Podozrenie na manželovu neveru

werocka67
10. jan 2017

Chcela by som vediet,ze ako by ste reagovali nato ,keby ste mali podozrenie na manzelovu neveru.A potom by ste nasli v jeho zamknutom telefone ako mu ta zena poslala video,ze ho lubi.heslo nebolo tazke zistit.Nepovedaala som mu to ,lebo viem ,ze bude zatlkat a pravdu mi nepovie a aspon tak mozem natuknut do jeho telefonu.Neviem ci rozmyslam spravne.Alebo mu to mam povedat?Ale viem ,ze tym vznikne velke peklo a sprosta aj tak ostanem nakoniec ja.

miuska99
10. jan 2017

@werocka67 no ja by som mu to určite hneď povedala a ak je to pravda, nebola by som ďalej s chlapom, čo ma podvádza...

petkoemmka
10. jan 2017

Ešte sa nepriznávaj ze to vieš ,počkaj si na správný čas

miuska99
10. jan 2017

@petkoemmka a načo má čakať ?

helen4
10. jan 2017

@werocka67 tak mu to nehovor, uz si si sama odpovedala,...ze bude peklo,...nevies ci ju aj on chce!

phillippa
10. jan 2017

Dôverne poznám....cim všetkým som počas 2 rokov presla neprajem nikomu.....ak si budeš chcieť popisat mozes aj IP.....z mojej skúsenosti ti radím ver vlastnej intuícii, urcite sa nemýli.

wolfgirl
10. jan 2017

Ja by som mu ten telefon otrieskala o hlavu...

missdiva
10. jan 2017

@werocka67 V prvom rade, si premysli co chces robit dalej. Ak sa rozidete, kto z vas odide z domu/bytu? Ak si to ty, kam pojdes.
Tvarit sa, ze o nevere nevies sa neda donekonecna, cim skor to s nim vyriesis tym skor sa ti ulavi. Pri konfrontacii by som mu s kludom povedala, ze viem o tom, ze ma podvadza a povedala by som mu dalsi postup (ak mate deti bude to zlozitejsie).
Rataj s tym, ze s najvacsou pravdepodobnostou ti povie, ze si prehnane ziarliva a nic sa medzi nimi nestalo 🙄. Ak vie dobre klamat, zatklal by aj keby si ich pri tom pristihla, takze sa nespoliehaj na to co ti povie, vychadzaj z dokazov, ktore si nasla (myslim, pred tebou samou, jemu nie si povinna vysvetlovat ako si na to prisla). Ak ti chyba istota, ze ta podvadza este mu to nehovor a predtym si to over. Ale mne osobne by video kde muzovi zena hovori ako ho miluje stacilo (podla mna to nie je vec, ktoru posle, zena, ktora s muzom len nezavazne flirtuje)...

moonlight1210
10. jan 2017

@werocka67 ked sa mu vies dostat do telefonu a nechces byt za blbu, ked bude zapierat, tak preco si to video nepreposles alebo nenatocis na svoj telefon?

cucuska
10. jan 2017

@werocka67 mam to za sebou už som 7 rokov šťastne rozvedená. Ale je to na tebe, nie každý vie reagovať rovnako.
ale over si to aby si mala istotu v rukách a presne bude zapierať.

Drž sa

kvetinkovamama
10. jan 2017

@werocka67 No asi ťa podvádza,ale možno aj nie. Keď chceš vedieť pravdu,tlač na ňho a buď prefíkaná až kým nezistíš na čom si. Avšak skopírujem to čo som napísala do inej diskusie: po tom čo som zistila neveru u môjho muža,som sa rozprávala s viacerými mužmi čo sa mi priznali že podviedli či bývalú či terajšiu, či len tak raz,dva krát alebo trvalejšie. A proste som si uvedomila že muži nevnímajú neveru tak ako my. Buď chcú len na chvíľu zabudnúť na problémy,alebo si chcú niečo dokázať a tak,poznáme to. Ale že napriek tomu to často robia s myšlienkami že chcú byť s tou svojou ženou,prípadne sa po chvíľkovom úlete k takému názoru dopracujú.Proste tak sa mi vidí,že sa treba akotak zmieriť s tým že nás muži nakoniec raz podvedú.či je to dobrák či surovec...samozrejme,že žiadna to nechce a samozrejme,že existujú výnimky. Ale je lepšie nebať tú neveru ako nejaký definitívny koniec. Ja som sa teda k takému názoru dopracovala po mnohých rôznych skúsenostiach. A môjmu som to bola ochotná odpustiť(aj keď vždy som vravela,že neveru neodpustím) ale bolo tam viac ďaľších vecí,prečo sme sa rozhodli,že sa k sebe zatiaľ nevrátime

ladygina
10. jan 2017

@werocka67 išla by som na neho jemne ale určite by som sa ho na to spýtala. Možno by som na rovinu nepovedala že som študovala jeho telefón ale nejakými oblukami že sa divno správa a že si si všimla nejaké správy a tak

threetail
10. jan 2017

Neudržíš to v sebe, využi výhodu, že "nevie, že vieš" a premysli si čo a ako ďalej. Myslím aj alternatívy, že ak bude chcieť aby si odpustila či to dokážeš a dáš mu ešte jednu šancu... Príprav sa na všetko a rieš to až potom. Ale zbytočne to neodkladaj. Skôr či neskôr sa aj tak neudržíš a povieš mu to všetko.
A osobne by ma viac nasralo ak by to dopadlo ako píšeš: zo mňa by robil hlupaňu čo si vymýšľa somariny a zatĺkal by pravdu. To už by šancu nedostal.

Jeden môj bývalý (boli sme spolu tri mesiace ani by som to nedefinovala ako reálny vzťah) mi potom, čo som mu oznámila, že VIEM, že ma podvádza so svojou ex a ešte som mu aj podrobne popísala čo spolu robili oznámil, že mám bujnú fantáziu a mala by som písať knihy 🙂

Nikdy som nepochopila prečo si chlapi myslia, že ak nedáš rukolapný dôkaz o nevere, tak aj napriek tomu, že podviedli sa môžu tváriť, že skutok sa nestal a netreba sa o tom baviť kým žena nepríde pomaly s fotkami in flagranti.

nitusiak
10. jan 2017

Prepáč, že to vyznie hrozne, ale za sprostú už si. A to preto, že ťa podvádzajú, myslia si, že o tom nevieš, že aká si naivná a hlúpa. O čo väčšie peklo by vzniklo? Veď už teraz máš vo vnútri bolesť, rozhodne by som mu to narovinu povedala. Buď silná, stoj si za svojim. Poznám veľa podobných príkladov a sú stále spolu. Neviem, či by som ostala s ním, to záleží ako veľmi ho miluješ alebo bez neho. Každopádne nenechaj po sebe šliapať. Neprižmur oči len preto, že čo ak. Stále budeš mať pochybnosti a nezodpovedané otázky. Na všetko ti odpovie jedine on. Tak otvor ústa a pýtaj sa. Na všetko. NA všetky prečo..Inak budeš stále obviňovať seba..No uvedom si, že to on je ten chudák, že stratí všetko pre "ženskú", ktorá nema zábrany a s takou, ktorá rovnako ako teba, odíde za iným a ublíži inej..

hivanik
10. jan 2017

@threetail Lebo sa drzia slov znameho sexuologa- zatlkat, zatlkat.....

jarkra
10. jan 2017

Muži su dost sebecki podľa mna. Mne moj este stale manzel pred rokom povedal, ze sa so mnou neda vydrzat doma a chce sa odstahovat. Bola som totiz nestastna z toho, ako sa ku mne po prevaleni ročnej nevery spraval. Doma ziadna komunikacia, na vikendy som mala chodit s detmi sama, on ostaval v meste, kde zijeme. Tak som ho poziadala, nech poda ziadost o rozvod. O on mi na to povedal, ze co vystrajam a hned sa chcem rozvadzat. On sa chce vraj len odstahovat aby sa uistil, ze nechce so mnou zit. Hned nato si zacal vybavovat hypoteku a stavat dom. Este stale ziadost o rozvod nepodal a to uplynul uz rok odkedy prisiel s uzasnym napadom odstahovat sa. A podvadzal ma pritom viac ako rok s kolegynou, ktorej rok sluboval, ze sa so mnou rozvedie. A ja truba som rok nic netusila a doma sa starala o rok a pol male dieta a samozrejme popri tom pracovala na pol uvazku aby sme sa mali lepsie.

xeniii
10. jan 2017

Toto keby som zistila tak to riešim hneď a zaraz a vôbec ma nebude zaujímať že ma bude obviňovať že mu neverím a lustrujem telefón. Keby to žena nepovažovala za dôležité nemala nejaké vážne podozrenie tak to neurobí...aspoň teda u mňa je to tak

mihula
10. jan 2017

@werocka6 preposli si to do svojho mobilu-a pekne mu to ukaž

hivanik
10. jan 2017

@jarkra Namiesto toho aby sa snazil minimalne poziadat o odpustenie tak este hladal chybu v tebe. No bodaj by nie ked takto pekne sa mu tu bokovku podarilo tajit. Obdivujem zeny, ktore zvladnu takuto situaciu bez psych.ujmy.

lenkabonk
10. jan 2017

Mozno sa tato metoda nebude kazdemu pacit,ALE ja sa drzim tohto : Ak ti tvoj priatel/manzel povie nieco co ta rani povedz mu aby to dal na papier a pokial ten papier nebude schopny dat precitat svojej mame a svojej dcere tak si moze byt isty ze spravil chybu ... ja by som si video preposlala na mail a ukazala svokre so slovami : nech toto vysvetli vam a ako by ste sa vy zachovali tak sa zachovam.aj ja ... **** viem ze vela z vas bude pisat ze tieto veci sa.preberaju medzi manzelmi, ale nezabudajte ze chlap ktory naozaj podvadza uz uctu k svojej manzelke nema a preto jej nema preco neklamat...jediny ku komu ma.uctu su jeho rodicia...

phillippa
10. jan 2017

@hivanik také ženy neexistujú ak to niektorá tvrdi ze ju to nemrzi, neboli, ze nemala chuť ho zabiť klame 😉

sykorkauhliarka
10. jan 2017

@jarkra preco nepodas o rozvod ty ?

phillippa
10. jan 2017

@hivanik
@jarkra tebe mal ist ten komentár na margo žien bez ujmy

jankalukasova
10. jan 2017

nuž ja by som sa asi zobrala a šla niekam preč.. aspoň dočasne.. a keď by mi volal, tak by som mu obratom poslala to video čo som našla v jeho mobile. ALE najprv si zváž čo chceš vlastne robiť, či mu to vieš alebo nevieš odpustiť.... A ešte jedna vec. To, že mu ona poslala video, kde hovorí, že ho ľúbi, ešte neznamená, že aj on ju a že spolu niečo mali.. teda za predpokladu, že to je jediný dôkaz.. lebo to, že sa chová divne môže byť spôsobené aj jeho šokom z toho, určite mu to aj lichotí... a možno sa s tou myšlienkou nevery len hrá.. lenže neviem čo si našla ešte okrem toho videa...

jarkra
10. jan 2017

@sykorkauhliarka
Preco som nedala ziadost o rozvod ja? Lebo ten rozvod si vysnival on. 🙂
Ma totiz jednu kamaratku, ktora mu povedala, ze jej nevadilo, ked sa rodicia rozviedli. On teda nechape, preco ja som neveru a rozchod videla tak tragicky.
A na druhej strane by mi to svokra hned vyhodila na oci, ze ved ja som sa chcela rozviest. Jej syn sa podla nej snazil. Chodil predsa kazdy den domov a stara sa aj o deti. To ako ma doma ignoroval som si ja urcite vymyslela. Som vraj narocna.
A ja som sa pytala prave mojej svokry, ako by sa ona zachovala. Takze jej rada: mam pozerat na deti, aby mali rodicov spolu a nestazovat sa. Ak sa mi nepaci jeho spravanie, mam odijst. Oni mi s detmi pomozu (zoberu na dva mesiace na prazdniny).

Ale toto nie je moja tema.

kvetinkovamama
10. jan 2017

@jarkra to poznám.ja som zas bola podľa neho psychopat,hysterka a tak, zrelá na psychiatriu lebo som na ňho kričala a plakala do telefónu,keď sme spolu volali a on bol v robote kde mal tú svoju kolegyňku...a takisto staraj sa ešte o malé dieťa v takom strese,sama o domácnosť a v mojom prípade aj starého psa...a ja som zas kvôli tým problémom o prácu prišla

jarkra
10. jan 2017

@werocka67
Drzim palce, aby to v tvojom pripade bolo len nejake nedorozumenie.
Ale ak chces vyzvedat a rypat sa v tom, pockaj, kym budes sama presvedcena, ze znesies aj tu najhorsiu verziu a "pravdu". A hlavne musis byt pripravena, ze to uz nikdy nebude ako "predtym". Smutne, ale dovera sa tazko vracia

kvetinkovamama
10. jan 2017

@hivanik mne dával silu môj syn. Na jednej strane je to smutné keď sa nevera stane keď už má pár deti,ale na druhej strane musíme byť silné práve kvôli nim

jarkra
10. jan 2017

@kvetinkovamama
To som bola aj ja 🙂 . Este stale som za hysterku nespokojnu
Ale cudujem sa tej jeho kolegyni. Vydata zena s deckom a nevadilo jej, ze ju vlastne jej milenec podvadza so svojou zakonitou manzelkou, ktora jedina nic netusila. Ja by som to nedala. 🙂 Ona ani nemala problem so mnou "pokecat" ked sme sa raz stretli a usmievat sa na mna.

kvetinkovamama
10. jan 2017

@jarkra takým ženám by som priala mať na čele napísané "zničila som rodinu".ale tak je to hlavne vina toho muža,on predsa rozhodne či bude alebo nebude neverný.To som povedala aj tej k... keď som sa s ňou konfrontovala.To bolo jediný krát čo som ju vôbec videla osobne a ja som bola tá pokojná a ona sa triasla tak,jak som ešte nikoho nevidela. Bála sa môjho vražedne pokojného pohľadu 😂😂😂 načo by som si totiž robila hanbu v reštike kvôli dvom jeb..ým ľuďom

googlinqa
10. jan 2017

A ako dlho ste spolu,máte deti?