Podanie návrhu otca na súde o uloženie povinnosti podrobiť sa psychologickému poradenstvu.

mvo
15. okt 2019

Ahojte maminy,

viete mi niektora vysvetlit prosim, co si mam pod tymto predstavit? Otec dcerky podal na OS prostrednictvom Pravnika navrh, o ulozenie vychovneho opatrenia matke a to povinnosti podrobit sa psychologickemu poradenstvu v centre pre poradensko psychologickych sluzieb na Urade prace socialnych veci a rodiny.....

K tejto info som sa dostala nahodou, ked prekladali spis z dovodu ze nepsadame pod obdod III ale pod obvod II. Inak by som ani netusila, ze nieco podaval,....

Viete mi poradit co to vlastne obnasa? Zo sudu nemam ziadny papier. Podane to bolo 7.8.2019. Sudom to trva, a nhliadnutie do spisu mam az buduci piatok,....O dcerku sa staram ja. Ex ju moze mat ked chce,...lekarov absolvovt nechce, ked je skarde pocasie ju nechce,...ked je velm pekne tiez nie, lebo ma vela aktivit,...

yiadal som od neho ustne, chcela som byt ferova, aby mi zvysil vyzivne, ked odmietol, som mu povedala , ze teda to budem riesit s pravnikom,....

myslim si , ze je to zrejem odveta,...

Stretla ste sa niektora uz s niecim podobnym?

Vdaka

draik
15. okt 2019

@mvo
Predpokladom na jeho uloženie je, že rodič porušuje rodičovské povinnosti resp. zneužíva rodičovské práva. Tým smerom musel návrh aj zdôvodniť.

mvo
autor
15. okt 2019

@draik
teda ze ja ich porusujem? Zrejme,....

mvo
autor
15. okt 2019

@draik skor som myslela co obnasa to poradenstvo,....