet na to ako o par dni pojde za dievcatom z fotky. Mam chut ho okamzite konfrontovat. Mala som na nho aj divne reci, co nechapal, ale nic som neprezradila. Je ku mne neskutoce mily. S mojimi detmi je ten najlepsi kamarat. Rozpravkovy vztah. Naozaj. Ani to nejdem opisovat aka som bola stastna, lebo teraz som iba sklamana. Nekonfrontujem ho iba preto, ze sa bojim ze by mi na to povedal ze to bola iba taka hra a ze by to bikdy neurobil. Ze by na stretnutie nesiel a iba zahanal nudu. A ja nechcem zit s tym, ze neviem co by spravil a nabuduce bude opatrnejsi. Historiu uz dnes pekne mazal..poslal mi fotku a aj tu vymazal. Neviem sa dost kontrolovat. Najradsej by som mu vsetko vykricala. Nie. Kricat nebudem. Len chcem vediet preco. Na druhej strane nemozem. Chcem prist na to stretnutie. Chcem vediet ci to zrusi a ako to vysvetli pripadne. Chcem vidiet jeho tvar ked na stretnutie pridem ja a chcem pocut vysvetlenie, kym si odpoved nedokaze dostatocne premysliet..vlastne vymysliet vyhovorku. Je mi jasne, ze aj napriek tomu ze to tak nechcem, v pripade ze pride na stretnutie je medzi nami koniec. Ale chcem pocut odpoved na otazku preco??? Preco??? To sa dnes pytam cely den. Vravi ze nikdy by nespravil nic co by nas ohrozilo. A spravi toto? Ja neviem. Bojim sa a neviem co mam robit. Nemozem spat uz par noci. Viem ze mi hned poviete od takeho chlapa prec. Ale aj v pripade ked sa chcel iba slovne pobavit na nete a nikdy neolanoval sa stretnut a aj to stretnutie zrusi? Poradte mi co spravit.. som zufala.
Asi by som šla na to stretnutie.......
Drzim ti palce!!!!musis zahrat herecku tym ze by si mu vsetko vykricala by ti nepomohlo urcite by povedal ze nemal v plane ist na rande...ale ked sa s tebou naozaj stretne bude vediet kolka bije a uvidis co bude..keby to stretnutie zrusil tak by som si s nim este pisala cez ten nick a uvidela by som...
Ta ista tema dva krat.Ale drzim palce isto pockaj ci pride na stretko ak ano je jasne ze tam siel stym ze bude sex a podviedol by ta finito....
rozid sa s nim.nema to cenu.
Je dost mozne, ze on na to stretnutie pride a bude sa z dialky pozerat, ci ona prisla. Mozno zo zvedavosti, mozno preto, aby neprisiel ako prvy. Ak budes stat v dialke aj ty, mozno ta zbada.
Je tu aj moznost, ze bude mat odvahu a postavi sa na dohodnute miesto ako prvy a vtedy by si ho mohla konfrontovat, co tam vlastne robi. Ale mohol by aj klamat.
Ja by som na tvojom mieste tam poslala nejaku kamosku, ktorej doverujes, dala jej kapucnu na hlavu, po nos sal..., aby sa ako tak podobala dievcatu na fotke. Vtedy by som stala niekde v dialke a ak sa stretnu, potom sa ukazat... Rozhodne sa teraz neprezrad. Ak si maze historiu na PC, je mozne, ze nieco tusi
Máš tu dve rovnaké témy!!!!
@petafida moja, choď pekne na stretnutie, vydrž to dovtedy a potom mu všetko šplechni do očí.A ver mi,ak je to schopný urobiť už teraz bude to robiť celý život.Poznám x mužov...Doma majú ženy a deti, majú v tom jasno - nechcú ich opustiť len občas si povyraziť s inými ženami.Doma ženy o ničom netušia ☹ Strašná doba
No ak by sa moj priatel aj "iba" bavil takymto sposobom, dost by to o nom vypovedalo.. Ako vravis, zabava to moze byt pre 16r chlapca, muz s ktorym planujes zivot a ma sa starat o tvoje dcery aby sa bavil takto prizemne? Nie, s takym by som cas nestracala.. Je vyborne, ze si na to prisla po roku, nie po 10 a dvoch dalsich spolocnych detoch..
Na tvojom mieste by som asi isla na stretnutie, aby sa nemohol vyhovorit.. Ale ak by ho zrusil, konfrontovala by som ho potom a neostala s nim.. Aj tak - myslis, ze mu mozes v buducnosti verit?
Je to samozrejme na tebe.. Drzim palce..
Ja sa tiez priklanam k tomu, poslat kamosku,a trochu to s nim na tom pokeci tahat,a nakoniec prec od neho,teda ,ked sa uz definitivne presvedcis ,ze ti je neverny.Naco ti je taky chlap?
Rozumiem soku, rozumiem iracionalnym myslienkam. Na ziadne stretnutie by som nesla, naco? To najdolezitejsie uz sa stalo, dovera zmizla, co si dokazes na stretnuti? Ak nepride, tak budes cela spokojna, ze ved co, len si pise na internete a pise ostatnym zenam, ze su krasne. No to si nemyslim.
Proste uz sa stalo, uz sa neodstane. Neviem, ci mu budes vediet niekedy este doverovat, obzvlast po doterajsich skusenostiach. Ja by som ho konfrontovala hned v ten den, asi nie krikom, ale len si vypytala dovod. Pocas toho, ako si bude balit veci samozrejme. Pre svoju vlastnu sebauctu neostavaj s takym clovekom. Obzvlast nie s detmi. K tvojim detom potrebujes zreleho partnera, otca a nie psychickeho pubertiaka, ktory si dokazuje svoje machovstvo na pokeci. Preboha, na pokeci. A este je aj taky hlupy, ze to robi tak, aby sa mu na to prislo.
Drzim palce.
Na zadne rande bych nesla..normalne bych s nim vyrazila dvere😈. Jsou proste veci ktere si partneri nedelaji....pokud se maji radi.
Prečo by mala ísť? Nech pako ide...a nech si čaká... ty si daj plusko a vytlač si z pokecu historiu vašich správ. Ak pride domov opýtaj sa ho že či ho mrzí že neprišla a šmar to pred neho ..
Ahojte. Prepacte, ze to tu mam dva krat. Nepoznam to tu este a ulozilo sa mi to vcera v rozpisanom stadiu. Nevedela som a neviem ako to nedokoncene zmazat. Ospravedlnujem sa.
Odpoved na otazku Preco? nikdy nedostanes. Co myslis, ze ti povie, ze som chuj co si nevie udrzat vt..a v gatiach? Alebo ti povie, ze sa s tebou v posteli nudi? Alebo, ze proste potrebuje k zivotu flirty a nezav)zny sex? Alebo ho to uz prestalo bavit a hlada si nahradu? Toto ti nepovie ziadny chlap a toboz nie takyto, co nema ani chrbtovu kost. Ak by som isla na stretko, tak len pre kluce od bytu 😀 Inak staci vytlacit historiu pokecu a vyrazit s nim dvere. Vies, nie je podstatne, preco to spravil, ale to, ze to spravil.
@dharmasanata no aby videla, ako sa zatvari a aby sa vyhla tomu, ako ju bude chciet presvedcit, ze o nic neslo.... ze si "len" pisal a ze by na to rande nikdy nesiel......
@petafida naozaj bolo nutne zakladat dve rovnake temy????
A asi to presne tak urobim.. Volno z prace uz mam vybavene. Ked nepojdem na stretnutie, moze mi povedat ze bol v praci a nikam nesiel. Nachytat ho treba priamo na mieste. Takze tam pojdem a ak to zrusi, budem sa tvarit ako mrtvy chrobak a pisat dalej. Skusim aj ked je to velmi velmi velmi tazke. Fakt neviem. Mozno ak ho zrusi sa ho hned spytam preco. Preco za nou nesiel ked jej to raz slubil a na co to bolo dobre, ze znicil bezvyhradnu doveru ktoru som k nemu mala. A ano mate pravdu. Snazim sa ho v sebe ospravedlnit, pretoze nechcem verit ze bol toho schopny ked vie, ze mi takto byvaly manzel ublizoval 10 rokov. Myslela som si ze som opatrna a ze som s niekym kto by mi nedokazal ublizit. A teraz je to rana..
@obsadenemeno
Uz som pisala,je to omylom a neviem to zmazat.
Ako už som písala v tej druhej téme, ktorú si založila, keď po roku vzťahu vymýšľa toto, čo bude robiť o 5,10,15 rokov? Keď sa začne naozaj nudiť?
Mne by toto stačilo ako dôvod ho poslať do riti a na stretnutie by som asi ísť nemusela, no ak chceš mať istotu, že by to spravil, choď tam.
za mna: uz ta podviedol, nepotrebujes ani ziadne schodzky ani nic ineho...uz to, ze ta cez net balil, klamal ti a vytahoval sexualne veci je pre mna podraz, nevera...
... a aby som tu sa hrala na detektiva orieska...ach...v mojom veku uz nieeeeeeeeee... uz v takom veku ako si ty by som chcela zreleho normalneho chlapa, nie nezreleho zakomplexovaneho bujaka...
takze kebyze ja som na tvojom mieste, tak sa s takym frajerom rozidem...
@petafida teraz som si docitala koniec ktory chyba v tej prvej teme.
Bud pripravena na to, ze odpoved "preco" ti na 99% neda. Tak to chodi. Bud ani sam nevie, lebo ho kontroloval vtak alebo ti nebude chciet ublizit ak tam nejaky dovod je alebo si sam pred sebou nepripusti, ze sa zachoval ako obycajny uboziak.
Opytaj sa tu na fore.....kto bol v podobnej situacii, nevie dodnes, ze PRECO? Lebo ani ten chlap to pravdepodobne nevie.
Jedina odpoved je: LEBO.
A keďže ako dôvod stretka je predpokladam sex...asi mu to doma chyba nepremýšľala si nad tým že si možno pochybila a nedostatočne sa mu venuješ? Ideš tu robiť scénku ako z filmu a mohli ste si to v kľudne doma vyrozprávať...neviem ale ženy tu len huckajú ostatné k takýmto činom...
@dharmasanata no ak mu chyba sex, nemal ON zacat debatu s nou na tuto temu v prvom rade?
Namiesto hladat to niekde inde....hlavne ked podla autorky je k nej extremne mily a vsetko se superperfektnajednicku v tom vztahu?
@dharmasanata No hej, teraz si to má ešte vyčítať. Toto nie je jej chyba, keď mal doma málo sexu, mal to riešiť najprv s ňou a nie na pokeci. NIČ nie je ospravedlnenie k nevere. Buď to riešim, alebo sa rozídem. Nie že budem hľadať inde a potom skuhrať že "ale ja som mal doma málo a tebe som to nepovedal, lebo...."
@obsadenemeno určite áno..ale možno sa aj pokúša len toto spomenuté v prispevku nebolo...nevieš ako to majú doma možno autorka ho odmieta dlhodobo...
@dharmasanata tak to by asi nepisala, ze ze ma rozpravkovy vztah....... nechce sa mi verit, ze ak je tak strasne zalubena a su spolu iba rok, ze by ho odmietala...... ved pockajme, mozno napise a vysvetli.
Kazdopadne ak mu chyba viac sexu, mal jej to povedat a nie hladat ho na pokeci.
@obsadenemeno rozprávkový v jej očiach môže byť v jeho nemusí 🙂 a sama si to možno neuvedomuje kvôli zaľúbenosti...a možno je fakt on pako čo mu nestači....
@dharmasanata a preto by mala na to rande ist a vidiet jeho reakciu..... to jej mozno da odpoved na niektore otazky, co sa jej prehanaju v hlave.....a jemu aspon spadne hrebienok
@petafida len tam pekne chod a urob vsetko preto aby si ho konfrontovala. Chlapi su hovada a keby si to neurobila, a priznala sa mu teraz, tak este on z teba urobi chuderu! Ze si ziarlivka a stihacka a on je len neviniatko a toto bola len hra! Alebo ti povie, ze on od zaciatku vedel ze si to ty a preto s tebou hral tuto hru (inak to ti moze povedat aj ked tam pride, ale neviem ci bude vediet tak rychlo a presvedcivo reagovat)
Chlapi su neskutocne hovada, ja som zazila nieco podobne s byvalym. Navonok upln neviniatko a realita - kurevnik.
@petafida ty už si dopredu rozhodnutá veriť akejkoľvek báchorke, ktorú ti natára... Tak akú radu očakávaš? Ak sa dospelý človek nudí, tak by mal byť schopný nájsť si nejakú zmysluplnú aktivitu, mohol ti z čistej lásky upiecť tortu alebo umyť okná, alebo si zdriemnuť, mohol zabiť čas miliónom iných aktivít, než honiť si ego na pokeci... Ale on si vybral tento spôsob... Tak veľa šťastia a pevné nervy... Lebo druhýkrát nie že to neurobí, len si dá lepší pozor.