Podnájom - problémy v rodine

14. nov 2022

Potrebujem poradiť, ohľadom mojej nenormálne rodinky ....
Mama má v podnájme byt, z určitých dôvodov v zahraničí. Aktuálne je pri nej sestra, aby jej pomohla. Kvôli niečomu sa pohádali, tak mama chcela vypovedať podnájom, po 5 mesiacoch, má ho prenajatý na rok.
Prišla baba čo prenajíma byt, pre peniaze a mama jej vravela, že chce vypovedať byt, lebo sama tam byť nevie, a povedala jej, že sestra jej už nie je ochotná pomôcť. Sestra tam bola, tak jej baba povedala, že ona sa chce s ňou rozprávať, lebo takto sa správať k mame nejde a ak tak, mama má prerušiť s ňou kontakt. Sestra jej nato povedala, že nech sa na ňu nehnevá, oni sa nemajú o čom rozprávať. Tak baba povedala mame, nech sa sestra zbalí, nemá tam čo hľadať u nej a ona sa o ňu bude starať. Má nato právo?! Ako vysvetliť sestre, že takto sa nereaguje?

janai1
14. nov 2022

Právo na čo? Starať sa o tvoju mamu či čo?

martinkatinka
14. nov 2022

Ja som ten pribeh vobec nepochopila, ze kto co na co ma pravo a kto co a komu hovoril

77daniela77
14. nov 2022

Ani ja som to nepochopila🤔

jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
14. nov 2022

ach jaj také pletky rozoberáte pred cudzími ľuďmi....

abbey1
14. nov 2022

Povedali naši vašim.....

stanulienkat
14. nov 2022

Mamina sestra? Tvoja sestra?

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luccija
14. nov 2022

Preco mama manipuluje sestru?mama chcela ist do zahranicia do podnajmu a sestre to uz asi nevyhovuje.Mama je chora ci preco potrebuje, aby tam sestra bola?sestra jej dobre povedala ...prenajimatelky sa to netyka.Ked sa chce starat o mamu nech sa stara...a este ty davaj rady sestre ako sa ma spravat...tak chod tam byvat s mamou ty

lija22
14. nov 2022

na druhykrat som pochopila. no mama aj jej sestra nech sinrobia vo chcu. ak tam mama nechce byt nech ide teda inam kdebude lepsie a ty sa s tym nezatazuj. to su ich rozhodnutia

fkata
14. nov 2022

Nemiešala by som sa. My prenajímame byty, nie jeden, ale akože, aby som sa ja miešala do niekoho, kto sa tam len zdržiava, to nie. A sestru nemá čo majiteľka vyhadzovať.
Ja to vidím tak, že majiteľka vidí v tom osoh, ak sa bude "starať" o mamku, len nech nakoniec mamka nepríde o všetko.