,,Podarená nevesta"

15. aug 2021

Co by ste vy povedali na taku nevestu ktora ma pred 30kou a jej zivot je v podstate hlavne o party a spani v posteli a nicnerobeni? Ocakava navarene odo mna ona mojmu synovi neuveri naopak vari on jej uz ked tak. Ona iba vypit cez vikend na party fajci jednu od druhej horsie ako chlap a cele dni vylehuje v posteli. Ked od nas odide po vikende tak samozrejme ze si ani neodprace po sebe ani len pohar neumyje. Pride mi strasne leniva. Teda takto som si svoju nevestu nepredstavovala 😕

lesana25
15. aug 2021

A teraz tú o červenej čiapočke 🤦‍♀️

petka1402
15. aug 2021

Syn si vybral, tak nech sa stará.. Prečo to podporujes? Koľko majú rokov?

autor
15. aug 2021

@lesana25 nechapem?

zuzanka.zuzu
15. aug 2021

ale asi je šikovná v niečom inom čo ako mamička ty synovi nedáš - sex 😉

michaela789
15. aug 2021

A prečo je u vás? Však nech si mladí zariadia vlastné a nech nevesta vylihuje tam. Toto nech si porieši syn, on si ju zobral.

autor
15. aug 2021

@petka1402 uz nepodporujem stopla som prizivovanie sa ale mrzi ma to. Syn ma 30 ona 29

michaela789
15. aug 2021

30?? ? 🙈 Leteli by obaja len taký buchot 🤣

sissy27
15. aug 2021

A veď nech očakáva. Tak ako ty očakávaš, že bude iná, tak aj ona má svoje očakávania. Že nebudú naplnené je druhá vec. Čo si syn vybral, to nech má a stará sa. Chápem, že ti je to ľúto, ale nie je to tvoja vec. Nevar im, neobskakuj ich a vyspávať opicu nech si ide princezná k svojej mame alebo do svojho domu.

petka1402
15. aug 2021

Tak nech si hľadajú vlastne bývanie, vek nato majú..

autor
15. aug 2021

@michaela789 oni maju svoj byt ale cast nasho domu je aj na syna cize chodia sem tam aj k nam

petamich
15. aug 2021

no co by sme my povedali je asi uplne jedno - tvoj syn si ju z nejakeho dovodu vybral a pozna ho asi len on, jedine co mozes spravit ty, je prestat sa o nich starat, varit atd.

simsalabim
15. aug 2021

Nestaraj sa, nerob sceny, ked su u vas, popros, nech umyje riad (ja som navarila, vy prosim umyte a odlozte riady). Navstevy nejak vydrzis a dufaj, ze mlady precitne.

ledgerka
15. aug 2021

byvaju u teba alebo len chodia na vikendy? Lebo ja keby idem niekam do cudzieho na vikend tak by som neplanovala varit. Samozrejme pokial by to nebolo kazdy vikend, to uz by som samozrejme prilozila ruku k dielu.

ledgerka
15. aug 2021

to ze je cast domu na syna mu nedava pravo vylihovat tam s frajerkou cely vikend a nechat sa obskakovat. To mu musis ty vysvetlit.

autor
15. aug 2021

@sissy27 no len on ju opisoval uplne inak aka je sikovna ako mu doma vyvara atd..tak som cakala nieco ine. Ako bude mat co si vybral ja mu ju nebudem vyhovarat len mi to je luto.

michaela789
15. aug 2021

Tak nech si drepia vo svojej časti domu. Čo ty s tým? Ešte im navaríš hej? No ani by ma nehlo 🤣 sama som matka syna, druhého mám pod srdcom ale k tomuto by ma nedotiahli párom volov. Prepáč, ale keď bol taký sprostý že sa takto oženil, treba ho nechať naučiť v tom plávať. Nie robiť zo seba otroka.

autor
15. aug 2021

@ledgerka snazim sa a normalne ale syn to berie ako urazku lebo v nej vidi dokonalu zenu a preco ju ja odmietam pohostit

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
15. aug 2021

Nevar im, ved ak maju cast domu, tak snad tam maju aj kuchynu a rozhodne po jej odchode neupratuj-nech uprace ona, alebo Tvoj syn-nie si ich sluzka. Su dospeli, nech funguju ako vedia.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marpel
15. aug 2021

My keď ideme k svokrovcom na návštevu na víkend, tak mi ani nenapadne u nej doma variť… ani upratovať (samozrejme po sebe si upraceme, ale vysávať, umývať podlahu - nehrozí). Prišli sme tam predsa ako návšteva, nie pomocná sila… to iste, keď prídu oni k nám…
Neviem si predstaviť, že by som sa u svokrovcov správala ako doma, pokial tam nebyvam…

lucilaines
15. aug 2021

Ja neviem, ale nemoze to byt nahodou tak, ze oni k tebe chodia na navstevu? Chapem to tak, ze maju svoje byvanie, kde asi nevesta vari a stara sa a k vam pridu na den dva? My sme chodili k babke ma vikendy a moja mama tam v zivote nevarila,’lebo proste babka chcela varit vo svojom sama pre vsetkych. Asi jej je blbe u vas stupit k sporaku. Opytala si sa jej ze pocuj mila moja nepomohla by si mi prosim ta osupat zemiaky? Mozno nema problem. Zalezi ako to mate nastavene, ak to berie tak, ze je na navsteve, tak mozno ju to nenapadne, ze ocakavas, ze pred odchodom este umyje pohar. Ty ked ides k nim na navstevu poumyvas po sebe riady?

lucilaines
15. aug 2021

A este k tomu party zivotu- kym som bola bezdetna, tak isto som chodila vela po party do noci, spolu s mojim priatelom/manzelom a cez vikendy spala do 10-11. A potom cez tyzdenp do prace. Zrejme pracuje, lebo to nespominas. A ked chodi po zabavach, tak sama asi nie. Asi tam chodi s tvojim synom a dobre sa bavia.

alvaluka
15. aug 2021

Nic by som na taku nevestu nehovorila, z nejakeho dovodu si ju vybral, ozenil sa, funguju spolu tak nech si robia ako chcu.

Druha vec je, ak sa ku mne kvartirovali pravidelne a cakali by, ze budu mat zo mna Grand Hotel pana Septima. Navsetvu pohostit ano, ale nie permanentnu navstevu.

Neviem presne ako to funguje u vas, ale ak chodia kazdy vikend s tym, ze sa najedia a nemusia nic robit, tak by som prestala vyvarat, mozno by som isla na nejaky pobyt kym sa este da, zamkla svoj vchod, predpokladam, ze syn ma nejaku hornu cast dvojgeneracneho domu a narovinu by som mojmu dietatu vysvetlila, ze mile rada pohostim, ale ze ich najazdy nepovazujem za navatevu cize nech skusia aj prilozot ruku k dielu.

sissy27
15. aug 2021

Píšeš, že časť domu je synova, takže si tam vlastne chodí “domov” - tak aké pohostenie? Ja tiež keď prídem k rodičom, tak som tam stále v podstate “doma” - ak som hladná, naberiem si, zohrejem si, odpracem si, nečakám, že mi budú naši chystať niečo extra a nedajboh ešte obsluhovať. Ak treba tak samozrejme našim pomôžem. To isté u svokrovcov - svokra síce v nedeľu servíruje obed, ale riady umyjem a keď mám chuť na niečo extra, tak si môžem vziať na čo mám chuť a nečakám, že ma bude obskakovať.
Ak chcú mladí chodiť ako návšteva a mať servis, tak v prvom rade nech odovzdajú kľúče, návštevu pekne vopred ohlásia, zdržia sa pekne 2-3 hodinky s tebou pri stole v príjemnom rozhovore a odchádzajú. Ak chcú zostať na noc, tak opäť sa ohlásiť, prísť v normálnom čase aby ťa nevyrušovali.
Syn, ktorý s frajerkou príde “do svojho” vyspávať opicu a otvára si vlastnými kľúčami nie je pre mňa návšteva, ktorú by som hostila. Keby to bola nejaká mimoriadna udalosť (svadba kamoša v okolí, oslava jubilea atď ) tak budiž, postarám sa, ale inak nie.

chrumka120
15. aug 2021

A syn si po sebe upratuje a umýva poháre?

autor
15. aug 2021

Aby ste ma nechapali zle nechcem od nej urcite aby v mojej domacnosti nieco robila. To nikdy urcite nie. Maju akoby svoj vlastny byt v druhej casti domu kam chodia v poslednej dobe lazdy vikend a vzdy je tam po ich odchode riadny bordel. Potom navela to uprace syn cez tyzden. Nie je to moja starost ale zamyslam sa nad tym co caka moje vnucata ak raz budu pri takejto zene ach

autor
15. aug 2021

@chrumka120 no kym zil v nasej domacnosti nespravil nic aj ked som ho poziadala. Iba ako ma ju tak pri nej musi lebo by to nemal kto iny spravit

chrumka120
15. aug 2021

Tak asi moc nerobí keď je tam po nich bordel a ak maju svoj vlastný byt v druhej časti domu, načo im tam chodíš, však je to jeho, nech tam maju ako chcú

klip0
15. aug 2021

Ak chodia každý víkend od piatku do nedele tak by bolo nastaviť nejaký režim, ale možno stačí len povedať že chces pomôcť. Ak prídu občas tak to fakt je také že je to návšteva. Aj my keď prídeme k mame tak nevarím ani ja ani muž, lebo sme na návšteve. Takisto keď tam príde brat s frajerkou tiež nič nerobia lebo prídu na navstevu. A to platí aj naopak keď prídu rodičia k nám. Tiež sa staráme o jedlo atď my, nie oni lebo sú návšteva. Ale samozrejme keď treba pomôžeme si ak sa robí niečo väčšie. Alebo proste poprosime navzájom druhú stranu. Stačí im len povedať, že mladí poďte mi trošku pomôcť do kuchyne alebo čokoľvek. Možno to tak len majú nastavené že sú na návšteve ale nemali by problém pomôcť keby o to požiadas.
A čo sa týka párty tak keď sú slobodní a nepijú od rána do večera celý týždeň tak to nevadí podľa mňa, pokiaľ žijú usporiadaný život (pracujú, majú kde bývat, vedia sa o seba postarať...)

miskakyska
15. aug 2021

a je to tady 😀 konečne o podarenej neveste...nie len o podarenej svokre ...