Podrazila ma?

16. sep 2022

Mala som jednu dobru kamaratku, všetko sme spolu zdieľali. Ja mám 25rokov, kamaratka 23. Nastúpila teraz na VŠ (denne) ja idem na tu istú VŠ ale externe, lebo pracujem, ona nie. A už druhý krát keď sme mali ísť spolu von, sla so spolužiačkami.
Ani mi nenapisala že to neplatí, keby jej nenapíšem po dvoch hodinách od dohody že vtedy pojdeme, že či to platí. A ona že nie, sla som so spolužiakmi. Je aj v nejakej triednej skupine, vraj stalkovala nejakú babu čo bude s nami v triede aby ju tam pridala. Mna tam ta moja kamoska tiež mohla pridať, však sme kamarátky už 7rokov, ale nepridala. Síce o to mi nejde, ale o princíp. Čo s ňou? Je mi to luto..

roja01
16. sep 2022

Kludne jej napis, ci si nemohla ist s nimi? Aj tebe by sa hodili nove znamosti a nove informacie. Napis kamoske otvorene, ze si sa pripravovala na dohodnute stretnutie a tesila si sa nan.
Neboj, nie je to vnucovanie, ved ste kamosky 7r, nejaka otvorenost musi byt.

dzulli1980
16. sep 2022

Neobhajujem ju, nezachovala sa dobre, mala stretnutie zrušiť ... no na druhej strane je to tak nejak prirodzené, že bude chodiť so spolužiačkami ... riešia rovnaké problémy, čo sa školy týka, internátu, spolužiakov atď. ...

janetinka27
16. sep 2022

nepovedala by som, ze je to podraz, mozno skor strata zaujmu, ma novy kolektiv

autor
16. sep 2022

@dzulli1980 veď ja jej to nezazlievam, skôr ide o to, že sme sa dohodli a keď jej prišlo niečo lepsie, ani nenapíše že to neplatí… keby napise aspoň “ahoj, dnešok ruším mame stretnutie so spolužiakmi” ale hra mŕtveho chrobáka. A pritom do tej triedy budem chodiť aj ja 😂mne príde takéto chovanie zvlastne, neviem no😊

autor
16. sep 2022

@janetinka27 Ano, podraz je silne slovo. 😊

radanna11
16. sep 2022

Ja len k tej skupine a tomu ja som externistka my mame svoju skupinu a denný majú svoju, my mame takmer všetko iné ako denný,zadania , seminárky , prednášky všetko.
Ja študujem už 5 rokov externe a nikdy sme s dennými nič nemali , to je úplne odlišne štúdium

marca12
16. sep 2022

Zachovala sa zvlastne,co je na tom,ze by si isla s nimi,kludne ta mohla pozvat a mohla si sa pridat k nim.

barborachors
16. sep 2022

Uz ta nepotrebuje... postupne ta vysadza zo svojho zivota. Ma novu partiu a ty sa jej tam proste nehodis, to su take povahy... nie kazde kamaratstvo pretrva veky.