Raz mi kolegyňa povedala že keď je staršia žena v rodine slobodná( stará dievka) že sa ešte niekto v rodine tak bude žiť. Že sa to dedí z generácie na generáciu. Neviem či tomu veriť keďže moja babka mala rodinu narodená v novembri a jej sestra je stara dievka teraz už 98 ročná tiež narodená v novembri . A ja som tiež slobodná narodená oktobri a moja sestra ma tiež rodinu tiež narodená októbri .Neviem si to vysvetliť ako keby sa to opakovalo
@janina7111 ak sa budeš na to fixovať a zamestnávať si tým myseľ tak je to dosť možné, že sa podarí...🤷
@janina7111 určite máte v rodine aj vydate s deťmi😉je to hlúposť never takým poveram
@janina7111 ano, a ked v rodine babka nosila na hlave kvetovanu satku, tak v dalsej generacii tiez niekto bude satku nosit 🤦♀️
Toto su problemy....
A ja som pocula, ze ten, co veri na taketo povery, zomrie sprosty🙊
@janina7111 Blbosť. Poznám iba také staré dievky, ktoré jednoducho boli tvrdohlavé, ani o nič nepustili zo svojich nárokov. Nuž, ale nikto nie je dokonalý.
@janina7111 ved sa vydaj a hned porusis tuto vasu rodinnu karmu.
Pozri, obcas niekto v rodinach zostane slobodny, o nic nejde, bezna vec... Nie kazdy je vhodny do vztahu, nie kazdy najde toho praveho atd. Ak si tym chces ospravedlnit to, ze sa nevies vydat a chcela by si, tak si to tym ospravedlnuj, to je jedno, tvoja volba...
No áno, dedí sa to, ja napríklad dobieham mamu v počte detí 🙈
Nevedela som že starodievectvo je dedičná choroba
Comu uveris tak bude, otcova sestra je slobodna (70r.) A nikto to nezdedil
🥺🥺🤦♀️🤦♀️🤡🤡
Ja verim a dufam, ze moj muz, ktory ma rovnaky datum narodenia ako jeden nemenovany svetoznamy miliardar, bude mat rovnaky osud co sa majetku tyka 😀🙄
Somarina
Ja som pocula,ze po dni pride vecer 😂 prosim ta,vykasli sa na taketo hovadiny.
Co je to za somarinu? Snáď ozaj tomu neveríš? 😂😂😂
@janina7111 Jasné, starodievoctvo sa dedí. Ak je niekto bezdetná stará dievka, tak aj jej dcéra bude bezdetná stará dievka. A jej dcéra tiež. 😁🤦🏻♀️
Obávam sa, že ak Ty zostaneš na ocot, nebude to tým, že babky sestry dedkovho bratranca koza bola stará dievka, ale preto, že muži majú radi múdre ženy.
Starý otec - 8 súrodencov žiadne staré dievky, stará mama - 2 súrodenci žiadne staré dievky, mama - 2 sestry 1 stará dievka, ja - nie som stará dievka 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ako môže v tomto niekto hľadať súvislosť... Akože keď je niekto raz čudák (povahovo/výzorovo to je jedno) a to čudáctvo sa dedí, tak tam by som verila, že sa podedí aj starodevectvo 😁
Prečo v tomto hľadáš súvis? Máš potrebu si privolať depresiu?
Ten oktober s novembrom je fakt zakliaty 🤷♀️🤘🤣🤣
Z generacie na generaciu? A ako si chce stara dievka vytvorit nejaku dalsiu generaciu ked je bezdetna?
@0kristina0 to maš tak.....aj moja babka bola mniška, aj mama bola mniška🤭🤭🤣🤣
Ach neries take nezmysly. Toto vymyslali tetky po veceroch, ked nebola telka, tak sedeli pri priadzi ci parani pier a vymyslali hovadiny. Moja svokra bola v takej dobe este mala no v hlave jej z ich reci ostalo ze 00.00hod nesmie vychadzat s domu lebo ze strigy sa vtedy blaznia. A do 30tky tomu verila a o pol noci nikdy z domu nevysla. Tam take a podobne kraviny sa vymyslali davno no a ty uz v dnesnej dobe hadam tomu verit nebudes :D ale ja verim, ze si to myslela zo srandy
Z Cajly maju v sobotu vychádzky ?
@janina7111 ak mas taku povahu (podedila si) ako starej mamy sestra, tak budes stara dievka. Nikto s tebou nebude chciet zit.
No, ale kedze budes stara dievka, aspon o ten sex nebudes ukratena. 🙂
Este je moznost ze Ta babka bola tepla aj to sa verilo o starych dievkach 😅niekedy nežili same ale mali “spoločničku”.
Ale ked najdes muza narodeneho v Novembri tak zlomiš kliatbu .
U nás v rodine ujo, čo sa prizenil, má sestru. Tá zostala stará dievka a to isté sa stalo ujovmu synovi (teda mojmu bratrancovi, tá stará dievka je mu teta) - ale podľa mňa sú na to ine dôvody. Asi zdedil veľmi hanblivu povahu, na vzťah si vôbec netrúfa, hoci inak je dobrák od kosti, ako aj ujo.
Ale inak nepoznám v rodine nikoho,kto by zostal sám, tak to ma v puberte celkom kľudnovalo. Moja babka hovorievala že na každý chlebík sa zubky nájdu
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️