Podvádza ma?

12. aug 2022

Potrebujem poradiť. Zijem s PRIATEĽOM v JEHO byte. Ano- nemam kam ísť. Lepsi scenár je, že ma nebije a nemame deti.
Stalo sa to že som si všimla, že sa chová inak. Vôbec sa nerozprávame, akýkoľvek moj pokus o rozhovor zlyhá na jeho jednoslovnych nekonkretnych odpovediach. Cele dni je prec, keď ma voľno trávi vo väčšinou vo vlastnej réžii. Kolegyna mu pise smsky. Nonstop ma nejake telefonáty. O mna zaujem nemá, nezaujima sa ako som sa mala v práci, čo som robila.. spýtala som sa ho či ma prestal lubit. Povedal že nie, ale že citi nekomfort. Že on nemá potrebu prejavovať lasku, že on to nikdy v sebe nemal a že preňho je prirodzene mat kamennú tvar
(Wtf? To pocujem za tri roky prvy krát) a že ja to od neho vyžadujem. A že keď sa chcem rozprávať mám mu začať hovorit, prečo by sa ma mal niečo pytat. 😟a že mna do toho nič nie je kto mu pise a kto mi vola, nie je povinný sa mi spovedať a takto.. ja som citlivejšia, ublížilo mi to. Čo mám robiť ? Nemam sa na koho obrátiť, mám zopár kamarátok a to je všetko.😣

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tomikejt
12. aug 2022

Nemáte deti, jednoduchý odchod. Ak pracuješ, jednoizbak zvládneš.

zorkahorka
12. aug 2022

Myslim,ze je uplne jedno,ci ta podvadza alebo nie. Taketo spravanie nie je ok, netolerovala by som ho

anjelicek26
12. aug 2022

Ved nazad k rodicom a hotovo... potom garzonka, porozhliadni sa po lepsej robote, ked to nevies zafinancovat... nema ta rad, viac vediet nepotrebujes...

liljana
12. aug 2022

Tento vlak uz odisiel, vas vztah je na konci. Kup si, prenajmi vlastny bytik, ako vsetci ostatni a odid. Vyhovorky, ze nemas kam ist, ti nepomozu. Ked nemas deti, da sa odist okamzite a hocikam.

pribinak
12. aug 2022

Prečo si s ním? Evidentne nemá o teba záujem. Si tam už len v úlohe gazdinky.

Ako to že nemáš kam ísť? Nemáš rodičov? Starých rodičov?
Nechodíš do práce a nedokážeš si prenajať ubytovňu, nejakú izbu v byte? Či garsónku?

Veď nemáš ešte 3 deti a 2 macky.

autor
12. aug 2022

@anjelicek26 rodičia mi zomreli. Piswm, že nemam nikoho.

pribinak
12. aug 2022

Máš zdravé ruky a nohy. Vieš si zarobiť a zaplatiť strechu nad hlavou. Mladá bezdetna, môžeš mat aj 2 prace

ninka99865
12. aug 2022

Sranda, dnes sú tu také témy, že prvého frajera som opisovala v debate nižšie, pri tomto mi napadol presne môj druhý frejer. Tiež mal kolegyňu, on si s ňou nonstop písal, volal, stretávali sa po práci, večer, ale ja som bola samozrejme ta sibnuta čo jej to vadí 😃 spoločný čas nula bodov, konverzácie žiadne, keď som nejakú začala bola som zlá, keď som bola ticho bola som zlá. A tak som mu jedného dňa povedala že končím a on že okej. Čiže to bolo viac ako jasne. A čo sa neudialo? Začal si aj oficiálne s tou kolegyňou, ktorá bola mimochodom vydatá 🙂
Myslím si, že niesi v úplne katastrofálnej situácii, áno rozchod zabolí aj nové začiatky sú ťažké, ale presne ako píšeš niesu tam deti, neboj nájdeš lepšieho ❤️

zonjushe
12. aug 2022

Nemas ani surodencov, inu rodinu?Po rodicoch si nezdedila absolutne nic, ze musis ostavat s takym debilom?Koniec koncov aj keby si ostala bez akehokolvek majetku, ved hadam pracujes a na mininalne zdielany podnajom budes mat prostriedky..tento “vztah” ta len obera o energiu, vzchop sa a zi si svoj zivot inde a bez neho..

zmrzlinka2021
12. aug 2022

A prečo sa s ním nerozides, keď počas chodenia vidia, že to nemá budúcnosť?

daniela2202
12. aug 2022

Toto nie je láska

danyelia
12. aug 2022

Ahoj, no aj keď Ťa zatiaľ nepodvádza, vyzerá to tak, že to k tomu smeruje 😏

stanulienkat
12. aug 2022

Ja si myslím, že je to Troll. Posledné týždne sa to tu rozmohlo s takýmito, ako cez kopirák rovnakými témami. Ona u chlapa, lebo nemá kam ísť ,celá rodina jej vymrela, nemá kamarátky, nemá nič.... a hlavne žiadne riešenie nebude dobré . Co má robiť? A šup šup sem s vášnivými príspevkami.😄

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaskolka
12. aug 2022

Čiže tetaz budeš s nim do smrti(alebo kým ta on nepošle preč) lebo nemáš nikoho iného? Takže sa necháš podvádzať, robiť zo seba dobrý deň, a ponizovat? Lebo "nemáš kam ísť?"
Nie ste manželia, nemáte deti nijake záväzky, ty máš prácu, tak to nie je ze nemám, kam ísť. Ale nechcem nikam ísť "

lennaa
12. aug 2022

Radsej by som odisla, aj ked nemam kam ist, nejaky podnajom sa najde, ale v takomto vztahu by som nezostavala. Je to utrpenie.

sasa1310
12. aug 2022

vrátiť sa tam odkiaľ si prišla....

amiaja
12. aug 2022

Odist... on ta nelubi. Prenajat garsonku alebo len izbu a skoncit to. Pride lepsi

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mandzula
12. aug 2022

Podvadza, nepodvadza, to je v tvojom pripade v zasade uplne jedno, kedze ta ma evidentne na haku.

gabika0825
12. aug 2022

Nechápem… ešte povedz že máš okolo 25r. A to už vôbec nepochopím. Ak to je takto tak sa zober, najdi si niečo na bývanie (aspoň zatiaľ) dá sa nájsť aj lacnejšie keď tak zdieľaný byt, (akurát to riesila moja kamarátka teraz a našla za dobrú cenu), teraz je strašne veľa ponúk. S takým idiotom ny som nemohla byt ani sekundu

au1994
13. aug 2022

Odsťahovať sa. Tú lásku, ktorú vraj nie je zvyknutý prejavovať, už pravdepodobne prejavuje kolegyni a iba čaká, kým ty odídeš sama od seba, lebo je zbabelec rozísť sa s tebou a povedať ti úprimne a narovinu, že má inú.